Jump to content
GIGN Forum

Kā Uzstādīt Loadingsound.amxx


Recommended Posts

Rīkojaties sekojši!!

1.Ejam uz c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam nolādējam failu pašā apakšā!! Šo nolādēto loadingsound.sma liekam c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam izdzēsiet veco loadingsound.sma!!

2.Tad kad esam jauno scripting failu ielikušii tad veram viņu valaa!! Un mēs redzam kad tur ir rakstīts divās vietās tavs.sound.mp3!! Tad abās vietas kur ir rakstīts tavs.sound.mp3 Pardevējam ar jusu muzikas faila nosaukumu no c:/program fails/valve/cstrike/sound/misc mapes!! Kad tas ir izdarits veram ciet loadingsound.sma failu!!

3.Tajaa pasaa scripting folderii ir fails "compile" Un atveram vaļaa!! Jums sākas scripting failu parbaude!! Kad apaksaa parādas "press enter to exit" Tad veram ciet šo failu!!

4.Tajā pašaa folderii ir mape "compile" un atveram šo mapii valaa un iznemam pluginu loadingdound.amxx!! Šo loadingdound.amxx iemetam pie c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/plugins!! Ja visu esat izdarijušii pareizii tad visam būtu jājiet!! laugh.gif

loadingsound.sma

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Bļe nu ahujetj vienkārši. To loadingsound ir tik nereāli grūti uzlikt, bļe paldies ka uztaisīji mega vajadzīgu pamācību. Vienkārši liels tev paldies! Es nekad nebūtu uzlicis to pluginu bet Tavas palīdzības. LOL

nu ko laisaka

ne jaau visi zin ka tas jadara

ja tu zini tad pakluse smiliez.de_2469.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...