Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/13 in all areas

  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lohs
    11 points
  2. Tagad tavs pienākums kā šī foruma memberim ir parādīt tos video. Ceru uz plikiem tavas meitenes pupiem. Aiziet.
    5 points
  3. Ja nē, Igors aizbrauks uz Roju un izskaldīs Tev zobus, un atņems visu naudu, ar kuru Tu te nesen lielijies, ka kontā tur daudz nulles esot!
    2 points
  4. Neizprotu sievietes, vienu brīdi liekas ka lieliskāk nevar būt, otru brīdi jau grūž no tilta malas nost. love sucks.
    2 points
  5. Manā uztverē sadzīvot ir atrast kompromisus visām situācijām, ja tu uzvedīsies kā pussijs, via tieši pretēji, tēlosi cieto čali, kuram viss pohuj un vaina ir tikai meitenē, tad diezgan loģiski, ka tur nemaz nekam nav jāsanāk. Te bija runa par to, ka meitene grūž čali nost no tilta malas, šeit jau sākās saruna par to, kurš no abiem (visticamāk, ka abi) ir duraki, kam šīs attiecības ir pie dirsas. Un censties ir tāpat kā dzert siltu alu iedomājoties, ka tas ir auksts, garšo tāpat pēc sūda, ja nemākat runāt viens ar otru, tad meklē kādu šmaru, kam pietiek ar to, ka tev ir smēķi ar ko uzcienāt un nesauc viņu par cūku ikdienā. Es mēģinu sākt rakstīt tā, kā šeit ir pieņemts, jo banot jau drīkst tikai par izvarošanu, tā kā man vēl tāls ceļš ejams. P.s. Par attiecībām ir jārunā ar otru cilvēku vai draugiem, nevis jāčīkst forumā par to, ka visas sievietes ir vienādas, bet jūs jau to paši ziniet.
    1 point
  6. Kas tava uztvere ir sadzivot? Tad kad Tev gonji virsu (par neko) teikt viss kartiba, viss kartiba nedusmojies? Ne visiem veicas atrast to perfekto meiteni kurai bus visas tevis veletas ipasibas, protams sakuma ta var likties, bet ar laiku viss atklajas un rodas domstarpibas, un cilveku nevar izmainit, lai ka ari tu censtos . P.S - ar silikona pezhu noteikti forshi nakti gulet kopa, vietas gulta ari vairak, est ari noteikti uztaisis, cool ne? @AmE - Mainisies tas cilveks tikai tad kad vins pats to gribes, vari motivet, nemotivet, ja vinam pofig uz Tevi tad ta ari paliks, nav shi nekada sapnu pasaulite. 2. Ne par mani sheit ir jazile, bet es atbildeju uz to ko gribeja teikt "Murgi^^", ka ne ar visiem ir iespejams sadzivot, lai ari ka no sakuma liktos ka vina ir ista un vieniga, biezi vien tas taa nav.
    1 point
  7. Men, we fuck things up... sometimes big time.... But women... Damn, they are fuck up...
    1 point
  8. Kas ir mierpilna pasaule? Tu mazāk lasi savu wikipedia,bet iemet acis Korānā!
    1 point
  9. Šis varētu būt viens no primajiem soļiem lai GIGN.LV CS:GO servers kļūtu populārāks. Manuprāt vajag izdomāt kaut kā tā, lai arī spēlētājiem kuri ir aizņemti un nevar drotot 24/7 būtu iespēja cīnīties par balvām.
    1 point
×
×
  • Create New...