Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/13/12 in all areas

  1. O!Ljoti interesants topiks un man te ir viedoklis kaa saka. Rakstiishu bez garumziimeem/miikstinaajuma, jo uz doto briidi man taadas nav pieejamas. Taatad ,protams, ka LV vajag Eiro. Kaapeec? 1. Latvija pabeigs savu pilnveertiigu integraaciju Eiropas Savieniibaa. Daudziem, kas atrodas aiz Zilupes, arii paaries iluuzijas, ka LV kaadreiz atgrieziisies tur kur taa bija pirms 20 gadiem. 2. Lats jau ir oficiaali piesaistiits eiro grozam. Liidz ar to Latvijai nav nekaadas teikshanas, kas notiek ar Eiro, bet iestaajoties buus. 3. Latvijaa vairaak kaa puse krediitu ir izsniegti eiro valuutaa. Ja ir kaut kaada sajeega no ekonomikas pamatiem, tad ir ieteicams njemt krediitus tajaa valuutaa , kuraa sanjem algu. Varat tagad iedomaaties situaaciju, kura figureeja pirms 2-3 gadiem, kad dazhi gudrie verveleeja par Lata devalvaaciju, un vienubriid taa shkjita pat mazliet reaala. Tas buutu kaa sirpis pa pautiem visaam taam maajsaimnieciibaam , kuraam krediiti ir eiro (un taadas ir nospiedoshais vairaakums). 4. Latvijai vislielaakaa tirdznieciibas bilance ir ar Eiropas savieniibas valstiim. Liidz ar to visi naudas noreekjini notiek eiro. Ievieshot eiro atkritiis vajadziiba konverteet naudu katru reizi no latiem uz eiro un vice versa. Pietiks barot augljotaajus un bankas! 5. Nevajadzees arii katru reizi mainiit naudu dodoties uz eiro valstiim. Un taadas ir nospiedoshais vairaakums Eiropas Savieniibaa. Un buusim atklaati dodoties celjojumos aarpus Eiropas eiro vienmeer varees samainiit, jo taa ir atziita vispasaules valuuta. 6. Buus arii vieglaak saliidzinaat cenas tiem, kas nemaak reekjinaat, saliidzinot ar eiro valstiim. Jau tagad ir zinaams, ka Vaacijaa daudzas preces ir daudzreiz leetaakas nekaa LV. Arguments, ka augs cenas deelj eiro diemzheel neiztur kritiku, jo cenas aug nevis deelj eiro, bet razhotaaju/paardeveeju peljnjas tieksmes. Protams, vinjiem vieglaak ir ieboreet, ka tas ir viss kaut kaada eiro/lata/kronas/dolaara vainas deelj nevis pashu mantkaariibas. Un parastie pilsonji sho informaaciju 'gremo'. 7. Nevajag arii Latviju nostaadiit pret Zviedriju,Lielbritaaniju, Daaniju. Katra no shiim valstiim ir savi veesturiski iemesli, kaapeec taas ir tur kur taas ir. Latvija nevar un nekad neveidos savu patstaaviigu monetaaru politiku atshkjiriibaa no Lielbritaanijas. Ekonomikas ir vienkaarshi nesaliidzinaamas. Taapeec iestaajoties eiro Latvijai buus iespeeja to ietekmeet balsojot ECB (Eiropas centraala banka). Uz doto briidi Latvijai nav nekaadas teikshanas, kas notiek ar eiro, bet Latvijas valuuta ir piesaistiita eiro grozam. Taa kaa beigsim dziivot iluuzijaas. Ja kaads negrib eiro, tad nevajadzeeja iestaaties Eiropas Savieniibaa. Un, ja kaads domaa, ka vajag izstaaties, tad lai atbild uz jautaajumu, kas notiktu ar Latvijas ekonomiku bez taas 2008 gada beigaas, kad luudzaam aizdevumu tai. Latvija vienkaarshi buutu viena bez naudas un bez variantiem.
    3 points
  2. Iešaujiet abi sev galvā Kā man zaibal šie telefonu kari.
    2 points
  3. Referendums par euro ieviešanu nav labākā ideja, ja nu vienīgi balstiesīgie būtu tikai cilvēki ar augstāko izglītību.
    1 point
  4. Reku jums quattro, jo jūs par to rwd te vislaik runājat... Nesanāk vairāk normāli ielikt video iekšā...
    1 point
  5. A man patiesībā nedrīkstēja dot baltās tiesības, bet iedeva -> did i beat you? ^^,
    1 point
  6. Htc pēc būtības ir forši telefoni, tika ibaigi bieži lūst.
    1 point
  7. Vari starpkāji neskūt, neskatīsies...
    1 point
  8. Katrai valstij, kas pārgājusi uz eiro, tās valūta bija simbols. Un lielākā daļa no šīm valstīm pastāvējušas daudz ilgāk, kā Latvija. Tas nav nekāds arguments. + Latvijas Banka katru gadu maksā noteiktu summu, lai latu noturētu konkrētā kursā pret eiro.
    1 point
×
×
  • Create New...