Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/12 in all areas

  1. skatos uz http://www.tv-over.net bet ir tāda servera pārslodze, kad nav iespējams skatīties, nežēlīgi raustās.
    1 point
  2. Laukos daudzviet problēma ir nevis bezdarbs, bet darbinieku trūkums alkoholisma dēļ.
    1 point
  3. Ok, runāsim jums saprotamā valodā. Yo pacan blje zajebis ne tu man te dirs blje ne? Afigetj tava agrmentacija dauni ir prosta pizgjets. Tu doma kjipa labaks esi par mani blje ko? Kjipa tavi sudi pec sudiem nesmird a blje? davai viens pret vien mudak plaviniekos! davai pacan, psasuc savus pacanus es savus bblje vareesi miizt asinis. bomaars blje. es visu muzhu stroikaa atrabotal, riktiigs kachoks esmu, a tu mudak pat seeetnieka darbu atrast nevari. LOX AHAHAHAHAHAHAH
    1 point
  4. [media=''> [/media]
    1 point
  5. Serveris --> http://www.gametracker.com/server_info/66.150.214.126:27015/ Bet tā mape ir no UT laikiem, ctf facing worlds..
    -1 points
  6. PC Gamer 94/100 ohboy,ohboy,ohboy vēl tikai mazāk kā mēnesis!!! 1.-2. 3.-4. 5.-6. 7.-8.
    -1 points
  7. Library>Properties>Set Launche Options> pieraksti klāt >palaid spēli > izej no spēles > izdzēs no launch optioniem > Palīdzēja?
    -1 points
  8. Faking stīms,vakar pre-lodoju,šorīt pieceļos viss jāsāk no nulles. 8 GB. Oh well 64% @ 1,1 MB/s
    -1 points
  9. Pagaidām paspēlēju 4h,pirmo misiju izpildīju div ar pus stundu laikā(viena no pirmajām spēlēm pēdējos 12 gados,kuras 1. uzdevums/kvests prasīja tik daudz laika),nākamo 1,5h pavadīju vazājoties pa Detroitu, un labi ja redzēju pusi no pilsētas. Izstrādātāji izlabojuši peles x un y ašu trulo jūtību,kā arī loading time paatrinājušies vairāk kā 3 reizes+ Vsync bugs ar aizvākts(Cerams šos neizlabos pirated versijai). Spēj turēt līdzi oriģinālam. P.S.hwan,dialogus var izlaist spiežot Spacebar,ja būtu paspēlējis tālāk par intro saprastu,ka ieroči nav "saspiesti". Katram sava gaume,piemēram,man pajāt par GW2,TOR,Skyrim,MW3, BF3. Nesaskatu neko īpaši oriģinālu,kas mani spētu noturēt pie PC ilgāk par 2-4 stundām.
    -1 points
  10. Zagt šādu meistargabalu,gan ir grēks. Pirmais medium playthrough iziets ~27 stundās,bij kādi 2 mīnusi ,kas nepatika,bet nekas būtisks. p.s. Tiek kam ir kādi radi/draugi no Krievijas var izmantot šo http://www.g2play.ne...-Steam-Key.html
    -1 points
  11. Tā saule galīgi ahujel. Edit. Tagad atkal jānoskatās "Knowing"
    -1 points
×
×
  • Create New...