Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/15 in all areas

  1. tu nebiji tas appisējs, kas guudijam alus kasti parādā?
    2 points
  2. rtv iemesla pēc vajag uzlikt, ka kartē rtv var spļaut ārā piemēram tad kad nospēlētas 15 minūtes nevis uzreiz kā sākas jauna karte!
    2 points
  3. Reāli tas ir jauniešu darbs. Pabeidz skolu un nav ko darīt uz sitiena, var aizbraukt pastrādāt - gadu, divu, trīs - pēc tam apniks braukāšana un vecāks arī būsi kļuvis, gribēsi palikt uz vietas. Alga - šī kompānija piedāvā vislielāko un visstabilāko, jo kā jau teicu, maza privāta kompānija, darbojas tur jau 17 gadus. Nav nekādi lielie koorpurāciju giganti. Lielais boss vienmēŗ uz vietas un sastopams. Itāļu kompānijās alga vispār ir tikai 500 euro, Ēģiptē algas ir 300-500 DOLĀRI. Aizbraucu, nenožēloju. Labi strādājot uzdienējos. Galvenais, lai pašam patīk.
    1 point
  4. Ir pazīstamie strādājuši un nav sūdzējušies. Par darba piedāvātāju neko nezinu, bet nu princips ir tāds uzticams, ja nu kāds par to pirmo reizi dzird.
    1 point
  5. Pieregots steamID cik saprotu Tev dod slotu visos gign cs,tf2 un minecraft serveros .. Bet iespējams ir vērts pierakstīt, ka csgo ir problēmas, kamēr nav īsti nekāda risinājuma. Un būtu forši, ja admini nekikotu ārā cilvēkus, kuri iejoino spectos!!
    1 point
  6. nevienam nepatīk nezināmas mapes. mapju gignā ir daudz, bet citas nav jēgas likt, jo vienmēr saraksta rtv un ar to balle beidzās uz nākamo azteku vai ofisu. piemēram - uzlieku votē mapi rush, par viņu nobalso un kad tiek pie tās spēlēšanas, tad daži pa mic bļauj, ka mapi nezin un vajag rtv iespējams 24 sloti būtu ok, jo serveris ir pilns gandrīz vislaik
    1 point
×
×
  • Create New...