Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/14/15 in all areas

  1. Man tieši šitā figņa bija. Ieslēdzu raw input, visas problēmas pazuda.
    1 point
  2. Redditā jābūt kaut kādai nenormālai aktivitātei, lai iepostotu video? http://www.youtube.com/watch?v=j5qJd-lspfY
    1 point
  3. Neko sliktu par biti teikt nevaru. Dzīvojos Rīgā un Talsos. Ar zonu vai kaut ko citu problēmas nav bijušas. Vienīgā vieta kur esmu ievērojis zonas pazušanu, ir braucot uz Kuldīgu vienā spotā. Neilgi, bet pazūd. Plus, Talsos tagad ir Bite 4G. Par interneta ātrumu sūdzēties nevaru.
    1 point
  4. Bija fun =) Special 4 Bencik Nākamā reize cik sapratu 11. oktobrī =)
    1 point
  5. Krievija jau vienreiz mēģināja, nesanāca.
    1 point
  6. Parbaude jau neiet ieksa telpa ka tanks. A trubas aiz sienas var sataisit ar parslegsanas ventili. Protams, elektriba ir vienigais ko parslegt hvz. Protams udens & gaze. Tadas lietas labak istenot kad dzivojamas telpas renovacija notiek. Parbaudes pat neskatas ja tu kadas izmainas veic nesosajas sienas, kamer nelaimes nav visiem vienslga. Kad esi piehalturejis remontos, ja vien jus zinatu kadi brinumi atklajas. Vienigi aizdomajos kur firma noraksta udeni & gazi. Ja visiem skaititaji, majai galvenais skaititajs un ir x iztrukums. Ja vienam nebutu skaititaja to x piesutu vinam. Tutorialus var daudz uzrakstit. No redzeta, dzirdeta, pieredzeta. Bet pasam bail tadu ieviest. Nezini kadi sodi, ja nu tiec taja % kurus soda. Zinu ka nesoso sienu jaukt nedrikst, bet kads sods par to hvz. Ja pierada protams.
    1 point
  7. Mine. Atminos, ka liki savu fotku, iedomājos ielikt arī. =] EDIT: Ja mēs runājam par rankiem, tad kaut ko šādu nepārspēt. (zemāk skrīnšots) Salīdzinot ar šo, jūsu sāpes ir tikai puķītes pļavā. Skrīnšots no drauga. Pats toreiz neuztaisīju skrīnu, jo es biju uz dirsas par pretinieku rankiem un aizmirsu. Bija 5v5, pēdējais džeks no pretiniekiem vienkārši izskrēja ārā, kad ieraudzīja mūsu rankus. Mačs bija martā, ja nemaldos. Vot, džeki, skatieties kas ir žopā.
    1 point
×
×
  • Create New...