Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/30/12 in all areas

  1. Pie manis nevajag braukt,jo tad man atkal būs jādzer....
    5 points
  2. Pilnībā piekrītu augstāk minētajam! Mums, Liepājā, tagad ir garumzīmes arī !
    5 points
  3. 3 points
  4. Un automātiski visi tevi dzirdēs, kad vēlēsies atraugāties, skaļi noraut zobu vai noskaitīt lūgšanu. Pārāk grūti kontrolēt šādu parādību, būtu baigais haoss.
    2 points
  5. Tikai no arkas pagrūti izkasīt tādus ātros rolleristus Kad būs vasara? Baigais dubaks pēdējās dienas. Man no rīta vācu valodā eksāmens, paldies par ieteiktajām filmām, noskatījos "Der Untergang", baigi labā Mjau.
    1 point
  6. man pohuj man rolleris uz 60 iet, pa pilsētu tikuntā ātrāks kā jūs esmu
    1 point
  7. lols. Tas labi, man arī no vīna tā mitrs iekš organisma. *Bez divdomībām* ^^,
    1 point
  8. Khhh, es kaut kur kandidēju? Tas gan man ir jaunums Ja par to ieteikumu topiku domā, tad man par to cilvēku ieteikumiem nav nekas zināms, tas ko ierakstījuši ir uz viņu galvu rakstīts, nezinu par ko tādus nopelnus esmu guvis, lai mani tādā sakarā tur pieminētu. Man ar verbālo caureju viss ir kārtībā, lietoju Sorbex, ieteiktu tev arī. Bet tas sūds, ko tu raksti gan ir diezgan neciešams, tu neapstājoties pļūti par lietām no kurām neko nesaproti un to pašu aizrādi citiem. Sāc kontrolēt sevi. Kravājot kastes jau drošvien tās labākās domas neraisās, bet nu nevajag izlikt savu "evil force" šeit
    1 point
  9. Nezinu par atmiņas zudumiem, bet - man principā ir piebesījuši standarta sanākam kopā, piemaujamies un varbūt paspārdam bumbu tusiņi. Daudz krutāk ir, ja visu laiku ir interesantas aktivitātes (komplektā ar dzeršanu). Mans brālis orgranizē pasākumus - tur visādi sūdi ar virvēm, lekšanu no kokiem/ēkām, priekšmetu meklēšana un pārējais sūds. Man šķiet, tas ir daudz krutāk, ja tev ir tematisks tuss kurā kāds rūpējas par tavu izklaidi un tu vari paralēli dzert cik vien lien iekšā vs tev ir parasts tuss, kurā labākajā gadījumā čaļi ir paņēmuši laivas un kaut kur močī 2-3 dienas. Neesmu vairs tik nabadzīgs, lai uz 2dienu tusu nevarētu atstāt 20-30Ls tīri uz organizēšnu. http://www.piedzivojumagars.lv/ Beefs
    1 point
  10. Kas ir "fiksu"? Summersound, ja patīk iedzert. Pozitivus, ja patīk klausīties mūziku. Jāņi pie dabas krūts. Vai pie citas krūts.
    1 point
  11. Haha. Pieļauju, ka vasara sākas ap jāņiem, tātad pēc jāņiem (kuri nosvinēti godam) jābrauc makšķerēt un plostot pa upi uz pāris dienām. Līdzi neņemot ēdienu. To ko noķersi - to ēdīsi. Pēc plostošanas atpūties dienu mājās (tai skaitā izgulies). (vispār cik ir budžets, var jau sarakstīt visu ko). Var nodirnēt jūrmalā un uzspēlēt volejbolu. Var atbraukt pie manis nopļaut zāli. Vienu piektdienu var iziet ielās (bāri, etc) un pasmieties par mazajiem vēmējiem, kuri katru vasaru paliek arvien vairāk. Ja nauda atļauj, nopērc iesala viskiju un aizsperies vienītī vai ar labāko draugu uz vietu, kur vislabāk jūties, iedzer, uzvelc kādu dūmu. Izjāj ar zirgu kopā ar draudzeni (skuķiem patīk zirgi). Un vasaras beigās jādodas uz GIGN tusu...
    1 point
  12. Definē "lētāk". To pašu Brāli Vangažos var dabūt 5l pa 4,25, kas, pēc maniem standartiem, ir nereāli lēti garšīgam dzīvajam , nefiltrētajam.
    1 point
  13. FLAME WARS! Gribēju gari un plaši uzrakstīt, cik ļoti man nepatīk neviens no priekšlikumiem, bet labāk ielikšu tev mīnusu un apēdīšu zeķi.
    1 point
×
×
  • Create New...