Jump to content
GIGN Forum

Never Ending Spam - Closed


worm
 Share

Recommended Posts

Taa kaa lielais spama topiks guva pamatiigu atsauciibu, turpinasim to te, tik nedaudz citadaa stilaa... taisisim pasacinju cool2.gif katrs pieraksta aptuveni 1 teikumu garu turpinajumu iepriekshejam postam. velams lai iekljautos kopejaa domaa...

aaa un PLZ iztikt bez mega rupjibaam... taisam interesantu shitu lai pectam ir interesanti palasiit

----------------------------------------------------------------------------

Visa staasta kopsavilkums

---------------------------------

Vakar lija lietus, bet mazo karli tas nenobaidiija, jo vinsh seedeeja droshiibaa, savaa maajaa un speeleeja pasleepes ar savu iedomu draugu. Te peekshnji atnaaca Bobs Marlijs un teica:

- "Paturi manu jointu - es aizskrieshu liidz veiciitim" ...

Spiiteejot negantajam lietum, vinjsh skreeja pa celjam iekaapjot lielaa sunja kakaa; vinsh pasliideeja un iekrita graavii, bet tas neietekmēja viņa cīnītāja garu un viņš steidzaas taalaak, bet tur peekshnji ieraudziija zakji ar stringeneem!! Un vinjsh apstaajaas kaa iemiets. Peekshnji izdvesa skanju un jautaaja:

- "kapeec tev ir roozaa stringi", izmisis un bailiigs vinjsh kapjoties atpakalj atkal iekapa suudaa, un zakjis njeemaas beegt, jo saprata Kaarliisha[zakjiisha iedomu draugs] iisto buutiibu, kas vinju diivainaa kaartaa neuzbudinaaja. Taa nu vinsh izvilka savu liidzi panjemto maizes blukji un piedaavaaja ,celjmalaa guljoshajam onkulim, bet izraadijaas ka onkulim nav pirkstu, jo vinnss tos bija zaudeejis II pasaules karaa, kad vinja sabiedrotais zakjis [rozaa stringos] vinjam tos nograuzis... Bet! Kāju pirksti viņam bija palikuši! Un vinsh tos meginaja iemainiit pret shnjabi, jo bija alkoholikjis ar stāžu ! Bet vinjam tas neizdevaas , jo tochkas paarvaldniece Tamaaras tante nebija ar pliku roku nemama. Tapec vinsh meginaja njemt ar kaaju, kur vel bija pirksti. Kaajas bija netiiras, tas tantei nepatika tapeec, ka vinja bija pedantiska, jo beerniibaa vinjas vecaaki bija lietojushi alkoholu kopaa ar zakji rozaa stringos un maaja bija muuzhiigaa nekaartiibaa. Nu, ko - Tamaaras tante ķērās pie lietas un viņa gribeeja pirkstus nomazgaat, tachu vinjai palika slikti, jo kājas ļoti smirdēja, tādēļ viņa noskrēja pagrabā un paņēma gurķu burku, jo taisījās ieturēt pusdienas araabu stilaa. Vinja paklaaja tepikjiiti pie zemaa galdinja, salika gurkjus uz traucinja, atnesa kartupeljus un saaka eest, atdodot gurkju sulu vecajam vecim, lai shamais nospraagstot. Tādēļ tante atdeva visus gurķus vecajam...un šis panikaa saaka bljaut, jo bija iedzēris kaut ko ļoti pretīgu - vārītu šņabi kopā ar siltu gurķūdeni! Viņš izskrēja arā no mājām uz mežu, kur viņš satika atkal zaķīti rozā striņģēnēs! Bet tad zakiits par briinumu ierunaajaas. Vinjsh teica:

- "Gribu gurkji!"

Tā viņi abi gāja pie Tamāras tantes, bet /Btw veco sauca Stīvs Gailīts/ - piebilda teiceejs, eesdams Tamaaras tantes gurkji, pie sevis domaadams, lai nu kaads ir gurkjis, dziives sulu, tas tomer nav garshojis... Bet iedomaadamies par savu tanti, tomeer apeeda arii gurkjiiti par vinju, par maasinju, par mammiiti, teetinju, suniiti un kakjiiti... Un tad saakaas pamatigas vedergraizes. Vinsh pus dienu seedeeja uz podu!! Vinsh jutaas pilniibaa iztukshots. Bet tad vinsh peekshnji sajuta, ka viens gurkiitis aizkeeries aiz vinja tuhlaa vaiga un saaka riistiities, kratiities, bet gurkjiitis taa arii nenaaca laukaa un vinjam naacaas iespiiteet gurkjiitim un vinjsh atstaaja gurki tur, kur tas ir! Nakamajaa dienaa vinsh pamaniija, ka gurkis ir palicis nedaudz lielaaks un...

...peekshnji Kaarliitis pamodaas, jo lietus araa necieshami skalji sitaas pret palodzi. Bija pienaacis laiks, lai nomirtu. Bet beigu beigaas tas izraadiijas tikai sapnis, un vins pamodaas lielaa gurkku kaudzee, kopaa ar reaaliem pipariem kas puceeja rakjetiites un no vaiga izliida gurkjis ar skrugji dirsaa. Viņš teica:

- "Ahahaha, stulbums kaut kāds!"

Gurkjiitis turpinaaja:

- "sveix manu mazo draudzinj, tu tagad driixti veeleeties triis veeleeshanaas!!"

Un Kārlītis sāka:

- "Nu, tāā... pirmā mana vēlēšanās - kaut es satiktu zakjiiti rozaa stringjenees ko es redzeeju sapnii! Otrā vēlēšanās - kaut man buutu veel divas veeleshanaas un treshaa veeleeshanaas: kaut man buutu zaljs lamborghini ar roozaa neoniem!!"

Tā viņa vēlēšanās piepildījās un vinsh seedeeja lamborghini ar neoniem un nevareeja ne aizsniegt pedaaljus ne pakustinaat stuuri. Bet tad peekshnji atcereejaas ka ir velviena veeleeshanaas atlikusi un vinsh to izdarīja! Viņš vēlējās savu pēdējo vēlēšanos! Un tā skanēja šādi:

- "Lai pasaulee valdiitu miers un miilestiiba, lai busham pieaug gara jo gara aste un zilonja snukjis un lai visiem vienmeer buutu labs garastaavoklis! Es gribu es gribu es gribu...."

Bet tad vins atcereejaas , ka vinjam shodien jaasagaida tante , kas atbraukusi no Kjiinas un viņš meta mieru Bušam un vēlējās, lai vinjam buutu liels, briesmiigi, briesmiigi, briesmiigi lieeeels un garsh jointa maiss! Paradoksaali, bet vinsh neko nedabuuja, jo taa visa bija kraapshana. Tomeer vinjam veel bija gurkjis un divi du4i krokodiilu, kas teica: - "shnjikt shnjakt, gurkji suukaa". Peec vaardiem shiem jel gurkjis makten pikts palikaas. Tas njeema skjeeri griezeejinju un grieza kroksim papeedi, bet taa kaa krokodiiliem nav papeezhu krokodiils sashkjaidiija suuda gurkji uz neatgrieshanos un aizdejoja paari kalnam saulrietaa. Un taa Kaarliitis dziivo laimiigs veel shobaltdien!! Liidz sanjeema telegramu no opja kursh rakstiija ka naak virsuu treshais pasaules karsh. Un opis nejokoja, vinsh jau kaa 32 gadus bija partizaans un zinaaja, ko runaa. Taa nu kaarliitis piezvaniija uz 118 un pajautaaja, kur var vinja pagastaa iegaadaaties atomierochus un plazmas lielgabalus. 118 operatore vinjam atbildeeja, lai braucot pie Valeerija, kas dziivo 6 staavaa. Nu vinjsh devaas celjaa... bet pa to laiku Valērijs ar savu čomu Griša bija paņēmuši 0.7 LB ( vienu mazo katrs) un devās ar 4 čiksām uz Vecrīgas pusi, bet tikmēr Tamāras tante nomira un labi vien ir, jo vinjai bija jau 9 gadi. Peec briizha Valeerijs izdzirdeeja klauveejienu pie durviim, bet izraadaas tas bija Griša, kas sita Valerijam pa galvu, jo shis ejot pa Vecrigas ielaam bija atluuzis vienai chiksai uz pleca un gandriz iemaucaas ar galvu pretim nakoshajaa stabaa. WTF nodomaaja Valeerijs un noshaava Grishu. Pie reizes vinsh noshaava arii 6 kaiminjienes un 3 kakjus, kas bija notikushaa aculiecinieki. Apseedies pie TV un turpinaajis skatiities TV, vinsh atkal izdzirdeeja zvanu pie durviim.

- "Laaaabdien, picu pasuutiijaat?"

Valērijs domāja, domāja un izdomāja, ka vinnss ir lloti izsalcis un kaapeec gan nepaeest, bet naudas vietaa vinnss picas piegaadaataajam iedeva 3 at"pin"otas rokas granaatas... tikmeer kaarliitis bija celjaa pie valeerija, bet naakot iekrita graavii un nosliika. Un tad no debesiim nokrita silvestris kam bija jau 2 skrugji dirsaa un tad vinjam naaca apskaidriiba, ka vajadzeetu kautko ieest un vinsh devaas taisni uz Chili picu, jo viņam bija tur sarunāts satikties ar Binladenu un paareejiem vinja azarbaidzaanistiem!! Bet diemzhel tur vinju sagaidita tikai Kolja, kursh liidzi bija pakjeris kaarliisha liikji, kas bija saacis puut un smirdeet. Un paarmekleejot kaarliisha dreebes vinsh atrada un piesavinaajaas atsleegas no kaarliisha opiisha lielaa celjarullja. Taa nu Kolja ieleca rullii un aizrulleeja. Valeerijs tameer nodomaja, ka Kolja ir baigais pimpis, jo aizlaida rullet bez vinja. Shis fixi uzleca uz sava triisritenja un laida Koljam pakalj... Braucot pa ielaam paveraas lieliskais skats, kur Kolja ar rulli braukaajaas paari metro zhurkaam, kuras dzīvo kanalizācijā, uzbrūk pa piecām un prot runāt, bet ne jau par to ir shis staasts. Pusceljaa Kolja attapa ka vinsh bija skatiijies vakar filmu par zombijiem un taapeec saprata, ka, ja tiks sakosts, tad pasham naaksies paarveersties par zhurku.. nee par zombiju.. nee par cilveekveidiigu zhurkzombiju.. aaa par kko buus jaapaarveershas un vinsh aatri metās bēgt, jo Valeerijs bija kljuvis par brunjurupuci njinzu un vinjam paliigaa naaca zhurku maaceklis splinters pakjeeris 2 milziigaas zhurkas aiz asteem vinsh ar taam nosita splinteru, kas aatri sadaliijaas izdalot speeciigu ljaunaa speeka vilni, kas aizmeta tresho muusu galveno varoni uz geto. Un taa nu driiz vien arii jedaji sajuta ljaunumu pasaulee un steidzaas paliigaa!!!

Bet tad Kolja pamanija kaadu spozhu gaismu aciis spiidam... vinsh locijaas un centaas izvairiitiies... bet... atguvaas slimniicaa... blakus guleeja Valjera... tam bija klaajies krietni smagaak.. vinji bija vinju kutinaajushi visu dienu... Koljam palika valjeras zheel un... nee neee nee!! Koljam tas tieshi patika un vinsh arii saaka kutinaat Veljeru un peekssni zvans pie durviim... un tur staav Vasja ar Genu , abi ar spalvaam rokaas!!! Valera jau parbijaas, bet galvaa naak fantastiska ideja - vareetu shiem abiem nolaiziit kurpes! Nu vinjsh metas celjos un pasuutija picu ar pasha izveeletiem produktiem no LuLu, jo vinjam bija akcijas kupons ar 40% atlaidi, tachu vinjam nebija telefons, bet bija balozhu bars, kurus vinsh gandriiz visus nosita, pataupiidams vienu, kuram nogrieza spaarnus, pieseeja veestuli un izspeera pa logu. Kad balodis aizskreeja, tam liidzi aizskreeja vinja domas... vins atcereejaas savu smago beerniibu, un ik pa briidim vinjam noteceeja kaada asarinja. Balodis liidz galameerkjim ta arii netika, jo vinju paceljam nosita zaķis rozā striņģenēs, kuru savukaart notrieca garaambraucosha kravas mashiina, kas paarvadaaja uriinu. Diemzheel debiilais zakjis izshkjiida pret stiklu un vadiitaajs neko neredzeeja, jo ceļa kājai bija nopīpējis 2 ceturdaļas zāli un izdzēris vienu MAZO litru LB!

Mashiina neglaabjami tuvojaas federaalai bankai, kuraa naudu aizgaajis iznjemt bija valeerijs, lai vareetu atdziivinaat kaarliiti, kura liikji bija pakjeeris liidzi. Tad trakais vadītājs - iebrauca bankā, protams, sasita savu jauno Mercedes CLK 55 un pec avarijas mersis peekshnji uzspraaga, paskjaidot Valeeriju, kaa arii jau viegli iepuvusho Kaarliiti. Viens ritenis no spradziena maucaas pret netalu atrodoshaas slimnicas logu. Laimigas sagadishanas peec ritenis neskara nevienu tanti vai onci, bet gan nosita palaataa guljosho Kolju. Tik zakjis rozaa stringos nobrinijaas WTF? ROTFLOLO? lol omg liek pwnt!!! Kas notika talak ar zakji, par to veesture klusee...

-------------------------------

Staasta saakuma teikums:

-----------------------------------------

Vakar lija lietus...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...pasleepes ar savu iedomu draugu...

Link to comment
Share on other sites

...pa celjam iekaapjot lielaa sunja kakaa...

Link to comment
Share on other sites

ieraudziija zakji ar stringeneem!!...

Link to comment
Share on other sites

bet izraadijaas ka onkulim nav pirkstu jo...

[btw 1.lapaa kaads bija kko nochakareejis un buutu tomeer jauki ja peec postoshanas apluukotu savu postu un ja kaads ir paspeejis pirms jums ierakstiit tad tomeer editot saveejo lai buutu viss skaisti un sakariigi...]

Edited by ExtraOrdinary
Link to comment
Share on other sites

...vinja sabiedrotais zakjis [rozaa stringos] vinjam tos nograuzis...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...