Jump to content
GIGN Forum

Erepublik


vbyuer
 Share

Recommended Posts

eRepublik is a massively multiple player online, social networking and strategy web browser game. The game is set in a mirror world (called the New World) where players, referred to as citizens, join in local and national politics, set economic policy, start businesses and wage wars with other countries.

eRepublik combines both social networking and strategy into a single massively multiplayer online game where players can participate in a variety of activities. Citizens of the New World can be employees, own businesses, form political parties, vote in elections, become party presidents, members of Congress or country presidents, write newspaper articles and even go to war as citizens of virtual versions of real life countries. The game has very few visual elements and is primarily text-based in nature.

Aptuveni pirms nedēļas spēlei tika pievienotas arī Baltijas valstis. Tā kā jaunajām dalībvalstīm tiek piešķirta valsts kase ar ievērojamu daudzumu valūtas un zelta, ko spēlē iespējams iegādāties arī ar īstu naudu (piešķirtais virtuālā zelta apjoms ir ekvivalents vairākiem simtiem latu), jaunās valstis vienmēr pievilina zagļu un viltvāržu grupas no tādām valstīm kā Indonēzija, Ungārija, Rumānija, kuras sākotnēji pārņem jaundibinātās politiskās partijas, ievēl kongresā savus ielikteņus, kas attiecīgi vēlāk novirza visus valsts kasē esošos līdzekļus privāto kompāniju kontos un laupījumu savā starpā sadala. Bez valsts kases Latvijas valsts cieš pilnīgu bankrotu un būtībā pārstāj eksistēt.

Lai šādu situāciju nepieļautu, ir nepieciešams izveidot noteikta lieluma uzticamu latviešu vēlētāju bāzi, kas nodrošinātu to, ka kongresā, kam ir likumdevējvaras un izpildvaras funkcijas, tiek ievēlēti uzticami latviešu un sabiedroto kandidāti, kas valsts kasē esošos līdzekļus novirzītu valsts attīstībai un aizsardzībai no ārējiem iebrucējiem.

Ja vēlies pievienoties kopējai cīņai par neatkarīgu Latviju, reģistrējies http://www.eRepublik.com vai, ja tevi sevišķi interesē Latvijas valsts kases aktīvu palielināšana un, spēlē sasniedzot 6. līmeni, arī pats savā kontā vēlies iegūt 5 zelta vienības, zemāk atstāj savu e-pastu un tev taps nosūtīts sevišķs uzaicinājums.

Ja ir jebkādi jautājumi, droši jautājiet.

Par lielu Latviju!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No invitations have been sent because all the e-mail addresses introduced have already received an invitation. :)

EDIT: Dienas ilgums ir tāds pats kā dzīvē. Ēdiens tiek uzņemts automātiski katras dienas sākumā.

Starp citu, tu saņēmi ielūgumu vai tāpat reģistrējies?

Link to comment
Share on other sites

Ja turpmāk kāds vēlas reģistrēties un saņemt ielūgumu, tad pirms reģistrēšanās atstājiet epastu šeit vai atsūtiet to kā PM.

crushy, ielūgumu nosūtīju.

Skam, draugu sarakstam tevi var pievienot arī pirms 4. lvl sasniegšanas.

Link to comment
Share on other sites

Lai tiktu līdz spēles interesantajai daļai, ir nedaudz jāpaciešas. Jautrība sākas pēc 6. līmeņa.

Kā iegūt balsstiesības jau 6 dienu laikā?

- pievienojies eRepublik

- augšupielādē avatāru: 2 EP (EP=pieredzes punkti)

- atrodi darbu: 5 EP -> 2. līmenis: vari trenēties armijā

- treniņš: 1 EP

- darbs: 1 EP

- iegādājies pārtiku nedēļai

Pēc pirmās dienas tev jau jābūt: 2+5+1+1 = 9EP

Nākamās 6 dienas tev ir

jātrenējas+jāstrādā+jāēd = 3 pieredzes punkti / dienā

2. diena: 9+3 = 12 -> 3. līmenis

3. diena: 12+3 = 15 -> 4. līmenis

4. diena: 15+3 = 18

5. diena: 18+3 = 21

6. diena: 21+3 = 24

7. diena: 24+3 = 27 -> 5. līmenis: vari doties karā!

7. dienā pārcelies (change residence, izmantojot moving ticket) uz kādu no sarakstā uzrādītajām konflikta zonām un piedalies 4 kaujās (lai iesaistītos kaujā, wellness jābūt vismaz 40; katrā kaujā tiek zaudēti 10 wellness punkti; ja wellness nokrīt zem 40, jāapmeklē slimnīca; visizdevīgāk karot reģionā ar Q5 slimnīcu, kas viena apmeklējuma laikā tev atjauno 50 wellness vienības)

1. kauja: 27+2 = 29

2. kauja: 29+2 = 31

3. kauja: 31+2 = 33

4. kauja 33+2 = 35 -> 6. līmenis: esi ieguvis balsstiesības!

Kongresa vēlēšanas sāksies 25. aprīlī.

Šodien no rīta beidzās partiju prezidentu vēlēšanas. 2 no 3 partijām pārņēmuši naidīgi irāņu un spāņu grupējumu līderi. Trešo partiju vada pusšaubīga kanādiešu organizācija. Tuvākajās dienās dibināsim jaunu latviešu partiju, kurā, protams, visi laipni aicināti, sasniedzot 7. līmeni :) Ja kādam ir vēlme, par 10 eiro var uzreiz atslēgt visus ierobežojumus un līdzdarboties partijas dibināšanā.

Latviešu eRepublik forums - lv.erepublik.lt

Link to comment
Share on other sites

Dienā var iegūt maksimāli 15 pieredzes punktus pēc 5. līmeņa sasniegšanas (ar nosacījumu, ja dienā tev tiek uzdāvinātas dāvanas 10 wellness vienību vērtībā, tu katru dienu noteiktā valstī ar Q5 slimnīcu piedalies kaujās 6 reizes un, protams, arī trenējies armijā un strādā uzņēmumā, kā arī uzņem pārtiku).

Kongresam var pieteikties tikai līdz 23. aprīlim. Tā kā tev šobrīd ir 15 punktu, tad līdz 5. līmenim tev būs jāgaida 4 dienas. 3 dienu laikā nav iespējams no 27 pieredzes punktiem tikt līdz 100. Ja vien, protams, tu nevēlies izdot 7 eiro, ko, piemēram, es izdarīju :)

Jebkurā gadījumā, ja turpināsi veikt vismaz strādāšanas-ēšanas-trenēšanās ikdienas rituālu, tu varēsi piedalīties kongresa vēlēšanās balsojot. Nākamās kongresa vēlēšanas būs pēc mēneša, bet līdz tam tu vari izvēlēties kādu no citiem karjeras ceļiem - iegādāties uzņēmumu vai, piemēram, izveidot masu saziņas līdzekli. Visai drīz Latvijai būs nepieciešama arī armija, tu vari arī kļūt par karavarīru. Protams, tu vari darboties tautas forumā vai iestāties latviešu partijā un spriest par politisko stratēģiju - monetāro un fiskālo politiku, ārpolitiku, dalību militārajās aliansēs utml, lai nākamajās kongresa vēlēšanās varētu jau kandidēt un pieņemt lēmumus.

Link to comment
Share on other sites

bļin, skan pārāk interesanti. kaut vai jāatzīst, ka man jau ar travianu ir vairāk kā gana ar browser spēlēm, bet paspriest par monetāro un fiskālo politiku gan vajadzētu. jāpamēģina :)

ā nē, sapratu, ka netikšu partijā iekšā vēl, tad moš nākamomēnesi, cerams, ka šis threads vēl būs dzīvs līdz tam :)

Edited by r&r
Link to comment
Share on other sites

vbyueri, kā lietas notiek ar skilliem? Pieņemsim, skills Manufacturing man ir 1.5, Land 1 un Construction 2.5, un ir viena brīva darba vieta, kur nepieciešamais skills ir 5. Es varu ieņemt šo vietu, jo kopā man sanāk 5, vai ir jāskatās attiecīgi kādā nozarē šī firma darbojas?

Link to comment
Share on other sites

r&r, tikai rēķinies, ka nepieciešamas vismaz aptuveni 10 dienas, lai tiktu līdz 7. līmenim, kas ļauj pievienoties partijai.

Starp citu, vēlēšanas notiek katra mēneša 5. (valsts prezidenta), 15. (partiju prezidentu) un 25. (kongresa) datumā.

Ja darbs ir saistīts ar rūpniecību un nepieciešamā prasme ir 5, tad tev arī jābūt 5. līmeņa prasmei rūpniecībā. Prasmes nesummējas.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu saproti ar "rūpniecības nozare"? Rūpniecība=manufacturing. Ja tu domā ekonomiskos sektorus, tad vidēji augstākais atalgojums sabalansētā ekonomikā ir land (derīgo izrakteņu) sektorā.

Rawen, ja pērc to atbloķētāju, tad tev vieta kongresa kandidātu vidū mūsu partijā ir garantēta. Tikai domā līdz kādam 22. vai vēlākais - 23. aprīlim :)

Link to comment
Share on other sites

Ja es iegūstu to 7lvl tieši 25.aprīlī, tad es varēšu balsot? Slinkums lasīt to erepublik forumu, tāpēc būtu forši, ja tu ierakstītu šeit par ko balsot utt...pašlaik nav laika, lai varētu līdz pēdējam izprast spēles būtību :\

*Kas ir wellness?

Link to comment
Share on other sites

Tas ir labi, ka jūs zināt kā aizbraukt karot, taču šobrīd jums tas nav nepieciešams. Ja līdz 25. aprīlim mierīgā ceļā tiekat līdz 6. līmenim (līmeņu saraksts), tad braukt karot uz ārzemēm šobrīd nav jēga. Iestājoties darbā ārzemēs, 3 dienas nav iespējams no darba aiziet, kas ir papildus risks iespējamai netikšanai atpakaļ uz Latviju laikā.

Tādēļ atkārtošu vēlreiz - 25. aprīlī (un 26. aprīļa rītā, jo eRepublik laiks no Latvijas atpaliek par 10 stundām) ir kongresa (nevis partijas) vēlēšanas*. Šajā datumā visiem obligāti ir jābūt Latvijā. Es vēlāk šeit ielikšu uzticamus kandidātus no mūsu partijas Par Dzimteni, par kuriem jums vajadzētu balsot (balsot iespējams par oficiālajiem kandidātiem no jūsu reģiona). Vēlēšanu rezultātus izšķirs veiksmīga koordinācija un disciplīna. Instrukcijas kā un par ko balsot šeit ielikšu 24. vai 25. aprīlī.

*Kongresa vēlēšanās tiek ievēlēti 40 kongresmeņi, kas balso un izvirza likumprojektus (militārās savienības ar citām valstīm, kara pieteikšana, nodokļu grozījumi, uzņēmumu dotācijas utml). Lai būtu droši par valsts saglabāšanu, mums jāpanāk vairāk nekā 21 latviešu kandidāta ievēlēšana. Tam būs nepieciešamas vairāk nekā 250 balsis. Līdzīgā situācijā šobrīd atrodas katra no 4 partijām, tādēļ šobrīd notiek masīvs vēlētāju/kandidātu koordinācijas darbs, kurā burtiski ir iesaistīti tūkstošiem cilvēku :)

Wellness ir skaitļi labajā pusē redzamajā cilvēka figūrā. Tie nosaka darba produktivitāti un ieguldījumu kaujā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...