Jump to content
GIGN Forum

AmE

Game Admin
  • Posts

    2732
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Everything posted by AmE

  1. AmE

    Nakts Riita Spams

    Forums reāli ir miris. Tikai boti spamo sadaļās.
  2. AmE

    Nakts Riita Spams

    Right, gribeeju patiiriit forumu no paaris pidaru spama un botiem, un netiishaam izdzeesu to auto topiku kas bija aktiivs nesen. Tipa uzspiedu restore, bet kaut kur pazudis. Me sorri.
  3. AmE

    Nakts Riita Spams

    Kaut kur ap 2014 - 2015 gadu sāka tauta pazust.
  4. AmE

    Nakts Riita Spams

    GIGN vajag pielāgot pie mūsdienu populārajām spēlēm. Nesaku, ka csgo nav populārs, bet šobrīd pirmās vietas ņem PUBG un fortnite.
  5. AmE

    Gifi

    Es īsti neizprotu terminu - labākais, bet šis lika atkārties žoklim, kad pirmo reizi redzēju. Un, šķiet, ka nekas cits nekad nav pārspējis šo. [divas čiksas mīž uz astoņkāja]
  6. AmE

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Interesanti, kā piemin wl.media, tā šis kadrs atpeld pēc n-tajiem gadiem.
  7. AmE

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Var jau mēģināt saorganizēt customized PUBG matchu. Cik esmu ievērojis, daudzi spēlē
  8. Jā, var redzēt, ka viņš savus galus knapi nevelk. Kā noēdies, laikam sistēma darbojas.
  9. VPN ir tikai japalaiž launčeris, tad cik man zināms var slēgt VPN ārā. Es tā iepriekš spēlēju uz KR servera.
  10. https://www.blackdesertonline.com/news/view/22 un GameNet vēl joprojām pieder tiesības izplatīt spēli Baltic states
  11. Nebūs noņemts bans. Sucks. Turpināšu viens spēlēt
  12. Interesanti ir tas, ka 24 maijā iznāks steamā. Jāpainteresējas vai bans būs vēl spēkā.
  13. Kāds no gigniešiem spēlē uz Eiropas servera?
  14. Man patīk klausīties mūziku, kad profesionāli peldu. ļoti interesanta aptauja, vispirms prasa par to cik tērē naudu un cik bieži, un tad tikai par mūziku.
  15. AmE

    MU online

    Kur tu dabuuji accesss prieks Mu Legend?
  16. Man ir kaut kāds gļuks, kad iekāpju kādā transportā, tad man pele atsakas strādāt. Oh well. No tanks for me.
  17. AmE

    Overwatch

    Man kopaa ir izkritushi 3x mercy and 2 pudge Bet nu riebjas ka ir rng bullshits, kaapeec vairs nevar vienkaarsi nopirkt skinu kurs patiik un speeleet ar to.. (ye ye, MOONEEEH) edit: tikai tagad pamaniiju ka par 3000 naudinjaam var dabuut Halloween skinu (:
  18. AmE

    Overwatch

    Junkrat tipa super rare? Man trūkst Reaper un Junkrat.
  19. AmE

    Nakts Riita Spams

    Nu ble Peec tam, ka jau pasuutiiju. Anyhow, kaapeec iesaki shos? ar ko atskiras no 2411Z? Nemot veeraa, ka veelos divus monitors un pats izmantoju shobriid vienu BenQ, kurs kalpos kaa second monitor? Edit: Paskatiijos atskiriibu pats, vienalga paliksu pie BenQ. Bet paldies par ieteikumu
  20. AmE

    Nakts Riita Spams

    Paldies par info. Pasuutiiju
  21. AmE

    Nakts Riita Spams

    Hello puikas, Kaada atskjiriiba starp shiem diviem modeliem: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00HZF2JWA/ref=as_li_tl?tag=amazon0c83-21&ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B00HZF2JWA&linkCode=as2&linkId=43MNRDBXWG3ANCLA un https://www.amazon.co.uk/ZOWIE-XL2411-Sports-eQualizer-Adjustable/dp/B01H07FV68/ref=dp_ob_title_ce Man vini skiet chut ne vienaadi Zowie kaa apakshbrends or somethin. Cenu zinjaa, shis buutu most hard core ko varu atlauties sobriid - https://www.amazon.co.uk/dp/B00MCX4Q2G Starp shiem trim, kurs 144Hz monitors ir labaakais value vs money. Piedoshanu par garumziimeem.
  22. Noteikti neieteikšu Razer produkciju. Šobrīd lietoju 2 Razer peles - Mamba Tournament Edition un Hex (ar 6 pogām). Uz mana vecā kompja abas peles vienkārši čakarējās, lagoja, de-sync un citi sūdi. (nācās raut laukā un spraust atpakaļ iekšā USB portā.). Liels pārsteigums bija, ka mamba ir ļoti viegla pēc svara. Šobrīd turpinu lietot abas uz jaunā kompja, problēmu nav kādu laiku, ja atskaita, ka Mamba edition pelei sānos (blakus mouse4, mouse5 pogām), kur tavs īkšķis atduss kamēr šļūkā riņķī ar peli, tās gumijas figņas nāk nost (nedomāju, ka man īkšķis nenormāli svīst, ka tā nodilis). Hex peli maz lietoju, bet problēmas nesagādā. Kā arī jāņem vērā, ka nezināmu mistisku iemeslu dēļ, dažiem datoriem ir problēmas ar Razer Synapse programmu. Spēles neiet, laggo. Visām problēmām, protams, ir visādi risinājumi, bet kamēr atrodi pareizo iemeslu, esi jau aizgājis kukū. Kur nu vēl runājot par JOBANO surround feature, ko tu nejauši iegūsti par "brīvu". Sakalibrēs tev austiņas tā, ka nesapratīsi, kur priekša, kur pakaļa. Savukārt, runājot par palikņiem, esmu lietojis Razer Goliathus control (kurš man patika vislabāk) un tagad Goliathus speed, kurš vairs nav "speed" pēc 3 mēnešu lietošanas laika (karoč mēsls). (abi bija "extended" izmēra palikņi) Mana mīļākā pele vienmēr ir bijusi Logitech G9, bet viņas vairs neražo un pat ja ražo, nezinu, kur nopirkt. Un jā, es zinu, ka pats esmu vainīgs, ka iekritu uz spīdīgām Razer lietiņām. Šobrīd pārēju uz full Steel Series setup.
  23. AmE

    Nakts Riita Spams

    Gigabyte Z170-Gaming K3 CrossFire ATX Motherboard Aerocool Aero-800 Black gaming Chassis with Window Corsair Vengeance LPX 8GB (2x4GB) 3000MHz DDR4 Memory- Black 600W - AeroCool Integrator 80+ 85% Eff Power Supply 1TB Seagate Barracuda Hard Drive 3.5" SATA III - ST1000DM003 Asus GeForce® GTX 970 STRIX DCU II OC 4GB Graphics Card - STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 Game Max Galeforce Blue 120mm LED Fan Standard Build Service (Approximately 4-6 Working Days) Gladiator 30cm White LED Strip with 18 LED's be quiet! Pure Rock BK009 CPU Air Cooler 24x LG GH24NSD0 Internal DVD Re-Writer with M-Disc Support Intel Core i7 6700K 4.00GHz Skylake Processor Unlocked - Retail Arctic Cooling MX-4 4g High Performance Thermal Compound 250GB SK hynix Canvas SL301 Solid State Drive Windows 10 Home 64 bit Operating System - DVD Šis ir mans setups ko esmu nopircis. Kamēr gaidu, kad atnāks, esmu aizdomājies, vai power supply nav par mazu? Viedokļi (lūdzu ar pamatojumiem)
×
×
  • Create New...