Jump to content
GIGN Forum

Topiks Demo Iesūtīšanai Priekš Gign Tf2 Mūvika


macho
 Share

Recommended Posts

Ko man vajag zināt no jums?

1) DEMO linku (look'ee here - http://pussy.gign.lv/tf2.gign.lv)

2) NIKU (lai man nav jāzīlē, ka Jānītis forumā ir tas pats, kas VirginRaperWithKnife Teamfortresā)

3) TICKU (nederēs "tur kaut kad uz beigām"), man vajag precīzu ticku no kura sākt skatīties. Nu vai vismaz, ja tu esi pierakstījis uz papīrīša cik tev bija tad punkti, tad tie arī varētu derēt. Katrā ziņā konkrētu laiku, kurā sākas tavs ūbermoments. Tā ka nokačā demo, patin, paskaties, kurā vietā ir tavs moments un ieraksti to šeit. Pie reizes apskaties arī vai tavs moments ir tā vērts lai viņu vispār te liktu, jo iespējams, ka cīņas karstumā ar raķeti nošautais bēgošais pyro ar 20hp un ar šotganu piebeigtais spiegs, kas iekāpis lagā nav nemaz tik ASI momenti.

4) Momenta aprakstu arī ielieciet - jo detalizētāks, jo labāks. Man patīk lasīt.

Nelieciet, lūdzu momentus, kur jūs kā demomanu ūbero un jūs iznesat sentriju, inženieri, dispenseru un vēl kādu nabagu, kas nesaprot, kas ir tās zilās bumbiņas, ko tas zilais cilvēciņš met viņam virsū. Ielieciet kaut kādu interesantu momentu, kaut ko smieklīgu, interesantu, šarīgu vai arī nenormāli tizlu. Esiet radoši. Es netaisu šo, lai rādītu kādi PAPUČI spēlē gign serverī, bet vienkārši lai būtu jautri. Protams, es novērtēšu arī laba skilla demonstrējumus, tie noteikti nepaliks neievēroti.

Varu katrā ziņā apsolīt, ka es atšķirībā no odiņa to sūdu sataisīšu līdz galam :)

p.s.

tā kā odiņam ir jātaisa 3 mūviks, tad es taisīšu (līdzīgi kā kailais ierocis) 3 un 1/3-o mūviku.

p.p.s.

nez šito infu ir jēga rakstīt angliski? :) mums jau laikam tāpat neviena tf spēlētāja nav, kas angliski rubītu. To laikam būs jādara nākošajā - guest mūvikā.

p.p.p.s

ACHTUNG!!! Ja demo ir vecs, tad lūdzu pārbaudiet, vai jūsu viņu vispār var palaist uz sava kompja un apskatīties, lai man nav lieki laiks jātērē. Vai arī piedāvājiet kaut kādu megarisinājumu, kā to demo palaist.

edit:

risinājums atrasts - http://etf2l.org/forum/movie/topic-1820/?recent=89028#

Ja jums ir konkrēti piefiksēts laiks tajā vecajā demo, tad lieciet tos arī šeit. Es pamēģināšu vienā momentā tos vecos demo arī iečekot, bet tad tos lūdzu īpaši labi aprakstiet, lai es zinu vai vispār ir vērts mēģināt.

edit2:

Demo iesūtīšana turpināsies līdz es pateikšu STOOOOOOOOOOP!

ACCEPTED:

laster - nezinu vai taisīšu tādus warm up fragus kā odiņš, bet nu, pagaidām derēs

unnatural - nu bija it kā ok, gan jau iekļaušu

DENIED:

Baba tonja - sorry, tur nekā interesanta nebija, visu lielo darbu (novāca divus sentrijus) izdarīja viens spiegs un demomans.

wapp - pagaidām denied otrajam fragam, ja nebūs nekā labāka, tad ielikšu, spiega tauntu man nevajag, lasters jau divus novāca ar vienu tauntu :)

NEVARU SAPRAST:

Tom moments - nu nav tur nekā īpaši interesanta, bet ja nekā labāka nebūs, nāksies iztikt.

baba tonja - tas 9k moments nebija interesants, tas 30k jau nedaudz labāks, bet man jau te nezin cik fragi tādi pa vienam, nezinu vēl vai iekļaušu.

Link to comment
Share on other sites

1) Šeit

2) Laster

3) 223800 tiks, kad tieši sākas moments. Labāk sākt skatīties ātrāk.

4)

Nerakstīšu pārāk daudz, bet īsumā.

Tātad, badwaterā spēlēju ar spiegu. Kad zilie bija aizstūmuši vagonu līdz kādam 3 čekpointam, devos pie viņiem uz bāzi. Tur stāvēja mediķis, izdomāju viņu uz ātro notauntot. Pienācu, mazliet pafeiloju ar tauntu, jo biju pretinieka izskatā un nesanāca, bet tieši tad paskrēja garām pyro. Haļava, ne? Tad veiksmīgi iesāku darboties, bet no bāzes parādās 2 spēlētāji. Tā nu šie skrien pie manis un mēģina nosist, bet viens paskrien tieši priekšā mediķim. Nu vot, abi beigti. Varbūt īstenībā tas ir kāds defs, bet man jau ļoti patikās, kā vidējam spēlētājam.

Link to comment
Share on other sites

Man ir only viens jautājums. Tos kaut kādus vecos kadrus, ko mēs sūtījām kādreiz, jau pirms hvz cik ilga laika, tie kadri varētu būt 3# movie? Vienkārši man tur bija daži tīri labi momenti kurus sūtīju odiņam, taču tas jau bija sen, sen atpakaļ. Kaut kad pēc #2 movie izlaišanas...

moš āds saprata manu stulbo domu :D

Link to comment
Share on other sites

1) Links uz DEMO

2) [P2V] wapp [R]

3) Tick: 36036 vai arī 09:00 minūte - Notauntoju Heavy ar spiegu iekš ctf_turbine kartes.... zinu, ka lasteram arī tur ir spy taunt, lai mūvija veidotāji/-s izlemj kuru likt, varbūt pat ir iespēja ielikt abus.

Tick: 44000 vai arī 11:00 minūte - Biju snaiperis ar huntsmanu un arī RED tīmā bija snaiperis ar huntsmanu, nošāvām viens otru reizē, nu nezinu cik kuram tas kruti skaitās, bet man patika pats skats. (un jā, protams, tas arī notika ctf_turbine kartē) Tas vienkārši ir jāredz, lai varētu izlemt likt mūvikā vai nelikt.

Domāju, ka šie mani momenti nevarētu būt tik labi, lai iekļūtu topā, bet varbūt outšitā noderēs... kā daži momenti ārpus topa 2.mūvijā. Good luck mate's !

Edited by wapp
Link to comment
Share on other sites

eu, man ir problēma. es atveru demo, uzlieku viņam likties uz konkrētu ticku un man tf2 pakaras, wtf? Jums nevienam tā nav? Es te pačekoju, ka man ļauj lekt uz ticku, kas ir zem 100 000, bet ja ir virs, tad man neizdodas, wtf?

btw kas attiecas uz vecajiem momentiem, tad es esmu redzējis trešo mūviku, pasakiet kuru momentu jūs sūtījāt un es pateikšu vai viņš tur ir :)

Link to comment
Share on other sites

Bet ne jau visi iesūtītie tiek arī līdz mūvikam. Tā kā grūti teikt, vai viņi ir ņemti vērā. Ir iespēja, ka bija stulbi moment un netika iekļauti mūvikā un ir iespēja, ka viņi nekur nemaz netika. Skatījās jaunākus momentus utt.

Bet nu hvz. Īstenībā vienalga. Galvenais, ka mūvijs ir ;) Tad jau redzēs, kas ir un kas nav

Link to comment
Share on other sites

Starp citu man ir demo ar momentu, kur es uzliku airblast rocketam un novacu trīs ar to reflectu, ja der, bet sūdīgs leņķis.

Edit: Nē, gign demo. Vnk tā vieta ir tāda šaura un kad gribēju uzstaisīt momentu, nevarēju atrast īsto leņķi ar ko nofilmēt.

Šodien pārskatīšu demo, jo esu pierakstījis tikai pointi cik bija tajā vietā ;/

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...