Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/04/13 in all areas

  1. Labāk turpini skatīties kā cūkas barojās. Iespējams kādu jauno mūvu priekš grupveida seksa iegūsi.
    3 points
  2. Man tas video liktos saistošāks, ja tā cūka tā kārtīgi uzplēstu to kverpli. Atstieptos - forši, ja pamatīgi sakropļotu, lai atlikušo dzīvi mīztu maisiņā - vēl foršāk. Es ēdu gaļu, apzinos no kurienes tā tiek iegūta, bet medīt dzīvniekus SPORTA pēc ir cilvēces augstākā morālā kroplība. Tikpat labi kāds varētu sākt medīt visus šitos šāvējus, tikai tāpēc, ka lielākoties viņi ir atsaldēti laucinieki. Teksts nav tēmēts samuraya virzienā, bet viņš ir tajā sarakstā, kuru vajadzētu dzīvu cūkām izbarot. P.S. Katru reizi kad kāds bullītis uzplēš toreodora ānusu es klusībā priecājos.
    3 points
  3. akmens seja, pazīstama arī kā rock face. čaļiem patiks.
    2 points
  4. Nu tad lai visi mednieki iet nahuj, savairosies tie kuiļi un tad skries galvas sist pret mashinam lidzsvars janotur + citam ta izklaide. Protams, tie pidiņi kas samaksa bargas naudas, aizbrauc uz afriku, tur viens čurka šo aizved pie medijuma un tas tik nospiež gaili... tas gan liekas stulbi. Bet ja pats tur slepnii sedi vai maskejies u.t.t. tas liekas interesanti.
    2 points
  5. Balonu spēle ir kinda interesanta, ja pa rokai ir kamastura un džeku-meiteņu attiecība ir 1:1, pa pāriem, šķiet grāmatu un plēs balonu viens pret otru attiecīgajā pozā. Alias der jebkurā dzert-pasākumā, ja vien nav atspēlēts. Vispār spēles sūkā.
    1 point
  6. Esi cilvēks, google it. No sākuma pačeko, kāds ir skaņas diapazons - jo zemākas un augstākas frekvences ausis spēj uztvert, jo pilnīgāka skaņa. Tāpat, ja ausis ir slēdzamas pie standarta 3,5mm spraudņa, tad liela nozīme ir ne vien pašām ausīm, bet arī skaņu kartei. Ja ausis savukārt ir ar USB slēgumu, tad tavai skaņu kartei vairs tur nav nozīmes. Trešais, bet ne mazsvarīgais, ir ausu lielums, tas, cik "ērti" tās tusējas uz tavas galvas. Tas arī viss, kas tev lielākoties būtu jāzina, lai izdarītu pareizo izvēli. Diapazons, skaņu karte/spraudnis, ērtums.
    1 point
  7. Līdz 15Ls, vari dabūt maximas līnija ausis.
    1 point
  8. Šeit nav ko lieki komentēt. Protams, ka var viņam dot un pat vajag.
    1 point
  9. 1 point
  10. nevar nepamaniit.!! gaismotaajs aizskreeja peec plakano bateriju kamerai.
    1 point
  11. Nu gan laiki pienākuši, vāveres vietā viņš grib cūku uzraut....
    1 point
  12. Mana mīļākā vieta ir kur lēkājošais čalītis (vienīgais iespaidīgais) iepisa resnim ar kāju pa muguru un uzmeta salto. Pārējie ir vienkārši DYEL FAGGOTS. Pie tā noved street workouts - atspiesties var, pievilkties var, bet tiklīdz diviem džekiem uz muguras ir džuse (katram labi ja pa 25kg sanāk) - tā kājas atsaka, muguras lejasdaļa pārstāj eksistēt un TAKE ME DOWN TO THE SNAP CITY.
    1 point
  13. Smadzeņu vēzis 100%. Visi simptomi norāda uz to. Trust me, es skatos doktoru Hausu.
    1 point
×
×
  • Create New...