Jump to content
GIGN Forum

spite

Mirstīgais
  • Posts

    237
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

spite last won the day on August 4 2015

spite had the most liked content!

About spite

  • Birthday 04/26/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.gign.lv
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

4092 profile views
  • worm

spite's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

11

Reputation

  1. Centīsimies šī gada pasākumu neizlaist, lai kur arī tiktu noorganizēts. Principā labāk patīk nakšņot teltī, bet var pielāgoties arī citiem apstākļiem
  2. Nju tad tiekamies ap 20iem. Pēc tam neliels geocaching ar velo?
  3. Paldies par šo nedēļas nogali! Forši, jautri & jauki - būtībā klasiska GIGN balle
  4. Par geocachingu piekrītu Deadalivam - 5dienas vakarā gribēsies ātrāk nokļūt galā. Bet pats par sevi ierosinājums lielisks un varbūt Tu vari izveidot kādu multikešu netālu ko mēs visi kopīgi 6dien ekskursijas laikā varētu atrast?
  5. Šogad būsim 3atā - kopā ar big_shit. Iespējams mašīnā būtu brīvas vietas, bet parasti kā normāli cilvēki pie dabas nemākam izbraukt un mašīna ir pārkrauta ar mantām. Bet ja nu kādam pavisam švaki ar tikšanu - kaut ko var sadomāt. Brauksim 5dienas vakarā no Torņkalna.
  6. Datums: tikai ne 25.04, vieta: pilnībā paļaujos uz pārējo izvēli.
  7. Viss bija lieliski! Milzīgs paldies Deadalive par hostēšanu - pasākuma vieta ir fantastiska, kā arī paldies Bencikam - organizēt šito visu ir uhhh! Un it visiem - ar jums ir ļoti, ļoti forši un pasākuma fīlings ar katru gadu arvien vairāk - pozitīvs un ar tādu ļoti patīkamu pēcgaršu.
  8. Nojume diemžēl nebūs - tā kā pagājušogad mazliet salauzām, šogad nemaz negribas prasīt un aizņemties. Bet windguru sola, ka laiciņš būs ļoti feins un lietus nebūs
  9. Heii, Plānojam izbraukt no Rīgas salīdzinoši pavēlu (ne ātrāk kā 7os), jo iekrīt pavēlais darba vakars. Ja nu kāds vēl nav ieplānojis transportu un vajag paķert no Rīgas šajā laikā, dodiet ziņu, tādejādi plānosim vai braukt ar Fiatu vai Hondu. Ja ir nepieciešams iepirkt kādas lietas - trauki, karotes utml, Bencik vari padot man ziņu - rīt varētu ieskriet Gemosā.
  10. Piesakos uz Bārnija kreklu. Bet gribu sieviešu variantu, tāpēc, kad zināsiet, kur pasūtat, dodiet ziņu - izvēlēšos, no tā, ko viņi pedāvā, uz kā var uzmest virsū.
  11. Ir pieejams karināms, bet vairāk kā katliņš nevis katls - 6litrīgs. Laikam būs par švaku?
  12. Viens no jaukākajiem GIGN pasākumiem - pozitīvs, jautrs un, kā jau Benciks minēja, ļoti draudzīgs. Ļoti patika vieta, un te nu ir skaidrs, ka tiešām bija vērts pabraukt mazliet tālāk no Rīgas, lai atpūstos tik skaistā vietā. Liels paldies Bencikam par organizēšanu, un arī visiem pārējiem par foršo nedēļas nogali. Uz tikšanos nākamgad!
  13. 1.Tējkanna - diezgan nevajadzīgi, jo no rīta pamostoties pie dabas daudz patīkamāks par tēju/kafiju ir vēss alus; 2.Cirvi paņemsim; 3.Būs līdz volejbola bumba, futbola diemžēl nav Izskatās, ka mašīnā brauksim 2atā, līdz ar to arī galdu droši vien varēism iekraut.
×
×
  • Create New...