Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/21/13 in all areas

  1. Ar tuubiju viss tiks nokartots, negribas paarragri solit, bet kamer man bus admina tiesibas, vinjam sevi sheit neredzeet, kaut kaa pedejo meneshu laikaa, baiga "huinja" notikas, gribetos pirms vasara Gign burzinja savest komunu atpakal sliedes, lai var normali samest pa lampu "No arhiva" Uz tiksanos 2013 !!!
    4 points
  2. obviously tu esi sūdīgs LoLa spēlētājs. end of story.
    1 point
  3. Tūbijs viņu nobanoja. Viņš tagad esot slēptais moderators. Ja sakrās vēl 3 veiksmīgu maksājumu čekus, viņš varēs griezt lielo laimes ratu, kurā var dabūt Main Admina tiesības.
    1 point
  4. Nerzuls , Tu esi debīls? huļi parādījies un sāki celt visus vecos topikus?!
    1 point
  5. 1 point
  6. Par ilgiem laikiem mans posts. Pūlis sajūsmā gavilē ! Kaspar, cik Tev ir jāsamaksā, lai es brīvi, bez sekām, varētu šeit postot 4chan /b/ sadaļas bildes (gaļa, pimpji, geji, zilās vafeles (google blue waffle), visneiedomājamākās perversijas ? Vēl labprāt uzspiestu tev šķidro uz pakauša, kā brīva kaija debesīs zilajās - par cenas apspriešanu PM. Mērķa sasniegšanai varam lietot kāpnes. Pieņemot, ka saņemšu banānu - Ziediņš over & out.
    1 point
  7. da nevajag šos prikolus ... gigns uzpelnās jau ar vipiem .. tie ir diezgan dārgi, bet nu, baigi labie + nevajag gignu padarīt par p0k3 serveri :/
    1 point
  8. Es piss,tam dauņa debīlismam nav robežu.
    1 point
  9. pirms nedēļas dabuju s3. Bača turās way better par iepriekšējo htc, lādēju reizi divās dienās spaidot stipri vairāk nekā iepriekšēju trubu, kuru lādēju katru dienu. Un jaunajam s4 ir snapdragon procesors, kurš ir tieši dizainots, lai stipri palielinātu battery life. Cik esmu dzirdējis, tad visi ir baigā sajūsmā par to procesoru, ne tikai s4, bet visām pārējām turbām arī. P.S. vispār es īpaši nelasu šo sadaļu, tapēc tevi nezinu, bet spriežot pēc taviem komentāriem so far, es Džonija vietā tavus poustus vienkārši ignorētu, jo šķiet, ka tu pats īsti nezini, ko domāt par tiem telefoniem.
    1 point
  10. varbūt DubultTiņam zobiņi aug.
    1 point
  11. LoL > DotA. Period.
    1 point
×
×
  • Create New...