Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/21/11 in all areas

  1. ogle , un half life pirmais
    1 point
  2. pimpji, es ari gribu speles un velams, lai tas butu Bf complete pack
    1 point
  3. HIB #4 nepārspējot avarage un nedabūjot divas bonusa spēles izmaksā $ 0.01 USD, ja parspēj avarage tad saņem HIB 3 dāvanā.
    1 point
  4. kaut kādu avotu arī ieliec, ja tik skaidri nostādi galdaspēles izmirstošās sugas lomā. Manuprāt, galdaspēles vēl ilgi neies no modes ārā, kaut vai tikai tāpēc, ka tām neko nevajag (tikai pašu spēli un gaismu), nekas nekarās, visiem ir saprotamas un vispār ir krutas
    1 point
  5. Man vienmēr patīk Kri komenti , tiešām sakarīgi . (Domāts nopietni) Es ieteiktu ņemt Iphone , longtermā būsi vairāk apmierināts. Nav jau tā ka androīd aparāti ir slikti , bet ļoti daudz nepatīkamu lietu viņiem ir. Tagad dabūju uz sava Google telefona jauno 4.0 android #icecreamsandwichu , ir labāks , bet vēl IOSam androīds nestāv līdzi. Applikāciju ziņā android ļoti stipri atpaliek no Ios . Jo android marketplace ir pārbāztas ar huiņām un sūdiem.
    1 point
  6. Ņem ārā pluginus un skaties vai notiek tas pats.
    1 point
  7. Kurš gan grib saņemt uz ziemassvētkiem nevis dāvanu, bet gan atlaides kuponu uz tev vēlāmo dāvanu. Es personīgi netaisos pildīt misijas uz dieva pamestām spēlēm, lai uz labu laimi dabūtu vel akmēņus or - %, labāk notērēt to spēlēšanas laiku pokerā or smth :>
    0 points
  8. Neko ik pēc 24h nedod, pašā pirmajā dienā - 19 decembrī tu saņem vienu bezmaksas dāvanu, un lai dabūtu vēl dāvanas tev ir jāpilda achievementi spēlēs, katru dienu..
    0 points
  9. xbox - santīmu pisējiem ps3 - jāpērk spēles
    -1 points
  10. bij agraak ahujennaa - cirks edit: ep1,un par ko miinuss? taa galda speele FTW un ir labaka par sabotieri (vasaraa vinju speleju)
    -1 points
  11. tātad lieta kautkāda jokaina . vienu dienu iepriekš novēroju kad kāds playeris konektējas klāt serverim - tas konsolē izmet sekojošas rindiņas. Player connected Error: server failed to transmit file 'customization. Tādas rindas konsolē izlec aptuveni no 98 % spēlētāju . Izskatās ka tas netraucē servera darbību , jo viss darbojas labi , bet nu tās rindas pamatīgi kož acīs un ir vēlme viņas aizvākt . Varbūt kādam ir problēmas risinājums ? Googlē meklējos , bet tie atbilžu varianti vairāk attiecas uz klientu ( playeru puses ) nevis paša servera.
    -1 points
×
×
  • Create New...