Jump to content
GIGN Forum

Tavi Cs Pirmsākumi


babaac
 Share

Recommended Posts

:)

pirmā karte ko spēlēju bija assault un es kā ct iekempoju uz ielas pie vienas mājas durvīm jo ŅIFIGA nesapratu kas notiek.

Vopšem vakar vienā vecā topicā izlasīju šo postu un tas man lika pasmaidīt! Tāpēc nolēmu izveidot šo topicu, lai kāds, ja ir gribēšana var pastāstīt par to kā viņš uzsāka spēlēt cs! :)

Mans stāsts : Vopšem par cs padzirdēju no drauga, kurš spēlēja jau kopš 1.0 versijas(žēl, ka tobrīd man tas neko neizteica) un izdomāju, kādu dienu novilkt, bet kā parasti pēc tam aizmirsu uzinstalēt. Nu vot pēc kāda laika atnāca draugs un vajadzēja kaut ko parukāt, izdomāju uzinstalēt max payne.... bet velns iso failu biju izdzēsis... un tad ievēroju, ka ir tāda lieta, kā cs 1.6 - ok uzinstalēju un prasīju savam draugam kā pievienot botus, bet viņš teica, lai nāk spēlēt netā - pateica, kādus patchus nokačāt un iedeva servera ip(to darīja tas draugs kas bija "pro" nevis tas kas bija atnācis), bet tomēr ilgi nesanāca palaist spēli, vēlu vakarā, kad draugs bija aizgājis, man beidzot izdevās palaist spēli! :) Mape bija : 35hp_2, kur es visus neapšaubāmi pwnoju - ar kreiso peles taustiņu - rezultāts bija apmēram 2:20(jā 2 fragi no muguras B) )atceros, ka tur kādi 4 čaļi beigās ar speedu močīja un es baigi nolamāju viņus! nākamajā mapē jau vajadzēja pirkties, un mans extra guns bija - vai nu b 3 2 vai b 4 1, bez lodēm, jo es nezināju, ka var nopirkt arī lodes tāpēc kapāju ar tām 30 vai cik tur lodēm kas nāca ierocī(pēc nedēļas tikai uzzināju, par ložu pirkšanu, kad pirmo reizi apšaudē visu aptveri izšāvu :lol: )!

pee. es. Paldies tiem, kas te kaut ko arī pa tēmu uzrakstīs(cerams, ka tādi vispār būs) :)

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

vot, mani klases krutie džeki vislaik starpbrīžos runāja par kaut kādu mistisku spēli, kuru viņi vienkārši sauca par cēē es. nu, vot, es negribēju būt tāds kā viņi un teica, ka neiešu uz vietējo datorzāli marālu, lai spēlētu. es netērēšu naudu, lai spēlētu datoru! nu, protama lieta, ka pēc pāris dienām ar viņiem aizvilkos un ar viņu palīdzību iegāju vietējā LAN spēlē. es, protams, kā kruts džeks pirku sākumā tikai deagle, jo viņš var nošaut pretinieku ar 2 lodēm, vai arī kādu shotgunu, tas pats iemesls. un tos rifle sūdus es neņēmu, ja nu vienīgais snaiperautomātus, priekš kam man tos lētākus kalašus vai m4a1, noteikti ka sūdi. es kā jau angļu valodas guru pieņēmu, ka visi rifle ir snaiperenes, značit nebūšu bomzis un pirkšu krutākos nevis kaut kādus 4-1. nu, vot, tā ar pagāja pirmā spēle, pāris fragus no muguras dabūju, bet neko īpašu :)

tad vēlāk es aktīvi izmantoju tmp (ko es arī tagad daru), jo viņš ir kluss un ātri šauj, mana pirmā mape ar bija assault, bet toties assault2k. patika krisot trubā. :rolleyes:

nu tas tā īsumā viss.

Link to comment
Share on other sites

Par cs pateica draugs.(1.5, kaut gan šķiet, ka tad jau bija 1.6 populārs). Viņš pie manīm atnāca kko samuķīja un ātri kko parādīja, kas spēlē jādara un aizgāja. Protams es neko neatceros, ko viņš man izstāstīja. Pirmās divas mapes ko spēlēju bija de_train un vēl viena mape, kas laikam ir tikai uz 1.5, vismaz uz 1.6 nēsmu redzējis. Iespējams, ka tur arī bija vilcieni, vai kāda fabrika. Mape laikam arī patumša bija. Prikols bija, ka es kādas 3 dienas cs nospēlēju neko nezinot par iepirkšanos. Skraidīju ar gloku un ja palaimējās, tad pacēlu kādu ieroci no zemes. Skaidri atceros arī to, ka tālāk par bāzi es nevarēju tikt. w4ck0

Ak jā un jau no pirmāz reizes cs sāku spēlēt netā.

p.s. kādas 2 nedēļas vēlāk pats uzinstalēju cs 1.6 un pievienoju serveri pie favourites. Nu tad es biju tāāds PAPA. ieteicu spēlēt 1.6 arī draugam, kas man 1.5 ieteica.

Vēl vēlāk es biju kkur arī cheatus dabūjis nu un tad es biju MEGAPAPA. Cik forši bija visus caur sienai šaut. :D

p.s.s. Tā varēja būt kāda 3. diena, kad spēlēju cs. tagad padomāju un sapratu, ka es 1.5 vislaik spēlēju uz softare, laikam. Tāpēc, ka bija prikols, ka es mapē de_cbble no lielā torņa ar AWP redzēju vienā vietā cauri sienai. Bez nekādiem čītiem. Tad par tādiem vēl neko nezināju. Kad es tur caur sienai izvālēju galvā 3 ct mani nosauca par wh. Es wtf? pats tu esi wh. Pēc kāda laika mēģināju noskaidrot, kas ir wh, ko ar grūtībām uzzināju, jo visi man brauca virsū, ka es esot wh. Teica, ka mani nobanošot(par šo vārdu man arī nebija ne jausmas), sapratu, ka tas varētu būt kkas slikts un aiztinos uz citu serveri.

Foršas atmiņas saistībā ar cs pirmajām dienām. It īpaši par fy_iceworld, kur es varēju vairākus nošaut :papa: , kaut gan spēlēju pret entajiem čīteriem, kas rounda sākumā caur abām sienām ar awp man un citiem izšķaidīja ķirbi, par ko es biju lielā izbrīnā, jo nesapratu, kā viņi tik precīzi zin, kur jātēmē. Tajā mapē es arī iepazinos ar to, ka lodes iet cauri arī sienām. ;)

Paldies babaac par foršo topiku ;)

SUPEREDIT: Es biju šausmīgi sašutis par to, ka cs nevar visu laiku spēlēt. Šķiet, ka pat teicu, ka kas tā pat speļi, kur man jāgaida, kamēr citi nomirst. kaut gan, kad draugs nāca instalēt cs un teica, ka tā spēle esot netā biju nenormāli ziņkārīgs, kā tas ir un man tā spēle bija jādabū par visiem 100%. Atceros vēl arī to, ka diezgan ilgi mēs čakarējāmies, lai dabūtu manu cs pie dzīvības.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

cs saku spelet nejausi jo draugs ieteica ta bija 2006 gada vasaras sakums draugi rubi cs man ari iepatikas

tapec nokacaju cs saku spelet un vel sobalt dien speleju cs un nedomaju vismaz gadu atmes so paradumu :)

Link to comment
Share on other sites

Vienigais interesantais kas notika kad saku spelet so stulbo speli, nu kr4 bija ta.. Aizgajam uz i-neta kafeinicu un vienkarsi nezinu kapec, bet uz desktopa vieniga speles iconinja kas man patika bija sii te(vo maita ne?), tad ari atveru vinu un gaju laikam lana, nu kr4 visi tur no tas kafeinicas speleja.. Sakas pirmais raunds un protams kau kur tupeju, tad bijam palikusi 1 vs 1 , un nezinu ka man tas izdevas tacu mans pirmais kills bija ar nazi, jo skreju vinam virsu domaju sausu, bet kad spiedu pa peli izvilkas nazis un so smuki noskereju(pie tam staigaju ar bultinam). Ka pa brinumu otraja raunda nosavu kadus 3 vai 4 kas mani loti parsteidza, nodomaju iedzimts talants, tacu kad atklaju ka tie ir manas komandas biedri, tad sajutos mazliet neerti :) ..

Link to comment
Share on other sites

ehh... es par cs uzzinaju tapat ka r&r - no mistiskam baumam gaitenjos. aizgajam uz vietejo DP(datorpasaule) un bombijam. klases labakais speletajs ar niku Bullseye ( :superlol: ) speleja ar bultinjam un tapec es ari dariju tapat :) principa gaja tiri ok - blieteju gan, kad biju dzivs, gan kad beigts ar spectatoriem :) parsvara izmantoju 3-2 un awp

ai, lol, atcerejos, ka mes pec 3 nedelu spelesanas padzirdejam par tadu lietu ka klans. nosaukums bija xtc, bet mes tagu nelikam, jo, ka musu ta laika datorspechuks(Nikita :khehehe: ) teica, klans esot sakuma jaregistra interneta.

Edited by Hugo
Link to comment
Share on other sites

Kapāju mu online( :violent: ) jau 3šo stundu @ datorsalons "Capital" Cēsīs. Viens čalis pienāk un vaicā: "Negribi uzraut cs'u? Mums tieši viens pietrūkst..."

Es ar jautājumu pilni skatienu pavēršos pret viņu un atbildu ar pozitīvu atbildi. čalis teica lai es uzbliežot lokālo serveri. Protams es nemācēju, bet negribēju izskatīties pēc muļķa, tāpēc ar pārliecinātu atbildi atbildēju "pats uzbliez"

Vel atceros man cs prasīja cd-key :D Uz ekrāna tāda ikona ar zibentiņu(cd-hack). Domāju, ka ar to var noņemt cd-keyu. :D Tad viens pacans atlīda un man sataisīja. Bliezām kkādu aim mapi ar de_dust tekstūrām.

Tāds arī bija mans cs spēlēšanas sākums. Labi, ne gluži spēlēšanas, jo pēctam ~1.5gadus vispār nepieskāros tādai spēlei, bet tad es 1mo reizi iepazinu cs'u.

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

kr4 bij taa...

Es ieniidu CS un vnk nezinaju ka kads vispar kko tik debilu vareja spelet...(<<-- sen sen sen)

es personig vienigais seta speleju MU un man palika vientullji tapec 1 dien ielaadeeju CS un speleju

pirmie serveri kuros spsleju laikam bij RIT , WIRE , GIGN bezbuster laiki...

Atceros ka pirma mape ko speleju (WIRE servers) de_cpl_fire ar bultinjam skreeju un ar enter shavu ka ari brinijos par visiem .... : "Kaa taads var but? Ja es ta speletu butu laimigakais uz pasaules"

Tas ari sikuma viss...

aa jaa š.g. sakuma nopirku steamu un speleju [Lesinari] Serveri ^^

Record Score : 7-2 :)

Link to comment
Share on other sites

nu skaidrs ir tas ka cilveki kuri cs spele man aka maza pieredze ir tadi 2 rindinju teksti, ka mazs dzejolitis

aceros ka pirmoreiz saku spelet cs tas bija pie viena choma 1.1 ^_^ vai iespejams kas vecaks, assualt favorite gun 3.2 un so gaju fragoju parcik manliekas ka ff nebija normali fragoju aiz tas zilas kastes @ ct spawn

pec kada laika viens no kl-biedriem aizgajam uz salonu, tu salona owneris :papa: parasija vai vaig salikt kontroles, es protams ka uber nubs teicu ja lai saliek, tad sakam megaspeli :) karte bija dd2 un skaidri aceros ka prasiju kur jaliek c4 chalis pateica jaiziet kkur un jauzliek, noruleju leja pa centru tur pie tam tumshajam kastem tumsa ielidis domaju te neviens neatradis ~_~ tad owneris pateica ka jamekle ir spots :blink: nu tad es tur ta skraidiju...

3a reize bija pie cita chala, tur mes normali 1.5 kapajam cik aceros bija arii gign.lv serveris :) (protams lidz 1.5 neizpalika ari 1.3 dala kuru spelejis biju daudz mazak) un tad arii driz iznaca 1.6 to mazliet paspeleju un tad jau ari es kluvu par advancetu juzeri un man majas paradijas kaste, 2as nedelas trenejos spelet :) sakuma speleju visu iemiloto assualt, tad chalis pateica lai speleju advancetas interneta kartes aztec dd2 etc.. nu tad no ta laika tadas vien speleju, beidzot piesledza internetu, atri atradu kkadus serverus un gaju ieksa ka dievs XD

tad naca laiki ka ieprieks pieminetais chalis iedeva kkadu buyskripta komandu, ar to arii pwnoju kadu briidi :)

un tad saka macit taktikas ko pirkt kad un ta talaak :)

ediite: Phillip J. Fry iedod ta servera ip ~_~

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

Viss sākās apmēram 2005 vai kurā gadā (es vairs neatceros)Draugi teica lai es pieslēdzu netu,ok palūdzu fāterim lai pievieno netu.Pēc kādām 3 nedēļām dabūju internetu (pirmo reizi :khehehe: ) Draugs teica :"Ejam paspēlēt cs??"Es no sākuma nesapratu kas tas tāds "CS"Lab po*uj saku:" kas tas tāds???"Draugs saka:"lol,counter-strike 1.6"Man nepieleca..Saku iedo adresi kur var novilkt to "CS"! Džeks iedo savas mājaslapas adresi,un es ieeju novilkt "CS" "CS" bija ar botiem,tāpēc es sāku spēlēt pret botiem..Pats neko nemācēju skriedams ar glocku vai usp kādu botu nošāvu..Pogas man teica draugi..Pats biju tīri laba 0 :)Tad džeki teica: "ko tu te ar botiem spēlē?Nāc netā spēlē!" Es saku: "iedo kāu adresi kur var spēlēt" Labi ok iedo man adresi es kā jau bots sāku spēlēt drauga Populārajā "CS" serverī..Nedaudz sāku saprast kas un kā..Tad pirmo reizi iegāju GIGN mājaslapā.Draugs teica lai es ieeju šajā mājaslapā pameklēju "Serverus"Lab es ieeju,uzspiežu uz pogas serveri un meklēju kāu serveri.Pirmais serveris ko es ieraudziju bija advanced PUBLIC 1.6 server (vai kkā tā.Tagad šis serveris nepastāv) Tas bija pirmais serveris kur es tiku klanā.Tas bija mans mīļākais serveris.Serverī pirmo fragu labi atceros,kad dd2 mapē sēdēju CT bāzē,un nāca pretinieks,es sāku šaut,un opāā HEADSHOT..Es no prieka palecos no sava krēsla :muahaha: Nu bet mani šoti bija vnk graujoši 0:10,1:20 utt :)Tad es ar savu draugu sākām spēlēt cs.atech.lv (kurš vēl tagad pastāv)Tur jau man bija labāka "CS" prasme,un spēju novākt kādu..

Vēl tagad patīk "CS" spēlēt..Bet sapņi piepildās-Kad čātoju ar kaza4ok`u,es viņam paprasiju kur var normāli uzkačā skilu iekš "CS" Ar ko vienš atbildēja-cs.gign.lv :thumbsup: Tur labi spēlētāji!

Eh..šitā var raxtīt visu vakaru :)Baigi iegremdējos atmiņās..

P.S. Pirmais niks iekš cs man bija-TomY,pēc tam .::Al-Queda::. TomY,-=SaLaSpIlS tm=- MoBiLs,S-Jay[sAS],ca$is-,[seXy] ca$is-,quelyd*,[seXy] quelyd*,quelyd (pašreizējais niks) Viss pietiks raxtīt :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Izlasiet, pashi smiesieties par maniim XD

Pirms ~5 gadiem cs'u iedeva kaiminjs... Shis mani visaadi mociija (Piemeeram neteica kaa nopirkt ieroci)... Lab peec gada riktiigi biju satreneejies ar glock/usp un gaaju igraat netaa... Tad nu 4ata paprasiiju kaa nopirkt ieroci, atpakalj sanjeemu banu! :superlol: .... Gaaju cita serveri un prasiiju tur... Atpakalj sanjeemu vaardu "Daunis esi???"

Lab.... Pus gadu nospeeleeju ar usp/glock un saaku justies boigais Pr0..... Lab atkal paprasu kaa nopirkt ieroci... Atpakalj sanjemu error404... (Sa4akareejaas cs)

Ok... Centos paarinstaleet cs.. Kad biju ieinstaleejis cs, gaaju uz options visko spaidiit.. Tad nu peeksni ieraudziiju Buy menu... ieju kada serveri, uspiezhu b burtu un nopeerku m4a1... tad nu atkal saaku teelot baigo kruto... Prikoliigaakis bija tas ka ar m4a1 shaavu taka ar pistoli (klikscinot)... Atkal peec kada meenesha atklaaju ka var tureet peli un vinjs pac shausies :superlol::superlol::superlol: .... Mamma ieraudziija ka skraidu csā ar nazi un aizliedza man to speeli... Paraadiiju ka vinjai izdzeeshu bet iisteniibaa paarkopeeju uz hidden folderi (Mammas, pff :blablabla: )Peec 3 gadiem sasniedzu vecumu 13... (Vecums kad var spelet cs) Tad nu pasuutu mammu divas istabas taalaak un igraaju savu miiljo cs... Atklaaju baigo uubermegaroflomgkrutoj serveri.... GIGN!!! Sha eju speeleet.. Atkal peec pus gada sastopos ar 4iiteriem... Shiem visulaiku prasu kur var dabuut 4iitus.. VInji atbild ka googlee... es pretii KAS IR GOOGLE??? :superlol: Lab atradu 4iitus un teeloju baigo kruto... peec meenesha vairs netieku neviena no favorites serveriem (taja skaita gign) un atmetu stfu 4iitus... Tad peec dazhiem meeneshiem pameegjinu iejiet gign un WOALA!!! Tiku :D

tad nu skatiijos ka serveru skaits ir jau tuukstoshos.... Aceros ka agraak serveri bija 150.... :D Tad nu atkal mekleeju kaa ustaisiit serveri... Ustaisiiju!!! Atkal gribeeju tautu... Lab ieliku podbotus, nomainiiju nikus un teeloju ka amns serveris ir baigi populaars un vienmeer full... :khehehe::khehehe::khehehe: Beidzot serveri ir normaala tauta un viss norm iet uz priegsu... skills ar baigi uzlabojies!!! Visur pirmais XD

Paldies ka usklausiijaat :)

Link to comment
Share on other sites

ūū CS pirmā reize...

gāju datorkursos(mājās kompis tolaik šķita kaut kas ūber), tur bija tādi P3 800 Mhz uz kuriem pāris geimi uzlikti. Vot laikam UT99 un Carmagedon2 sākumā, vēlāk parādijās HL un CS, 1.3 versija (a moš vecāka, nez) sākumā nekā neviens nerubīja kā spēlēt, jo spieda new game un prasa disku :superlol: drīz vien sapratām ka var tīklā spēlēt bez diska un tad nu sākās HL laiki, nedaudz vēlāk pārgājām uz CS. HL protams patika labāk jo tur bija visādi mistiskie ieroči :khehehe: un nebija jāgaida kamēr citi nomirst. Tā nu kaut kādus gadus divus spēlējām CS 1.3. Tad parādijās 1.5 krutāks etc. bet kursos izdomāja aizliegt CS un tapēc spēlējām NFS:Porsche.

Kad parādijās CS 1.6 es lamājos par to ka pierastie pirkšanas cipari ir savādāki, turklāt daži ieroči katrai komandai ir zem savādākiem numuriem. Kā arī bija parādījušies kaut kādi stulbi Shieldi un divi pretīgi ieroči (galil un famas). Un tapēc kaut kā laikam pārgāja CS prieks.

P.S. laikam kopējais nospēlētais laiks man CS 1.3 joprojām ir lielāks kā CS 1.6

P.S.S. Pirkties laikam ļoti ātri iemācījos, kādu laiku ar VGUI menu, bet tad sāku tēlot kruto un pirkt ar cipariem :muahaha:

P.S.S.S. toreiz mums krutas kartes nelikās dust, bet gan militia un siege :lol:

Link to comment
Share on other sites

mm vecie laiki :) aceros uz 1.5 bija tada uber karte, tik neaceros ka sauc, kr4 vi ai pi karte, ct ka parasti saka kkados alpos un bija jarule cauri vai nnu pa augsu vai pa pazemes zhurku tuneliem uz helihopteri vai tadu tanku or smtg, aceros bija baiigi fosa ja nemaldos nosaukums bija as_thunder vai kka ta, neaceraties ? :devil:

Link to comment
Share on other sites

:) Bija interesanti, bet tu teici, ka pastāstīsi par saviem CS pirmsākumiem, bet tā arī neesi uzrakstījis! Moš, ja ir laiks un gribēšana tad uzraksti?! :)

tas tāpēc, ka to es uzrakstīju nākamajā topikā, kuru man slinkums meklēt.

Link to comment
Share on other sites

gāju 7. klasē, tas bij 2000. gads, kaut kāds novembris vai oktobris, nez! no klases un paralēlklases kadas 2 nedēļas pāris džeki gāja spēlēt un vislaik stāstija skolā savus mednieku stāstus kā spēlējuši CS! tā nu nācās klausīties un protams 1x aizgaju līdzi! sākumā aizgājām uz salonu bot-x vai kā viņš tur, kurš bij uz Bruņinieku ielas, bet viņš bij pilns, bijām kadi 5 džeki (starp viņiem viens tāds lamoks ar niku wang*sheep) un viens zināja par tādu Spektru (aka 4F)! Tā nu aizgājām! Spēlējām militiu (wangam taa labu laiku bij miiljaakaa mape smile.gif ) es biju T, bet es nekā nerubīju, ne kā pirkt neko! vislaik skraidīju ar gloku un šāvu savējiem, nesaprazdams, kāpēc viņi nemirst, nez vai kādu pretinieku novācu! tā nu neko, pastaigāju vislaik līdzi čomiem uz to bot-x un tur wangs narīja vislaik un tad bij 45 min mape un viņam kaut kādā oilrigā un estatā vislaik bij 70+ fragu! protams nagi niezēja dabūt tik daudz fragus, tā nu sāku staigāt uz Spektru (4F)! Man tad niks bij Pedro smile.gif spēlēju netā avi centrā, kas bij krutākais servers! šad tad lanā ownoju! 1x spēlēju discounterā drāzu visu, pēkšņi atnāk viens tāds pidiņš tādā zaļganā džemperī, kuru biju ievērojis, niks vinjam bij kaut kads Macho Maen! Viņš ienāk un raksta sayaa: nu dzeki jums tagad ir dirsaa! Tad nu servers nomainīja karti uz de_rats (man nežēlīgi besija, kaut kāda žurku mape) un gāju ārā, laikam uz avi centru, ik pa laikam iemetu aci kā varenais macho pa retai reizei kādu novāc ar awp! Spektrā kādu laiku paspēlēju, bet tad tuvāk skolai atvēra visādus lētākus klubus un gāju tur! 8. klases pašā sākumā atvēra tieši pie skolas klubu mDs, viņam bij savs tīms, kurā bija arī viens tāds Copkillers (aka Krans aka Krams) kurš tur netā visus rubīja ārā kaut gan ekrānā nekas īpašs neizstijās! tad vēl tur nāca visādi cursori un garneli pret ko bieži speleju 2x2, vienmēr zaudējām bet nu tas poh, man bij savs tīms ar čomiem no rajona un vislaik spēlējām pret tīmu no skolas, kur bij arī wangs un vel 1 kurš bij labāls par viņu, tā nu tanī mDs kapājām pret viņiem un tīri norm arī spēlēju jo bij norm treniņš pret tādiem nažiem, kurus arī bieži vinnējām! Bij arī skolā viens tāds Crack, kurš it kā vienubrīd bij baigais pro, bļa es par viņu tad biju 200x labaaks smile.gif! Pa vidu biju arī visādos elikos un vel nez kādos salonos, bet nu pēc apmēram gada staigāšanas pa klubiem pārtraucu šo lietu līdz man 10. klases otrajā pusē pieslēdza netu mājās, domāju, vo, jāuzrauj CS un klasē bij tāds EDDs kurš teica, ka normālākais servers ir GIGN un tā nu es tur iegāju...

Link to comment
Share on other sites

uuuuu, nu jau būs pagājuši 6 gadi, kopš pirmo reizi spēlēju cs.

Viss aizsākās ar to, ka Talsos atvēra pirmo datorzāli. Man gan pašam nebija nekādas aizraušanās staigāt pa datorzālēm, bet mans draugs, kurš daudziem pazīstams kā R3d.L1ne vienreiz uzaicināja mani sev līdz paskatīties, kā viņš spēlē KONTRU. Pēc nosaukuma KONTRA iedomājos kaut ko līdzīgu kontrai uz zhilitona. Nu tad es arī aizgāju un sēdēju un skatījos. Skatos kaut kāds sīkais baigi bliež, baigi bieži pa hediem. Domāju, kas tas par sīku pidiņu ar niku - cilveeks? R3d.L1ne mani uzaicina vēlreiz līdzi, aizeju, skatos atkal cilveeks spēlē un mans klasesbiedrs aka blade arī. No blade uzzināju, ka cilveekam mājās ir Pc un viņš spēlē internetā.

Tad kādu reizi aizbraucu ciemos pie kāda čoma, kuram nopirkts dators. Es sīm prasu tev CS ir? Šis man prasa, kas ir CS? Es stāstu, ka tu neesi kruts, ja tev nav CS. Tad nu es no R3d.L1ne sadabūju CS 1.5 + podbotus, noklausījos, kas jādara, lai varētu paspēlēt ar botiem un nākamreiz aizbraucot pie drauga, uzinstalēju CS un sāku spēlēt. Kā pirmo mapi pamēģināju de_aztec un man baigi iepatikās, vislaik tikai to spēlēju. Kad biju vairākas reizes paviesojies pie sava drauga un satrenējies, pastāstīju R3d.L1ne, ka esmu satrenējies CS. Šis mani uzaicināja aiziet uzspēlēt LANĀ, tad es arī beidzot piekritu. Aizgāju un skatos karte de_zagros, tajā laikā tā LANĀ bija visai iecienīta karte, tad nu es sāku spēlēt. Nemaz tik slikti negāja, bet ja mani atmiņa neviļ, nāves tomēr bija vairāk par killiem. Tad R3d.L1ne būdams foršais ADMINS LAN serverī nomainīja karti uz de_dust2. Un skatos atnāk cilveeks un arī sāk spēlēt. Esmu CT, cilveeks pie T, nopērku pirmajā raundā desertu un skrienu A1, skatos viens man skrien pretī un es izšauju un BOOM HEADSHOT un cilveeks ir beigts. Pats biju lielā šokā. Atceros tikai cilveeku vēl stresaini noblāujam: "Kas tas par lohu - s@mur@Y?" Jā tāds bija mans pirmais niks, jo domāju, ka @ izmantot ir ļoti stilīgi, vispār jau biju izdomājis niku likt s@/\/\ur@Y, bet CSā to nevarēja uzlikt. Tā nu aizsākās mana CS karjera.

Drīzumā notika LAN CS turnīrs un es arī domāju piedalīties, tikai vajadzēja atrast piemērotu komandu, tad nu tādu salasīju un ar nenormālajām taktikām kas skanēja apmēram šitā: "3a, 2b", vai pie terroriem: "visi skrienam kopā, tad viņiem nebūs nekādas izredzes. Lai gan spēle bija ņemama, mēs zaudējām pretiniekiem, kuru sastāvā bija 6gadīgs puika. 1. vietu izcīnīja R3d.L1ne komanda, 2. palika cilveeks un blade.

Turpināju spēlēt LANĀ un piedalījos pasākumā, kura mērķis bija savākt pēc iespējas vairāk fragu mēneša laikā. Balvās tika dotas brīvstundas datorzālē. Spēlēju daudz, un lai gan mans K:D bija mazāks par 1, ieguvu 3. vietu, zaudējot cilveekam un blade. Par 3. vietu dabūju 5 brīvstundas.

Datorzālē sāka apgrozīties ar vien jaunas sejas. Tad nu vienreiz atnāca kaut kāds R3d.L1ne paziņa ar savu baru un visi sāka spēlēt CS. Gāja foršā mape cs_reflex un biju serverī lielākais papa, nopirku awp un visus šāvu nost, tad man viens piesolīja pa galvu iedot, ja es nebeigšu viņu šaut. Es protams kā karatists nenobijos un turpināju spēlēt. Tad es ievēroju, ka viens no jaunajiem ar niku Maradonna arī tīri neslikti spēlē. Kad man beidzās laiks piegāju pie tā Maradonnas un skatos, ka R3d.L1ne viņam māca savus kontroļus, tad nu es arī nekaunējos izteikt savas gudrības, ieteicu lietot foršo sensitivity - 20, jo ar citu ar bumbiņpelēm nebija iespējams spēlēt.

Tad nu kad kādu laiku biju LANĀ paspēlējis uznāca vēlēšanaš paspēlēt Online. Tolaik topa serveri bija apollo primary un apollo secondary. Plus vēl biju uzzinājis, ka cilveeks ticis foršā klanā ar nosaukumu MedniekS, un viņiem bija piešķirtas admin tiesības. Cilveeks tajā laikā bija nenormālā krisa ar awp, un mēs visi apskaudām viņa awp skillu. Tad nu man arī sagribējās dabūt admin tiesības, vai vismaz foršu komandu, bet secināju, ka apollo līmenis man ir par skarbu. Serverī biju spēlējis kopā ar tā laika krutākā klana BOFH memberiem. Dažus pat no viņiem nošāvu - bloodlordu, doubledu, barclay. Tad ar to lielījos visiem. Tomēr turpināju spēlēt LANĀ. Ā un viens interesants fakts: vai nu kaut kur biju dzirdējis, vai kā, bet man visu laiku likās, ka bloodlords ir resns 30 gadīgs vecis!

Drīz sekoja vēl viens LAN turnīrs, kurā rezultāti bija, tādi paši, ja neskaita, ka bija izveidots viens superklans, kura sastāvā bija visi labākie datorzāles spēlētāji - R3d.L1ne, cilveeks, blade, siemens un mikyus. Tad nu viņi ņēma un uzvarēja visus turnīrus pēc kārtas, tāpēc nebija vairs interesanti piedalīties.

Drīz uzzināju, ka cilveeks vairs nav vienīgais, kam mājas kompis un nets. Nu arī mikyus un Maradonna bija pc un nets. Uzzināju vēl, ka lieliskajam cilveeka klanam - MedniekS ir noņemtas admin tiesības par čītošanu. Tad kaut kur nez no kurienes uzradās tāds serveris kā GIGN. Cilveeks, kā jau cilveeks vairs apollo nespēlēja, bet bija pasācis spēlēt GIGN. Tad nu viņš vienreiz atnāk un aicina mūs visus iet spēlēt GIGNĀ, tad nu arī pamēģināju. Un nemaz nebija tik slikti, savā mīļākajā mapē de_aztec kā CT vislaik krisīju pie durvīm un diezgan daudz nošāvu. Tā pa retam šaku spēlēt GIGNĀ. Vienreiz atkla, tajā pašā de_aztec pēdējā raunda laikā, kā CT rašoju virsū pa durvīm un pie tiltiņa nogriezu vienu ar nazi, tad skrēju vēl tālā un uz tiltiņa nogriezu vēl vienu. Kas man palicis atmiņā ir tas, ka viens no šiem nogrieztajiem bija Dj Erix. Tad nu atkla ar to lielījos visiem. Cilveeks protams kā jau cilveeks tam nenoticēja. Tad nu vienreiz ienākot GIGN serverī skatos cilveeks ar vienu čato, cik saprotu arī no Talsiem, spēlē ar niku daRek. Prasu šim: "Kas tu esi?" Viņš atbild, ka zinot mani un esot agrāk spēlējis ar niku Maradonna. tad nu viņu atpazinu.

Tad nu sanāca tā, ka man tētis vienreiz atnākot no darba stāsta, ka viņš remontējot dzīvokli vienma džekiņam, kurš baigi aizrāvies ar vienu spēli par policistiem un bandītiem, un viņam esot mājās daudz diplomi. Tad nu izprašņājot uzzinu, ka tas ir cilveeks, un vēl tētis pateica, ka man būs jāiet palīgā dzīvokli remontēt. Tad nu es biju priecīgs, jo cerēju, ka varēšu CS par brīvu uzspēlēt. Protams, ka cilveeks to atļāva un mēs spēlējām uz maiņām. Tad arī uzzināju par tādām lietām kā MIRC un CW. Ciulveeks tobrīd piedalījās reality online cup ar savu teamu aJk. Cik atceros viņam satāvā bija tādi spēlētāji kā r&r, rockyu, Hruuw un laikam arī Night. Tā nu es vēroju sev tik neināmo padarīšanu - CW. Tā sāka mani ieinteresēt. Tad kāds cilveekam uzrakstīja, vai viņš nevēlas izpalīdzēt vienā CW, tā paša reality cup ietvaros. Cilveeks sarunāja arī rockyu spēlēt klana eDk (ej dirst kuņa) sastāvā. Ieteicu cilveekam likt manu niku, ko viņš arī izdarīja - eDk s@mur@Y. CW laikā viņš visus bāza laukā.

Nākamajā dienā aizejot pie cilveeka, uzzināju, ka viņam kaut kur jābrauc, bet pie kompja viņš man atļauj iet. Tad nu ieeju GIGN serverī un uzreiz man pretī jautājums: "Tu esi tas s@mur@Y, kas vakar spēlēja par eDk?" Es protams atbildēju, ka jā! Un tajā dienā es atradu mapē de_aztec jaunu vietu, kur krisīt.

Turpinot spēlēt GIGNĀ, ieraudzīju, ka parādījusies iespēja reģistrēt niku. Tad nu to arī izdarīju. Biju niku nomainījis uz samuray, jo sapratu, ka @ lietot nav forši. Protams mēģināju piereģistrēt vairākus nikus, jo tas bija aizliegts, bet tomēr gribējās, bet nesanāca. R3d.L1ne gan sanāca, viņš man kaut ko stāstīja par IP adresēm, bet es nesapratu. Tad nu mēģināju reģistrēt klanu GIGNĀ, bet arī tas nesanāca, biju pārpratis klanu nozīmi.

Pienāca laiks, kad es pabeidzu 9. klasi un man uzdāvināja datoru. Biju baigi priecīgs un pirmajā dienā no blade, kuram jau nedaudz ātrāk nopirka datoru, dabūju cs 1.6. Nepagāja ne nedēļa, kad man arī pieslēdza netu.

Tad nu sāku meklēt kādu foršu serveri, jo man bija viena IP visam tīklam un kāds bija pacenties, lai es GIGNĀ netiktu. Sākumā bija tāds serveris cs.mafia.lv, kurā sāku spēlēt kopā ar vienu čomu - spocet aka l1nk1n, kurš sarpcitu tagad ir apollo war3 admins. Baigi spēlējām par statiem, bet augstāk par 10 vietu neizdevās tikt. Tad notika pirmā saskaršanās ar čītiem, lai tiktu augstāk. Ievēroju, ka tajā serverī spēlēja arī [GIGN]atoss, tad nu sataisīju ar viņu baigo bazaru par GIGN serveri. Tad kaut kad mafia izjuka un tika meklēts jauns serveris. Man dzima doma uztaisīt starptautisku klanu un spēlēt dažādos ārzemju serveros un vēkt memberus. Tad nu ar spocet sākām spēlēt igauņu serverī teamnet, bet klanā nevienu nedabūjām, jo laikam igauņi nesaprot angliski, vai ir vienkārši dumji. Izdevās iesaistīt klanā vienu draugu no Nīderlandes, tika arī izveidota lieliska klana lapa uz freewebs.com. Apnika spēlēt pret igauņiem un izdomājām spēlēt ar čītiem latviešu serveros. Naturāli tika vākti bani. Piemirsu vēl sacīt, ka mums ar spocet bija viena IP un tā bija nomainījusies un uz GIGNA vairs bana nebija. Tad nu vienreiz nāku mājās un spocet man pavēsta, ka šodien dabūjis ban uz GIGNA, a man tas bija pilnīgi pofig. Vēlāk, kad pārgāja čītu trakums, sāku mekēt normālu serveri, GIGNĀ ta netieku, tur stāv bans! Domāju suka Dj Erix banu uzlicis. Sāku spēlēt netgames apollo sistēmā, mēģinu šiem izteikt kādas idejas, mēģinu iegūt arī admin tiesības, taču nekā. Visvairāk spēlēju haosā un tad nu tiku HAOSS klanā. Vēl GIGN forumā ieliku topiku, ka atvainojos par spēlēšanu ar čītiem un lūdzu man banu noņemt. Nemaz nemēģināju stāstīt, ka mums ar čomu viena IP un banu dabūjis viņš.

Tad nu arī kāds foršs cilvēks (nevis cilveeks) dabūja banu arī uz apollo serveriem, bet ne uz cash, jo tur man bija reģistrēts niks un varēju tikt iekšā. Cilveeks bija sadabūjis priekš blade kaut kādu mistisku klanu (Bebris Atriebeejs) ar ko spēlēt GIGNĀ, bet tad kāds nomainīja klana paroli. Pa skype klausoties blade un cilveeka sarunu par to, ka cilveeks mēģinās atrast blade jaunu klanu, atcerējos savu reģistrēto niku GIGNĀ, tad nu iedevu blade pamēģināt, vai nav izdzēsts. Un par brīnumu nebija ar! Tad nu blade sāka spēlēt ar manu niku. Un vienreiz viņš man prasa vai es mākot forumus taisīt, ka viņam esot klans un vajagot forumu. Tad nu es uzinstalēju MIRC un ienācu #beat.cs kanālā, kur sēdēja visādi nepazīstami pidiņi un arī zināmie blade un cilveeks, ievēroju, ka visaugstākais kanālā ir kāds ar varenstulbu niku - Glud1natajs. Tad nu uztaisīju šiem forumu un sāku tusēt viņu kanālā. Sākumā sastāvs nebija diez ko spīdošs Glud1natajs, blade, cilveeks, corunds, cookie, instinkts un vēl kaut kādi mistiski kadri. Lēnām sāku iespēlēties CW un kļuvu par klana memberi.

Tad notika Talsos kārtējais LAN turnīrs un mēs nolasījām stipru komandu - es, cilveeks, R3d.L1ne, h1tex un vēl viens kadrs. Finālā tikāmies pret dareka komandu un diemžēl zaudējām, bet arī 2. vieta man patika. Par kārtējo otro vietu neapmierināts palika cilveeks, kuram labpatika visur vainot mani, par cik es spēlēju vissliktāk.

Pienāca laiks, ka izdomāju iet paņemt savu IP un spēlēt GIGNĀ. Tā arī izdarīju. Sāku spēlēt GIGNĀ. Spēlēju mapi de_italy_gign un nopērku scout. Kā terorists eju uz CT bāzi un izlecu pie tuneļa un iešauju vienam galvā, skatos - macho. Spēlēju nākamo raundu, atkla pie loga sēž macho ar awp un atkal es viņu ar scoutu nošauju. Tad sekoja kaut kāds labskanīgs teksts no macho puses, kuru es diemžēl vairs neatceros. Tā nu spēlējot sāku iegūt respektu citu acīs, nevis tāpēc, ka biju baigais pr0, bet tāpēc, ka biju prātīgs un nebiju lecīgs.

Ar savu foršo klanu beat sākām piedalīties visādos foršos cupos. Tad pienāca GIGN cup. Bijām nolasījuši spēcīgu sastāvu - Glud1natajs, blade ,cilveeks, es, Orc, CHETOR, bukucis. Pirmo spēli mierīgi vinējām pret authentic, tālāk sekoja mačs pret aT, kas tika uzskatīti par mača favorītiem, bet mēs viņus uzvarējām. Nākamais pretinieks bija draugu klans - ala, kuriem pakāsām. Pēc tam varējām palasīt interesantu tekstu no macho puses.

Gludeklis, vai kā viņu sauc draugi un visas meitenes - gludais (lai šo izrunātu pareizi jums nepieciešams ieņemt pēc iespējas vēsāku pozu, tā kruti saraukt uzacis, sajusties nedaudz kā Džeimsam Bondam un veikt kādu papildus žestu ar roku) vakardienas spēlē ala vs beat gludināja tā ka nemetās, vienā raundā noliekot savējo ar HE, otrā raundā izvēloties segt uzliktu bumbu no kastes otras puses nukē, kas pats par sevi būtu sīkums, ja viņš spētu kaut reizi caur kasti trāpīt defjūzojošam keksam, kas viņam nesanāca un pēc braša uzbrukuma mēģinājuma ar gloku, pokors, kurš tikko kā bija atmīnējis bumbu, izrāva kontaktu gludā gludināšanas sērijai atvēsinot viņu ar m4 lodi starp acīm. Komanda man vispār ļoti simpatizēja - cilveeks visus ņēma caur komandu say ar tādiem psiholoģiskiem tekstiem kā "OK", bet Whole vienkārši bija pievilcīgs niks, it īpaši ja to izrunā "ho-lā" tēlojot geju - viesnīcas reģistrātoru, kāda Havaju viesnīcā.

Nonācām loser bracket, kurus atkal uzvarējām, spēlei punktu pieliku tieši es, nogriežot pēdējo spēlētāju ar nazi (frags iekļauts manā movijā). Tad sekoja divdomīgā spēle pret cyds, kurā atrodoties 2 uzvaru attālumā no uzvaras, zaudējām. Pretiniekiem viens izgāja ārā un ienāca ar citu niku un sāka visus bombīt. Mēs tiesnesim mēģinājām ieskaidrot, ka viņš ienācis ar citu niku, kas nebija atļauts, bet izrādījās, ka mums gludinatajs arī spēlēja ar citu niku - gludais. Tā nu pabeidzām GIGN cupu 6. vietā. Turpināju spēlēt GIGNĀ. Tad nu vienreiz izdomāju paprasīt admin tiesības, bet bija jāizdomā kaut kas oriģināls un tad man nāca prātā lieliskā ideja ar liecības ielikšanu topikā. Visi mani atbalstīja izņemot Ali, bet galavārds netika teiks, meniks vienkārši aizvēra topiku. Nu ja nē, tad nē, turpināju spēlēt GIGNĀ un vākt fragus movijam, kuru biju iecerējis taisīt. Divus mēnešus vēlāk vienu vakaru mani izbesīja viens čīteris un atkal uznāca kāre pēc admina tiesībām. Tad nu vakarā uzrakstīju atkārtotu pieteikumu, kurā norādīju, ka man iepriekšējo reizi netika pateikts galavārds. Nākamajā rītā devos uz darbu RIMI veikalā un vakarā pārnākot mājās un lasot savu topiku ieraugu, ka ali atkal bijis pret mani un wolfblade mani sajaucis ar cilveeku. Nākamajā dienā mani gaidīja vēl lielāks pārsteigums, kad ieraudzīju macho pēdējo postu. Tā nu sākās manas admina dienas GIGNĀ, pareizāk sakot ADMINA naktis, jo biju nosolījies spēlēt pa naktīm. Sākumā šausmīgi gribējās nobanot kādu čīteri, ka sanāca nobanot vienu labu spēlētāju ar niku deer, man tika piedots un es sāku pildīt savu darbu uzmanīgāk. Vairs tik ļoti neaizrāvos ar banošanu. Pienāca laiks, kad sajutu vajadzību pēc paaugstinājuma, respektīvi slap komandas, kuru tad arī visai ātri ieguvu. Uznāca baigā vēlme tikties ar CS biedriem dzīvajā un tieši gadījās, ka daReks rīkoja pasākumu Rojā, uz kuru tad es arī ierados. Vēl bija big_shit, hivemind, blody un stoke. Pasākums bija normāls, izglābu blody no dabūšanas pa bieti no vietējiem sīčiem. Pāris gameru bija iepazīti, nāca vēlēšanās iepazīt arī macho, wormu un citus GIGN lielos papas, GIGN tuss nāca kā saukts, uzzināju ari, ka bloodlords nav resns un 30 gadus vecs. Pirmo reiz tad arī dzīvē satiku savu CM gludinataju un secināju, ka viņš nemaz nav tik liels pidiņš. Turpinājās darbs pie mana megamovija, biju uzrakstījis aptuvenu scenāriju. Dabūju moderatoru uz šā te burvīgā foruma un bija tāpat kā ar banošanu serverī. Gribējās par visu varu kādu novārnot un nobanot. Vēlāk ši mānija pārgāja.

Atsākās skola, 12. klases, nozīmīgs gads, CS nācās spēlēt mazāk, kas man nekādas grūtības nesagādāja, jo neesmu tik liels adikts. Laiks gāja, nāca busteris un adminu darbs kļuva vieglāks. Varēju spēlēt mazāk. Decembrī notika GIGN sniedziņa burziņš, kur atkal varēju satikt biedrus, izdevās iesaistīt blade, bet cilveeku gan nē.

Uzzināju, ka datorzāle, kurā biju sācis spēlēt CS ir bankrotējusi, laika tāpēc, ka es tur vairs negāju! Visiem tagad pašiem bija kompji.

Izdevās man norīkot GIGN ALL STARS GAME, kas gan nebija tik interesanta kā pērn, jo biju savācis pārāk daudz cilvēku un nebija interesanti, notika fragošana. Tad nu beidzot nāca klajā mans megamovijs.

Tagad jāgaida pasākums pie dyversanta Bauskas apkaimē, būs jaunas sejas, gribētos baigi iesaistīt cilveeku, bet tikmēr kamēr gaidām, es sadūšojos jums uzrakstīt šo te, manu CS biogrāfiju.

EDIT: FORŠI RAKSTĪT VIENU POSTU 2H NO VIETAS :khehehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Krekeris samuray ;)

Cs karjera aizsākās tālajos 1.1 laikos kad kopā ar draugiem bastojām skolu lai ietu uz datorzāli spēlēt Starcraftu.

Vienā dienā pie manis pienāca viens džekiņš (kurš laikam tajā salonā dzīvoja, cik eju tik viņš tur sēdēja) un prasiju vai negribu uzspēlēt Kounter Straiku. Nu es daudz nedomādams piekritu, kaut nemaz nezināju kas tas par monstru ir.

Assault mapē staigāju ar usp kamēr šamējais mani mochija ar AK, es viņam prasiju "Kur tu tādu dabuji" bet viņš, maita, nepateica un šaudija tālāk mani kā botu. Beigās es atkodu kā var nopirkt m4a1 un viņu nošāvu. Tā man iepatikās cs. Par nelaimi māte uzzināja ka es bastoju skolu un sēžu salonā, viņa piekodināja administrācijai lai mani nelaiž iekšā :( Tā es aizmirsu cs līdz 1.5, kad man jau bij pašam savs kompis.

Link to comment
Share on other sites

Ehhh - pirmā dzirdēšana par CS man bija no HT. Gājām, ja nemaldos, fuci spēlēt, šis prasa, vai es spēlēju CS. Protams nezināju kas tas tāds ir. Manīju, ka viņš bieži sāka piestaigāt uz datorsalonu pretī NDĢ, vēlāk atvērās viens cits, pretējās mājas pagalmā (esam kaimiņi).

Pagāja kāds gads laikam un klasē visi sāka runāt par CS. Es protams nerubīju - bljadj pizdēc kā es viņu ar 4.2 Starbrīžos džeki jau dalījās komandās, kādās lanā spēlēs. Beidzot tomēr vienam mani izdevās aizvilkt uz to pašu slaveno datorzāli pretī NDĢ. Pirmā karte, ko spēlēju bija fy_iceworld. Pagāja kādi 3 raundi līdz ar mokām tiku pie sava pirmā fraga. Kopš tās reizes saslimu ar CS. Piestaigāju arvien biežāk uz datorzālēm. Iecienītākā bija "Poligons". Stāvējam pēc stundām garajās rindās lai tiktu pie kompīša, kaut gan visiem, vai arī lielākajai daļai, datori bija arī mājās. Atceros mīļākais ierocis bija AK, tika nezināju kā viņu nopirkt, tapēc pie tā tiku tikai fy tipa mapēs. Un biju ļoti izbrīnīts, kā cite iceworld`ā var iepirkties a es nē. pagāja ļoooti ilgs laiks, līdz man daleca, ka to var izdarīt centrā. Sākumā pirku tos ieroču, kas smukāk izskatās. Kādus 1.5 gadu no avas CS karjeras spēleju ar bultiņām un liku paū lielāko rezolūciju, jo tad mērķis likās mazāks :D . Kad pirmo reizi PUB`ā norāvu banu, jutos kā varonis, domāju - redz, cik es labi spēlēju. Visa mana CS karjera sākās datorzālēs PUB`os.

Pagāšvasaras sākumā nopirku jēdzīgu kompi, uz kura CS varēju paspēlēt bez lagiem. Protams kādu laiku smirdēju tikai PUB`os. Atceros savu pirmo CW - 2x2 @ de_nuke (rofl) un vinnējām :) . Tā maz pamazām sāku spēlēt CW, uzzināju, kas tas tāds #gather.cs ir. Kādu laiku ar savu komandu regulāri papisām CW, taču prasmes sāka uzlaboties.

Piedalījos daudzos gateros, ieguvu jaunus draugus. Sākās arī devaisu pirkšanas mānija. Tad man fire, tagad jau sAn piedāvāja nākt komandā, kurai ir sponsors. Bija plānots izveidot kko patiešām spēcīgu. Atceros, testā nospēlēju teaicami. Menedžeris mums nosponsorēja serveri un sākām katru dienu CW kapāt, teikšu tā, nekādas zvaigznes nebijām, bet 0 arī nē. Pieteicāmies 4x4 turnīrā, kura pirmo spēli sarunājām izspēlēt lan`ā. Vinnējām, tikām li'dz pusfinālam, bet tur kaput. Tad bija kkāds turnīrs @ tornado. Tanī brīdī es sapratu, ka CS varu paspēlēt tikai pie sava kompja un galda. Zaudējām gandrīz pa 0. Maz pamazām komanda pajuka. līdz ar komandas izjukšanu es uz kādu laiku pametu CS.

Tagad paretam ar vecajiem cīņubiedriem uzrauju kādu 2x2 vai 5x5.

Atceros kāds man bija pārsteigums, kad redzēju, ka HT ir hops uz #gather.cs un vēl lielāks bija mans izbrīns, kad uzzināju, ka viņš spēlē clan g.

Pagaidām viss, ja ko atcerēšos, tad piepirdīšu klāt.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...