Jump to content
GIGN Forum

spite

Mirstīgais
  • Posts

    237
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by spite

  1. Centīsimies šī gada pasākumu neizlaist, lai kur arī tiktu noorganizēts. Principā labāk patīk nakšņot teltī, bet var pielāgoties arī citiem apstākļiem
  2. Nju tad tiekamies ap 20iem. Pēc tam neliels geocaching ar velo?
  3. Paldies par šo nedēļas nogali! Forši, jautri & jauki - būtībā klasiska GIGN balle
  4. Par geocachingu piekrītu Deadalivam - 5dienas vakarā gribēsies ātrāk nokļūt galā. Bet pats par sevi ierosinājums lielisks un varbūt Tu vari izveidot kādu multikešu netālu ko mēs visi kopīgi 6dien ekskursijas laikā varētu atrast?
  5. Šogad būsim 3atā - kopā ar big_shit. Iespējams mašīnā būtu brīvas vietas, bet parasti kā normāli cilvēki pie dabas nemākam izbraukt un mašīna ir pārkrauta ar mantām. Bet ja nu kādam pavisam švaki ar tikšanu - kaut ko var sadomāt. Brauksim 5dienas vakarā no Torņkalna.
  6. Datums: tikai ne 25.04, vieta: pilnībā paļaujos uz pārējo izvēli.
  7. Viss bija lieliski! Milzīgs paldies Deadalive par hostēšanu - pasākuma vieta ir fantastiska, kā arī paldies Bencikam - organizēt šito visu ir uhhh! Un it visiem - ar jums ir ļoti, ļoti forši un pasākuma fīlings ar katru gadu arvien vairāk - pozitīvs un ar tādu ļoti patīkamu pēcgaršu.
  8. Nojume diemžēl nebūs - tā kā pagājušogad mazliet salauzām, šogad nemaz negribas prasīt un aizņemties. Bet windguru sola, ka laiciņš būs ļoti feins un lietus nebūs
  9. Heii, Plānojam izbraukt no Rīgas salīdzinoši pavēlu (ne ātrāk kā 7os), jo iekrīt pavēlais darba vakars. Ja nu kāds vēl nav ieplānojis transportu un vajag paķert no Rīgas šajā laikā, dodiet ziņu, tādejādi plānosim vai braukt ar Fiatu vai Hondu. Ja ir nepieciešams iepirkt kādas lietas - trauki, karotes utml, Bencik vari padot man ziņu - rīt varētu ieskriet Gemosā.
  10. Piesakos uz Bārnija kreklu. Bet gribu sieviešu variantu, tāpēc, kad zināsiet, kur pasūtat, dodiet ziņu - izvēlēšos, no tā, ko viņi pedāvā, uz kā var uzmest virsū.
  11. Ir pieejams karināms, bet vairāk kā katliņš nevis katls - 6litrīgs. Laikam būs par švaku?
  12. Viens no jaukākajiem GIGN pasākumiem - pozitīvs, jautrs un, kā jau Benciks minēja, ļoti draudzīgs. Ļoti patika vieta, un te nu ir skaidrs, ka tiešām bija vērts pabraukt mazliet tālāk no Rīgas, lai atpūstos tik skaistā vietā. Liels paldies Bencikam par organizēšanu, un arī visiem pārējiem par foršo nedēļas nogali. Uz tikšanos nākamgad!
  13. 1.Tējkanna - diezgan nevajadzīgi, jo no rīta pamostoties pie dabas daudz patīkamāks par tēju/kafiju ir vēss alus; 2.Cirvi paņemsim; 3.Būs līdz volejbola bumba, futbola diemžēl nav Izskatās, ka mašīnā brauksim 2atā, līdz ar to arī galdu droši vien varēism iekraut.
  14. Šodien iepirku visu Bencika uzdoto: vienreizējās glāzes (400ml), karotes, dakšas, bļodiņas, šķīvjus un tualetes papīru. My job here is done Tiekamies ballītē! P.S. Izskatās, ka varēsim sagādāt arī nelielu nojumi. Ir arī galda variants, bet šķiet, ka neielīdīs Hondā, tāpēc tas būs jāatstāj Rīgā.
  15. Yello! Tā kā man pasākuma 5diena sanāk brīva, tad ja neviens cits nepiesakās, tad varu iepirkt miskastes maisus, vienreizējos traukus utml. citas vienreizējās lietas. Tātad ja nu nepieciešamība - Bencik, gaidu tavu zvanu
  16. Ļoti ļoti foršs pasākums, un iespējams labākā GIGN ballīte, ko atminos. Izdevušās bija itin visas aktivitātes - jau iemīļotā vietā par spīti mainīgi jautrajiem laikapstākļiem ideāla bija kopīgā pusdienošana, ekskursijas, futbols, volejbols, peldēšanās, iešana pēc malkas un mēmais šovs. Viennozīmīgi skaidrs, ka tieši Bencikam jāorganizē arī visi nākamie GIGN pasākumi, bet vislabākais tas, ka tik tiešām ikviens iesaistījās, lai pasākums būtu tieši tik ļoti izdevies. Ā, un te jums viena ideja vakariņām: http://www.receptes.lv/receptes/darza-kresu-salati/
  17. Brauksim ārā no Rīgas ap 6iem, un izskatās, ka kopā ar Big shit ekipāžu. Paķersim grilu (diezgan neliels) un piepūšamos kaukādus (uz kuriem varēs sēdēt). Uz drīzu tikšanos!
  18. Man lūdzu: Sieviešu topi >> Belice >> L izmērs >> BALTS >> ar inženiera čiksu. (http://paola-ko.lv/lv/sevieu-topi.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=916&category_id=3) Kad zināma precīza cena, man šķiet, visoptimālāk būtu, ja uzrakstītu šeit, lai var uzreiz pārskaitīt naudiņu! Paldies jau iepriekš! P.S. PAR BRĪVU tikai Knorr zupiņu varēja Pozitīvā dabūt, pēc kuras tik ļoti slāpst, ka vajadzēja 0.5 ūdeni par 0,80 pirkt. Mācība: uz GIGN pasākumu netaisam sāļas zupiņas
  19. Naudiņa par mums abiem pārskaitīta. Worma vāģi taisām ciet (Tā kā nekad nemākam laicīgi saplānot un sapakoties un nezinam cikos precīzi brauksim, negribas ne arvienu neko sarunāt, lai nav tā, ka kādam uz mums jāgaida utml.) Uz tikšanos Gign ballē!
  20. Heii visiem!!! Gribētu piekrist vairākumam par ideju pasākumu rīkot agrīnāk kā līdz šim - līdz augusta vidum, jo lai gan laikapstākļus nevaram prognozēt, lielāka iespējamība siltākiem vakariem Otra lieta, ko gribētos ierosināt, ka pasākuma rīkotājam (ja kāds piesakās ar savu spotu) tiek veikti piespiedu brīvprātīgi 1 (viena) ls ziedojumi no katra, kas piedalās ar mērķi: *)nopirkt lielos miskastes maisus *)noorganizēt zāles nopļaušanu pasākuma placī. Sen nav sanācis palikt līdz 2ās vai 3ād dienas vakaram, tāpēc nemaz nezinu, kā tā organizēšana ar atkritumiem notiek, bet ar zāli gan šķiet pagājušogad bija problēmas.
  21. spite

    Vajag Zobārstu?

    Gribēju tikai pateikt, ka pati pirms gada pabeidzu Stomatoloģijas fakultāti, un studenti 5ajā kursā strādā tiešām labi un gana ātri, un kas nav mazsvarīgi - salabos zobus tiešām kvalitatīvi (ko ieejot ikdienas praksē redzu, ka ne vienmēr tā būs pie vecajiem zobārstiem). Viena lieta gan jāņem vērā ka studentam ir vajadzīgs pacients, kuram tiešām IR ko labot, jo par labošanu dod punktus, nevis par higiēnu, pārbaudi vai balināšanu. Protams statusu (visu zobu stāvokli) sākumā saraksta katram pacientam. Turklāt jāapzinās ka nodarbība ir tikai noteiktā laikā un dienā, un ja jau tagad redzat ka netiksiet šajos laikos, labāk nečakarējiet meitenei prātu un nemaz nepiesakieties. Tiešām stulbi ir pateikt ka būsi, bet neierasties vai pēdējā momentā atteikt, jo pa pusgadu ir jāsavāc gana daudz punkti un katra nodarbība ir svarīga.
  22. spite

    Geocaching

    Pagaidām ar Wormiju ņemam cashus dodoties kādā izbraukumā ārpus Rīgas (piemēram, dodoties uz GIGN pasākumu paņēmām 2us Bauskā), jo tiešām interesanti ir apskatīt jaunas vietas, redzēt un pabūt tur, kur nav būts. LV gan daudzi cashu licēji, manuprāt, neapzinās geocashing domu un sagrūž jaunos cashus visādās miskastes vietās, bet tas nu tā... Jebkurā gadījumā, interesanti un var padarīt ieplānoto ceļojumu feināku!
×
×
  • Create New...