Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/07/17 in all areas

  1. 2 points
  2. 2 points
  3. 2 points
  4. Es gribu ņemt kredītu, bet man pārāk bail to darīt.... Vai jūs varat man dot padomu tieši tagad? Paldies visiem jau iepriekš.
    1 point
  5. Galvenais ka atcerējies pēc 15gadiem
    1 point
  6. joptvaj veči, priecīgus ziemīšus, kādus 15 gadus te nebiju nācis
    1 point
  7. GIGN ir dzīvojoša Leģenda. Ja vien CS:GO visi nespēlētu Valve serveros un būtu komūni, te protams būtu daudz jautrāk. Blame it on Valve.
    1 point
  8. Sveiki, GIGN lietotāji! Šodien neatklāšu neko jaunu. ASV lielākā kriptovalūtu kompānija Coinbase dod lietotājiem iespēju saņemt kriptovalūtu par video skatīšanos un testu izpildīšanu saistībā ar dažādiem blockchain protokoliem - Coinbase Earn. Piedalīties var tikai Coinbase lietotāji, kas ir veikuši identitātes un adreses verifikāciju (1. un 2. līmeņa verifikācija), izmantojot ID/Pasi/Auto tiesības un dokumentu, kas norāda dzīvesvietu(komunālie,rēķins), es izmantoju no Swedbank konta internetbankas izdruku par pēdējiem mēnešiem PDF formātā. Nauda 3$ - 10$ par Katru kriptovalūtu, man ievietojot invite linku arī es iegūstu kaut ko, kamēr jūs Neko no tā nezaudējat , puse no šiem ir pat bez invite linka. Ik pēc kāda laika(ne pārāk bieži) Coinbase Earn parādās jauna kriptovalūta ar kuru var iepazīties noskatoties 3 video, katrs video nāk ar savu Testa jautājumu, kuru var aizpildīt jau ātrāk. 3 pareizas atbildes un Tu saņem daļiņu šīs jaunās kriptovalūtas, kuru vari izmantot pēc saviem ieskatiem. Personīgi es konvertēju bez komisijas maksas citā kriptovalūtā tūlītēji un tērēju kā vēlos. 1. Jaunākais pielikums - BAND protokols (BAND) https://coinbase.com/earn/band/invite/54q8xvmg Atbildes - Real World Data Oracles Earn crypto rewards 2. Compound (COMP) https://coinbase.com/earn/comp/invite/qgbdfjhm Atbildes - 1. Earning interest on your Crypto 2. Supply a crypto asset as collateral 3. COMP token holders 3. Stellar Lumens (XLM) https://coinbase.com/earn/xlm/invite/4yqshjtp Atbildes - 1. Stellar is a decentralized coin that unites currencies 2. Facilitating low cost universal payments 3. Fast, secure, and global 4. To issue and exchange tokens quickly 5. It relies on the cooperation of trusted nodes Kā arī bez Affiliate linka 4. Maker (MKR) https://www.coinbase.com/earn/maker Atbildes - 1. MKR and DAI 2. MKR holders 3. A crypto wallet and crypto collateral 5.Celo (CGLD) https://www.coinbase.com/earn/celo Atbildes - 1. By making crypto accessible on mobile phones 2. Staking, governance 3. Using the Valora mobile app
    1 point
  9. Nokavēji gadus 10, tad GIGNā bija ko lasīt
    1 point
  10. nu lol, šis forums jau sen nebija tikai gaming forums, arī visos aktivitātes ziedu laikos cilvēki nāca uzdot jautājumus, vienkārši parunāt ar foruma biedriem .. drīzāk cilvēki sāka šeit aizvien retāk iegriezties, jo tā arī vietā nenāca jauns wLmedia ar episkiem topikiem
    1 point
  11. Hahaha. izaugusi cilveki - vairs ne CS, ne TF2 nespele. Vismaz tie, kas atbildigi par so kantori.
    1 point
  12. Gribu tik pateikt to, ka macho ir pilnīgi iedomīgs krāns. Ieraudzīju viņa feisu LinkedInā, nodomāju - svoj pacan, jāuzaicina. Redzēju, ka šis mani ir ielūrējis, bet tā arī nav apstiprinājis. Laikam apvainojies par to, ka bērnībā es viņam vairākkārt galvu CSā izšāvu.
    1 point
  13. čau... Joprojām iet iet
    1 point
  14. Nebija jau viss tik slikti Vnk iznaca tas stulbais TF un tas CS:GO , tad ari visi saka izklist...Nu nekas man CS nekad nebus miris...Delam pat bus jaiemaca zipot un buhat
    1 point
  15. Nupat tikai pamanīju šo opciju: Uzreiz cita aršana.
    1 point
  16. Es nesaprotu, kur visi aktīvisti pazuduši? Visi tik tiešām ir apbērnojušies un pie ķēdes piesaitēti? Okej es saprotu ir citas jaunas spēles ko spēlēt, vai arī ir citas intereses,kāds varbūt tikai tagad nevainību zaudējis...Bet visi tak mēs buhājam vai tik tiešām nepietiek drosmes, kaut ko ieskricelēt aiz cieņas pret veco labo gign? Nu tad lūdzu... Man jau pāris litri ali ir māgā,manā dzīvē nekas daudz nav mainījies...Alko eleksīrs, bez TĀ nekādi... It kā 1nu brīdi biju atkal plānojis mest malā šmigu un sākt sportot, bet tad nāca apgaismības stunda, ka no manis jau vairs nekāds sportists nevar sanākt...Nu šoreiz vismaz 17dienas sausais likums tika uzstadīts līdz Hockey Chempim , kur bez 'shmigas isti nevar iztikt....Nu tad tagad esmu pratigi atsaaacis plinteet... Starp citu 17dienu laikaa bez alus zaudeju aptuveni 6kg no svara... Taa kaa laikam esmu tieveshanas dietas magjisko recepti atradis...Jaasak kaa ir, smago arteleriju neesmu jau labu laiku garshojis un iisti laikam arii neprasaas...Lab izskataas man apnika garumziimes spiest..Tas nozimee ka jabeidz! Varbuut veel kaads forshs kadrs pastaastiis kaa iet un kas notiek! Starp citu nu jau CS 1.6 max 1-2reizes menesii uz kadu stundinju sanaak tikai uzdriceleet! OVER AND OUT!
    1 point
  17. plkst 00:00 gign pub serveris.... šāds prieks uz nedelu maksa 15 eiro. Varbut kadam ir lieka kapeika un var pacelt atpakal gign.... panemu pa 1.50eiro uz 8 stundam... slinkums stastit ka tas darbojas... Isuma kad noperc boostu serveri iemet masterliste , kura ir tukstosiem cs klientu un tie spiezot internet CS.ā izmet serveri pirmo jebkura pasaules nosturi. SĪKĀK http://cs-boost.com
    1 point
  18. viņa ip adrese ir zināma? Ja provaideris balticom, tad varu mēģināt uzjautāt paziņai ja vēl tai kantorī strādā, lai uzzin uz kāda vārda/uzvārda ir līgums, un adresi, tad jau tālāk problēmu nebūtu.
    1 point
  19. apgrozās, stāsti kas par lietu, uzmeta kāds?
    1 point
  20. Ar lielu spēku, nāk liela atbildība..
    1 point
  21. Ja, vasaras periodā diezgan daudz. Bet ziemas mazāks. Aicinu uz Siguldu, lai pats apskatīt visu.
    1 point
  22. Labprāt novāktos uz ko tādu: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=517839496
    1 point
  23. Driizaak piekristu shim viedoklim... Viss ko raksti iet uz nee, peedeejaa mana pieredze sheit paluudzot padomu bija Skaaba - mazgaat rokas, nopietni? .D Paluudzot vnk padomu kaapeec Iphone telefoniem vareetu gljuchiit skanja - man atbild lai es peec kkaa mazgaaju rokas.
    1 point
  24. Tev mans tel.nr. ir.
    1 point
  25. pamēģini uzrakstīt jebko, uzradīsies daži (vecie gignieši) , kas noliks jebko ko tu raksti, un viņam būs atbalstītāji, protams viņi paši nav spējīgi neko uzrakstīt, un tad tos, kam bija vismazākā vēlme ko darīt lietas labā tiek nocirsta saknē.
    1 point
  26. Dzeršana īsti neskaitās kā spēle
    1 point
  27. http://lmgtfy.com/?q=.com+domains
    1 point
  28. Ko dievs nav devis, to GIGNs neiedos...
    1 point
  29. omg, izskataas, ka ar sienu, jo tavs IQ nav iipashi augsts...p.s. uzraksti veel paaris reizes, ka fingaz pr0, mosh beidzot kaads noticees!
    1 point
  30. Es pat nespēju saprast kurā tieši brīdī forums zaudēja aktivitāti.. ?
    0 points
  31. Nesaprotu kas tur sarežģīts šajā foruma dizainā. Nevari atrast kur ierakstīt postu vai kā?
    0 points
×
×
  • Create New...