Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/11 in all areas

  1. es lielāku līdzību saskatu ar šo te:
    4 points
  2. http://www.youtube.com/watch?v=0l1N23KcJno :D
    2 points
  3. Pirmājā kursā tapa īsfilma "Kāpnes" http://bit.ly/qJw05g Toreiz man bija švaka kamera un pats maz sajēdzu no filmēšanas un montāžas. Ir pagājuši trīs gadi un beidzot ir tapis turpinājums. Šoreiz galvenā varone ir metene, kas nedēļas nogalē ir palikusi kopmītnēs viena. Viņa sāk redzēt un piedzīvot dažadas neizskaidrojamas parādības. Youtube - Vimeo - http://vimeo.com/27204081
    1 point
  4. borin. kapēc tu nesaproti, ka visiem pohuj tavs skils? srlsy. nevaru iedomāties nevienu, kam šeit tas interesētu un vel jo vairāk - ietekmētu viņu viedokli pa spēli. tev tiešam liekas, ka kāds teiks "eu..tas bor1ng nice rukā BF, un viņs teica, ka cod tikai retardi spēlē...tad jau labāk nepirkšu šo spēli, jo redz bor1ing to sacija!!!" palūgšu tevi kārtējo reizi atpisties no šī topika, ja tavi vienīgie sūda argumenti būs pa skill starpībām starp spēlēm, kas šajā brīdi ir 90% no taviem postiem šinī topikā.
    1 point
  5. .. Epic Faill tas pat nav csgo traileris, bet gan csonline Pagaidi dazus menesus kad sie vel trailerus uztaisis.....
    1 point
  6. negribu te baigi dirst beztēmā, jo neesmu specs šitajos jautājumos, bet... vienu dienu eksperimentēju ar dažādiem video atskaņotājiem un uzdūros uz tāda brīnuma kā Splash EX. Viņam var ieslēgt interesantu fīču ko sauc par "Motion2". Tā fīča pievieno diviem kadriem pa vidu vēl vairākus kadrus un reāli filma izskatās "dzīvāka". Tomēr pamēģinot to uz dažādiem holivudas grāvējiem, nākas secināt, ka iestarpinātie kadri padara filmu pārāk dzīvu un labāk tā izskatās pie mazāk kadriem. Šo visu es stāstu tāpēc, ka šis video izskatās arī pārāk "dzīvs". Es gan nezinu vai tas ir tieši saistīts ar kadru skaitu sekundē vai kā savādāk, tomēr filma izskatās vairāk pēc filmas, ja tai ir samazināts freimreits. Visā visumā savādāk teicami nostrādāts!
    1 point
  7. Man ar 1a arī sanāca černis pirms kāda pusgada... biju pasūtījis preci, bet pēc pāris dienām man pateica, ka viņa neesot noliktavā un būšot 2 nedēļas jāpagaida. Pēc 2 nedēļām pateica, ka krava mistiskā kārtā esot pazudusi un būs jāgaida vēl. Pēc mēneša man pateica, ka diemžēl manu pasūtīto lietu nevar dabūt un būs jāizvēlas cita lieta. Ā un lai atmaksātu naudu, būšot jāaizpilda iesniegums un vispār labāk, lai es vienkārši izvēlos citu lietu. Beigās paņēmu citu līdzīgu preci, ko man atveda nākamajā dienā. Kopš tās dienas man nez kāpēc uz mailu laiku pa laikam atnāk citu klientu pasūtījumi ar visiem telefona numuriem, piegādes adresēm un citiem privātiem datiem (t.i. līzinga kārtošanas dati). Es piemēram zinu, ka Tatjana, kas pasūtīja Acer eMachine portatīvo datoru, dzīvo parka ielā 22, kas ir Rēzeknē, bet pie pilsētas viņa ir norādījusi "Lauki". Tomēr varu pateikt arī pozitīvus vārdus - akcijas preces vienmēr piegādā ātri un cena ir ļoti laba. Konkrēti tas attiecināms uz akcijas portatīvajiem - esmu tur paņēmis laikam 3 gabalus un esmu ļoti apmierināts.
    1 point
  8. Pec shi video man nav me mazakas jausmas KO TADU var paradit mw3 lai ieinteresetu tautu.
    1 point
×
×
  • Create New...