Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/11 in all areas

  1. A tu daudz vāciešus redzi, kuri elpo mūsu gaisu, pieraksta mūsu forumus ar debīliem tekstiem ?
    3 points
  2. Kri, ja tu balso par Sc, tad esi ti klabs un nomaini savu paraksta palagu uz "da zdrastvujet 9. maja". "O4gariks" tak pats pavēstija preisei, ka dosies uz to nolādēto vietu pat ja viņš būs premjers. Neliela informācija tiem, kas vēlas balsot par SC. Pie kā novedusi ir kreiso politika Grieķijā un Spānijā. Hivuci, man tev jautājums par tiem silikona pupiem, kā Valdis var konsultēt kaut ko tādu, ja pats ir kaut kāds traumatalogs? Gludinātāj beidz te propogandēt tukšo aplokšņu variantu. Tas nepalīdz latviešu partijām un tas ir gandrīz tas pats , kas nepiedalīties vēlēšanās. Labāk sēdi mājās un nedari neko un arī pēc tam nekurni, ka valstī nekas nemainās, jo tu neko pats neesi darījis lietas labā. Visiem pārējiem iesaku labāl balsot tikai par trim latviešu partijām - V,ZRP, VL. Ja tiešām vēlaties redzēt kaut kādas pārmaiņas valstī. Nav svarīgi par kuru partiju no šīm trim balsot galvenais, lai būtu 51 balss finālā. Un atceraties, ka vienmēr var svītrot laukā sev nevēlamos kandidātus. Un lūdzu netērējiet vērtīgās balsis par sīkpartijām, kas tāpat netiks iekšā.
    3 points
  3. Dārgais Edgar, kurš dzimis 1990. gadā, Tu esi retardēts suns ar trim kājām un nocirstu asti. Ar cieņu, Pasaule.
    1 point
  4. Edgarinj tu jorpojām esi pagalam naivs. ZZS Jēkaba ielā ir sēdējuši 20 gadus un augusi ir tikai Ventspils. ZZS ir aboslūti "čomaku" partija. Saviem tikai un vienīgi. To nu es varu apgalvot.
    1 point
  5. jo apetīte aug ēdot, viņam viss ir, loģiski, ka ir galīgs borings un gribās sevi pierādīt vel nopietnākā līmenī, ne velti jūtams pēdējos gados, ka viņš ar vien vairāk spiežas politikā tas gan nenozīmē, ka jāskrien uzreiz par viņu balsot.
    1 point
  6. TU tiešām esi idiots. Es neesmu lohs , lai aizmirstu ko mani radi ir pārcietuši un par ko viņi ir cīnījušies. Tā saucās savas valsts un kultūras cienīšana. Cik latvieši ir zaudēti dēļ šīs okupācijas , cik ir izsūtīti ? Tu vienkārši domā , lai viņi to aizmirst un lai arī jaunā paaudze to aizmirst ? Tu necieni Latviju invalīd. Un tādiem kā tu nav vietas mūsu valstī.
    1 point
  7. Es kaa pilsonis nobalsoju...PAr to ko uzskatiju par pareizi,jaa bija gruti izlemt starp ZRP un LNNK bet es izdariju savu izveli.... Velns 1mais Baltijas kanals gribeja mani nointerveet,bet es pamuku
    1 point
  8. bet boring nav nekādas jēgas balsot par SC, kuriem programmā ir naudas tērēšana sociālajam budžetam (lasi - penšiem, jo tie par viņiem baslos) un parādu taisīšana, bet nav konkrētu piedāvājumu ko darīt tālāk ekonomikas stimulēšanai. paskaties kas notiek ar Rīgas naudu. RS (Rīgas Satiksme) jau otro gadu strādā ar zaudējumiem, toties penši brauc par brīvu (nē nu ko tad es es jau neko, lai jau brauc, tikai es visticamākais pat pie pensijas netikšu, jo tās naudas neesamības dēļ būs likvidētas. vot jautājums vai tad kāds vispār vēl dos par brīvu braukāt?). tās runas par Krievijas lielo tirgu klīst jau gadiem - labs piemērs ir par tā saucamo "Rīgas marku", kuru atļāva uztaisīt līdzko SC nāca pie varas Rīgas domē. nu ne sūda tā "Rīgas marka" ražotājiem nav devusi. kā jau te minēja - tie ražotāji, kuri patiešām grib būt Krievijas tirgū, tie jau tur sen ir ielauzušies. arī ar visu oficiālo Krievijas atbalstu bizness tur nav viegls. da ko tur daudz rakstīt pašiem Krievijas pilsoņiem pašu valstī bizness nav viegls un pat tad ja ir, ar laiku pastāv iespēja, ka tev to vienkārši atņems. protams tas nebūt nenozīmē, ka ražotājam jāsaliek rokas klēpī un nekas nav jādara, vienkārši vajag to visu racionāli apsvērt - grib krievi pirkt šprotes, ok lūdzu nav problēma, negrib pirkt, ok nav problēmu meklēsim citus noieta tirgus, radīsim kaut ko jaunu - īsāk sakot grozīsimies kamēr aizies tā lieta tā bija ar igauņu precēm, tā bija ar gruzijas precēm, tā ir jau bijis arī pie mums un nekas traks nenotika, nedaudz zivju pārstrādes uzņēmumi pažēlojās, bet pēc tam savācās. tā ka dižais Krievijas tirgus ir jau nozelēta tēma. ne jau tirgi jāapgūst, bet jārada tiesiska valsts beidzot. ar to visu protams es negribu teikt, ka SC nav ko piedāvāt. katrā partijā ir arī prātīgi cilvēki, jautājums jau ir - kāds ir viņu procents no kopējā skaita
    1 point
  9. Go play with some big boobed anime babes and let big boys talk about our future...
    1 point
  10. Es arī šo to atradu vecajā diskā
    1 point
×
×
  • Create New...