Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/13 in all areas

  1. okartes starta komplekts ir 1ls uz 60 dienam. letakais, ko pagaidam esmu atradis. problema tikai tada, ka jamaina numurs ik pa 60 dienam, jo atjaunosanas karte ir tikai uz 20 dienam. beefs
    1 point
  2. kurš kroplis grib pa seju?
    1 point
  3. Neesmu gan sekojis līdzi visām aktualitātēm, bet tāpat nav skaidrs cik dziļi dupsī kādam jāielien, lai šāda smadzene te joprojām netiktu izbanota naher. Nē, Tūbij, nekas personisks, bet katrs ieraksts, ko lasu no tavas puses un katrs topiks, kurā tu iesaisties pārvēršas par maksimālu sūdu.
    1 point
  4. Nespēlē pie radiem.
    1 point
  5. Choice > Viss pārējais. Tikai ice-tea, rose, grape, exotic ir izmetamas. Nu tiešām neizdevušās. Pārējie - agoņ. Mani favorīti - dark choco, apple, pandan, coffee. + Vēl konsistence ritīgi forša - nekad nav gadījusies sausa tabaka, kā arī fiziski ir ļoti patīkami tīt.
    1 point
  6. Vislabākais cīņas sporta veids ir kačalka+eļļa. Uzkačāju bici, ieeļļojos, un tad visi, ieraugot saulē manu godlike bicepsu, apžilbuši nokrīt zemē un lūdz pēc žēlastības. Un tad es parasti novelku kreklu, pagriežu muguru, un ar savu dēdliftos un skvatos uzkačāto muguru/pakaļu uzspridzinu čaļiem smadzenes un neatskatoties aizeju. Divas reizes esmu bijis svaru zālē, zinu par ko runāju.
    1 point
×
×
  • Create New...