Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/10/15 in all areas

  1. Daudzi cilvēki nesaprot neko par Tevi Rembi, btw. Tu vienkārši esi godīgs cilvēks, kuram tikai pa retam uznāk fiziskas personas audits, savukārtBota jau ir rūdīts zeperis, kurš dzīvo tikai no tām maģiskajām steam kastēm, kas tiek viedi izkrāptas no lētticīgajiem jauniešiem. Tu galvenais nesapinies ar Botu. Tavs kodolfiziķa maģistra grāds pret Botas viedo un viltīgu skatījumu uz dzīvi nobālēs. Acumirklī dzīve pazudīs un nekad vairs nevarēsi saviem trušiem būvēt portālus ingresā.
    7 points
  2. īri nemaksāju vispār, dzivoju slīgstot parādos, jo viss piķis aiziet saļarā un sms kredītu apmaksā. labi vismaz ka sanāk kādu noscamot, tā vismaz varu kaut kā izdzīvot. Dzimums: Ono, Darba stāžs: 10+ gadi.
    4 points
  3. Plāni ir tikt esea main līgā, kur ir ļoti daudz labu, zināmu profesionālu komandu. Pagaidām spēlējam Intermediate līgā, par to visu var uzzināt esea lapā. Plāni ir būt Baltijas labākajai komandai, piedalīties visos iespējamajos Baltijas turnīros (Klaipēdā jau 1. vietu pacelām), kā arī pavasarī ir ieplānots piedalīties kādā lielākā turnīrā, tēmējam uz CPH games, bet jāskatās vai visi tajos datumos būs brīvi. Cik reāli sasniegt tos? Pa visam reāli, ja ir atdeve, motivācija, sapratne starp komandas spēlētājiem, jāturpina arī strādāt individuāli. Nebūs nekādas sastāva maiņas, pirms neilga laika nomainījām flexxch pret prelideN saprotamu iemeslu dēļ. image spēlē pokeru, un pat, ja viņš spēlētu tikai cs:go nopietnā levelā, mēs viņu neņemtu. Tam nav vajadzības, jo ar awp spēlēju es, ja vakar skatījies turnīru un citi neko negrasās un negrib mainīt. Zem skillz.lv spēlējam, jo viņi mums apmaksā dalības maksas online turnīros, arī šajā RGN, kā arī apmaksā premiumus ESEA, apmaksā lan turnīru izmaksas (viesnīca, dalības maksa, etc). Sponsorē arī CKRAS serveri. Mēs esam samērā jauna komanda. Lietuvas turnīrā spēlējam zem nGu.lv, kuri mums sponsorēja tikai ceļu, tāpēc aizgājām zem skillz.lv, jo bija izdevīgāk. Lietuvas turnīrs bija decembrī, un es pats piejoinoju komandai pēc GIGN/Capital neo turnīra, kur spēlēju zem mix komandas rollin, un Flusheds atnāca tikai kā (+) uz Klaipēdu, beigās sanāca tā, ka viņš spēlē ar mums komandā. Tagad vienkārši praccojam, koncentrējamies uz ESEA līgu un kaut kā tā. Vairāk par mums var lasīt pašā skillz mājaslapā.
    3 points
  4. Jūs, veči, esat labākie spēles analizētāji ever. Nav jābeto uz mums, ja kāds to arī darīja, nebūsiet dusmīgi. Tas ir tikai sākums.
    3 points
  5. Um, varbūt mūsu lower bracket spēli ieliks loungā, redzēs. Manuprāt, mūsu labākā karte ir cache, ar mirage ir kā kuru dienu.
    2 points
  6. Paldies. Šis ir tikai sākums visam, daudz jāspēlē, daudz jāpracco un vēl ir ESEA līga, starladder līga.
    2 points
  7. steam mail serveri ir offline, daudzi cilvēki nevar akceptēt trade offerus, jo nenāk apstiprinājuma ēpasts, tā skaitā arī es. -> http://www.reddit.com/r/GlobalOffensiveTrade/comments/2vevkv/q_has_anyone_else_totally_stopped_receiving_email/
    2 points
  8. Mums in game līderis ir "uuDEE", mid roundā palīdz arī Flushed's, kurš pieliek vislielāko effortu saistībā ar komandas spēli, taktikām.
    1 point
  9. Lai piecieš nelielu dīkstāvi, nekā pēc tam čīkst, ka itemi nozagti.
    1 point
  10. Malači, spēle bija laba, tikai prasijās nedaudz vairāk taktikas, kā piemēram myXMG inferno B sameta smoukus un jus ta zaudejat vismaz 2 raundus, kā arī dažas nevajadzīgas rotācijas kad bijāt CT pusē. Overpass varejāt ko interesantāku sagatavot, bet nu malači jūs esat. Tavs AWP bija tiešām bija labs, malacis! Par tiem 9 eirikiem skiniem ko uzmetu uz jums, p*h, lielāka škrobe, ka savējie zaudēja, bet nu cīnaties un uzvaras nāks un tituli birs kā lapas rudenī. Veiksmi!!!
    1 point
  11. Viss labi, bija maza likme uz jums, ja būtu ta būtu, bet tagad - nekas. Spēle bija laba, inferno CT varēja labāk, bet veiksmi nākotnē, vairāk piedalaties turnīros. Tavs awp ir sick! Malacis.
    1 point
  12. tātad. 1mape OT un 2mape 16-14 tavā izpratnē ir "easy skins"? nu nezinu gan.
    1 point
×
×
  • Create New...