Jump to content
GIGN Forum

akec

Game Admin
  • Posts

    603
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by akec

  1. Labdien! Vēlos izbanot visus čīterus, kuri apgrozās cs 1.6 serverī, taču problēma tāda, ka esmu aizmirsis gan savu paroli, gan to, kā viņa konsolē bija jāieraksta (setinfo _pw ...?). Kā arī, vēlos savam jau esošajam acc klāt imunitāti - zilo krāsu, lai worms mani nevarētu "slapot". Informācija par sevi, lai iegūtu tumši zilu krāsu (imunitāti): Vecums; 26 gadi Nodarbošanās; pedagogs Pieredze CS/CSS/TF2; vairāk kā Jūs domājat Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Labums tāds, ka zilo gignā tagad būs vairāk. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; gadās... vakar biju iegājis uzspēlēt pool_day 30 minūtes. Linki uz spēlētaju statos. nevaru atrast. P.S. arī mājas lapas profilam neatceros paroli un atjaunot neļauj.
  2. akec

    Pašaudamies pub'ā

    Varam novākties uz vienu vakaru un kopīgi pašaudīties cs.gign.lv servakā? Piedāvāju uzreiz divus datumus un abus varētu izmantot: Ceturtdiena (24. augusts) plkst. 20:00 Sestdiena (26. augusts) plkst. 18:00 Noteikti, ka ir gribētāji ! Es jūs visus sašaušu !!!
  3. akec

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Nē! Ja Tu neesi bijis gignā līdz 2007. gadam, tad Tev to nesaprast!
  4. akec

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Worm, es nevaru nepiekrist iepriekš minētajam par to, ka cilvēki, tai skaitā es, sāka pazust brīdī, kad forumam tika nomainīts dizains, kurš varbūt ir moderns, taču ne uz pusi tik foršs kā kādreizējais! Tas bija vienkāršs un saprotošs... Sāc ar to, un dizaina nomainīšana atpakaļ jebkurā gadījumā būs neliela kustība un dzīvības pazīme gignā, kas tādejādi mazliet piesaistītu veco gigniešu uzmanību gan tāpēc, ka ir kustība, gan tāpēc, ka tas vecais dizains tiešām patika lielākajai daļai klientu! Par to, ka gign bija etalons citiem cs 1.6 projektiem un tagad ir izgājis no modes. Es teikšu tā - tās vecās lietas pie, kurām ir pierastas arī ir tās labākās, un galīgi neuzskatu, ka gign'am vajadzētu ko mainīt "main" lapā skriptos utt. Jā, kaut kādus sikumus un kādu jaunu ideju var realizēt svaigumam, bet neko nopietnu, jo es personīgi labprāt atkal uzturētos gignā veco labo laiku vārdā un vēlreiz baudītu to veco "garšu" bez jauninājumiem! EDIT: un nevajag teikt, ka cs.16 ir pavisam miris! Kāpēc, atvainojos par reklāmu, kaut kādam kick.lv projektam cs 1.6 serveris ir regulāri pilns ? Un ne ar ko nav labāks par GIGN. Ja šo projektu vēlreiz mazliet iekustinātu - viss aizietu.
  5. Kas noticis ar slaveno, leģendāro un populāro GIGN ? Kur visa milzīgā tauta? Worm, Tu esi padevies ???
  6. Labdien! Mana problēma - nepieciešams logo (bilde mājas lapas augšā (tā kā gign.lv)). Izmērus un bildes iedošu. Risinājums - tas, kurš ir ar mieru veltīt savu laiku un palīdzēt, tas cilvēks saņems ziedojumu no manis 20 eiro apmērā.
  7. Labvakar! Pa ilgiem laikiem arī es šeit atkal kaut ko ierakstu un man šobrīd tas ir ļoti aktuāli! Vai, kādam ir bijusi pieredze, saskarsme, varbūt, ko dzirdējuši no citiem par būvniecības uzņēmumu "AU Būve" SIA (vecais nosaukums: SIA "cc&r investments"). Gribētu uzzināt par viņiem - gan labo, gan slikto - visu, ko nu katrs zin par viņiem! Ja nu gadījumā kāds galīgi neko nezin un tēma nebūtu pa tukšo, tad izpaužamies arī par uzņēmumu SIA "Rbsskals". P.S. googli varat nedot, kur pieejamas sūdzības vai, kas cits par viņiem, tur esmu lasījis, bet vēlos vairāk info.
  8. akec

    Saint

    Ļoti atvainojos, ja kādu neapmierināja šis serveris! Daru zināmu to, ka ir veikts pamatīgs servera apdeits un ir lielas izmaiņas, kas krasi uzlabos spēlētprieku un interesi! Piemēram, noņemtas nost daudz mapes un spoti salikti tikai devias3 un tarkan mapēs, bet, lai tiktu šajās mapēs, būs jāiekrāj "zen", lai varētu atļauties tur kačāties, kā arī jādabū nepieciešamais personāža līmenis, lai tiktu līdz šīm mapēm un izbaudītu kādu no spotiem.. u.c. fīčās! Jauku dienu!
  9. akec

    Saint

    Labvakar! Nezinu, vai ir kādas izmaiņas, jo sen neesmu rādījies, bet cerams, ka smagi pa pakaļu nedabūšu! So.. vēlos Jūs visus informēt un piedāvāt jaunu, teicamu MuOnline serveri pie, kura ir ilgi un smagi strādāts (lai tiktu vaļā no bagiem prasīja vairāk kā 6 mēneši).. Par exp un visu pārējo garās sarunās neizplūdīšu, bet nu pamatā ir doma tāda, ka serverī ir ļoti maz spoti tāpēc, ka tie monstrti ir jāmeklē un jāsit pa vienam, kas arī izveido interesantāku, nepierakstāku "gameplay".. kaut gan tie spoti, kas ir - var uzturēties! http://saintsmu.com Enjoy! P.S. nebariet mani!
  10. Svecināti! Manam ūberspēcīgajam kompītim nesen noplīsa GeForce 1gb video karte un, lai kompīti varētu pilnvērtīgi ieslēgt, tad ieliku sekojošu video karti, kura man kādu laiku glabājās: Name: Standard VGA Graphics Adapter Chip Type: ATI MACH64 Dac Type: 6 bit Approx. Total Memory: n/a Current Display Mode: 1024 x 768 (24bit) (1Hz) Un problēma - man datorā nav šīs video kartes draiveris, kādu vajadzētu nokačāt/uzinstalēt, jo es šādu video kartes modeli redzu pirmo reizi..
  11. akec

    Esi Labdaris

    jā, tev taisnība, vainīga ir video karte! pašam šādi nesen gadījās un visu kompi izčekoju līdz izrādijās, ka vainīga ir video karte. mazāk cs'u vajag spēlēt.
  12. hmm.. kas īsti jādara pēc tam, kad tajā linkā esmu autentificējies, lai uzzinātu savus eksāmena rezultātus?
  13. akec

    Zatlers

    Tu esi debīls, patiešām debīls, tiešā nozīmē. Esi gudrāks par jebkuru citu šeit? Tad vispirms paskaties uz savām gramatikas, interpunkcijas un stila kļūdām, tur vien jau Tu parādi cik gudrāks Tu esi par citiem! 9. klases nomācījies jeb nobastoji? Tu drīksti neatbildēt uz šo retorisko jautājumu, jo tas ir retorisks! Tu esi nožēlojams!
  14. Paldies! Vaina bija tur, ka nebiju uzlicis vsync uz hl.exe P.S. SelfDestruct - ja Tu nezināji, tad max fps = 100.. tie Tavi 200 ir feiks caur develpoper komandu. Var slēgt!
  15. Čau! Nesaprotu, kāpēc mans fps cs'ā ir stabils 75, kaut gan dators labs, vsync on/off - neko nemaina, heapsize un freq pie cs'a shortucta target - neko nemaina. Dators: Operating system - Windows 7 Ultimate 32-bit. Processor - AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ (2CPUs) ~2.8 GHz Memory - 2048 MB RAM Video card - NVIDIA GeForce 8600 GT, 1266 MB, 32-bit (75Hz) Hard disk - 458 GB Cs'ā izmantoju defaulto cfg, defaultās komandas...
  16. Tagad arī Codic projekts ir atvēris stabilu csdm serveri. Nāc spēlēt!
  17. Uzmanību! Turnīrs - BEZ DALĪBAS MAKSAS, un balvā nauda: 1. vieta - 15 ls 2. vieta - 5 ls.. Naudas balvu sponsorē Codic sponsors.
  18. Hey, hey hey! Vēlos painformēt, ka norisināsies 1x1 turnīrs, kurā uzvarētāji saņems naudas balvu! 1. saņems 15 ls 2. saņems 5 ls. 3. saņems slotu/reģistrētu niku mūsu serverī. Turnīra vadītāji: akec, Swapy. Vairāk info un reģistrēšanās, uzspiežot uz augstākievietotās bildes!
  19. akec

    Counter Strike Hosting

    Un runājot par tehnisko atbalstu (support), tad garantēju, ka tas ir perfekts! ja vēlies vairāk info, kas un kā, tad raksti pm šajā forumā!
  20. Heijā! Ja kādam CS'erim ar savu klanu/draugiem gribās uzšaut 5x5 turnīrā, kurā dalību uz doto brīdi ņem diez gan spēcīgi klani/mixi, tad piedalies arī Tu un atbalsti šo pasākumu, lai turpmāk varētu rīkot arī ar kādām lielākām balvām! Vairāk info šajā mājas lapā! Un priecīgus visiem Ziemassvētkus!
  21. 6x pārinstalēju cs un izmēģināju visādas cs parveidotās versijas (kso, gign etc)..
  22. Heijā! Problēma tāda, ka tad, kad palaiž HLTV, iemet kādā serverī un uzliek rakstīties demo, tad viss ir okey, parādas, ka demo sāk rakstīties un arī kad beidz rakstīt, tad attiecīgi parādas: demo completed.. bet te rodas problēma - demo nesaglabājas nekur (cstrike mapē nav)... :}
×
×
  • Create New...