Jump to content
GIGN Forum

Lecter

Mirstīgais
  • Posts

    666
  • Joined

  • Last visited

About Lecter

  • Birthday 11/13/1980

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://pamacibas.tk
  • ICQ
    0

Lecter's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

2

Reputation

  1. Lecter

    Iesaki plančeti

    Zamzungiem tagad cenas nolidojušas uz leju - Galaxy Tab 4 (10.1) - tieši 249.99 Principā tas pats, tikai bleķa korpusā + 7200mAh aķi (samsungam 6800) un izškirtspēju 1920x1200 (samsungam 1280x800) var ņemt arī Capital T10 - šim arī uzticamība būs labāka, jo šaizes gadījumā vietējais serviss, nevis Purvciema dzīvokļa interneta veikals, kas ar skoču detaļas pietīs atpakaļ vietās. 10.1 būs labāks filmām, tvplay un jūtūbam + neta browsēšanai un lasīšanai. Vienīgais trūkums, ka svars neļauj ilgi turēt vienā rokā - it sevišķi, ja cilvēks jau gados.
  2. Jāpievienojas AmE un jāsaka, ka Stradiņi, par spīti dažiem mīnusiem, ar kuriem var sadzīvot, ir un paliek labākie. LU jau nofeilo ar to farsu, kas viņiem komunikācijās darās, Turība izceļas ar intelektuāli inertajām masām, kuras tur "iegūst izglītību", par visādām EIHSEBĀM un tamlīdzīgām parodijām par augstāko izglītību, šķiet, pat nav vērts runāt - vienīgie, kas tur studentu masu sastāda ir pāķi un citi antiņi. Štrunts par kopsavilkumiem - pēc pirmā gada jau tādus sīkumus var bez piepūles sadrukāt. Ja smadzene tik līka, ka teksta izlasīšana un konspekta veikšana par grūtu, tad EIHSEBĀ vai LU būs īstā vieta!
  3. Lecter

    Gaming Projekti.

    Problēma ir jaunajā geimeru paaudzē - sīki, bezsmadzeņaini sūdabrāļi, kuri bērnībā nav bāzuši pirkstus kārtridžnieka ligzdā, lai no salauztā kārtridža izrauto mikroshēmu tajā iestūķētu manuāli. - Respektīvi, tiklīdz vecajiem geimeriem parādās pilna pakaļa darbu reālajā pasaulē un geimošanai laiks atliek tikai tik cik reāli geimot, nevis virtuālajās kopienās darbotos, tā jaunie nespēj pavilkt nastu. Pie mums, gluži vienkārši, nestrādā 'legacy' princips - komūnas vadītājs ir un paliek neaizstājams - nevis tāpēc, ka viņš izceltos ar kādām īpašām spējām vai harizmu, bet tāpēc, ka nav atlasījis pietiekoši jaunu un spējīgu komandu, kura varētu pārņemt darbus un turpināt iesākto vadoties pēc stratēģijas (kura arī nevienam nav). Rezumējot: Pseidogeimeri-salagas ir par trulu, lai spētu attīstīt vai pat noturēt līmenī geiminga kultūru Latvijas kibertelpā.
  4. Lecter

    Studentisms

    Šī anketa ir tāda 'puscepta'. Faktiski, kalpos kā pilots lielākam pētījumam par situāciju Latvijā. Jāsaka, ka par šobrīd ievāktajiem datiem pārsteigumu nav - tikai tas, ka liela daļa respondentu lasa epublikācijas uz mobilajiem tālruņiem (netipiski globālā mērogā)... + paredzamais stereotips par to, ka egrāmatām ir jābūt daudz lētākām (Latvijā, šķiet, tas izceļas vēl vairāk - respondentu vairākums novērtējis, ka par egrāmatām gatavi maksāt līdz 3lvl - par parastajām grāmatām 5-10 un vairāk par 15.) ja kādu interesē, varēšu padalīties ar gala rezultātiem.
  5. Lecter

    Studentisms

    Elektronisko publikāciju latviešu valodā, vai pat latviešu autoru izdotu elektronisko publikāciju skaits - vai tās būtu egrāmatas, žurnāli vai zinātniskie darbi, šobrīd ir smieklīgi mazs. Nevilkšu īsumu garumā, stāstot, cik šausmīgi viss ir. Bet palūgšu apmaiņā pret kūku* (šokolādes) aizpildīt aptauju par un ap to, kā un vai jūs lietojat elektroniskās publikācijas/ epublikāciju datubāzes (SAGE, ScienceDirect u.c.) http://tinyurl.com/epublik-cijas Jau iepriekš, liels paldies tiem, kuri aizpildīs aptauju! *Kūka ir meli!
  6. Profesionālis kurš nemāk pat vārdu licence uzrakstīt? Ko lai saka, veiksme būs tas, kas tev visvairāk vajadzīgs Profesionāls onānists, varbūt no tevis sanāks.
  7. http://ej.uz/aptauja-gaming Vai: http://tinyurl.com/aptauja-geimings Super īsa aptauja Latvijas geimeriem, lai gūtu ieskatu tajā, kāds tad ir vidējais, aritmētiskais (pēc dzimuma, vecuma un paradumiem), videospēļu spēlētājs mūsu platuma grādos! Paldies respondentiem!
  8. Parasti man saka, ka nav pilns rublis, bet pulkstenis arī derēs. Par problēmu: Zvani savam ISP, izskaidro problēmu, sagaidi meistaru, kas problēmu atrisinās. Tieši tam ir ISP tehniskais atbalsts, kas paredzēts cilvēkiem, kas no tehnikas saprot tik, cik sievietes no dzeršanas.
  9. Nezinu, vai bija 'tolks' vai talks, bet kā gan var neatbildēt, ja palīdzību lūdz cilvēks, kuram daba jau noklusējumā iedalījusi sliktas kārtis (atsauce uz, acīm redzamajiem, traucējumiem smadzeņu lingvistikas centros).
  10. Vārds 'kad' Norāda UZ nezināmu, nenoteiktu, arī vēl neminētu laiku, par ko izteikts jautājums. You, good sir, are worse than a gang of illiterate orangutans trying to use MS Word 2010.
  11. Viens milzīgs, vismaz manā skatījumā, mīnus garmtecham ir šis pie rekomendācijām: Skaidrs, ka hostingi rekomendācijas liek sastādīt saviem SA speciālistiem, vai to dara paši, bet ja viņi nav spējīgi pat divus teikumus valsts valodā pareizi sastādīt, tad kā var cerēt uz pieklājīga līmeņa hostingu ? Brutāls profesionalitātes trūkums. Nākas piekrist par versus.lv P.S DST, tev maz ir nojēga, par to, ko tu pats gribi ? + kaut mazākā saprašana par to, kā darbojas hostings un uz tā izvietotie spēļu serveri ? Vai tu esi kārtējais mazgadīgais, kas grib pagarināt krānu uztaisot gigna/wosa vai vēl kādas poke audzētavas klonu ?
  12. par PPR dzirdēju pa ausu galam, ka daudzi aktīvie zemessargi tur vācas, cik nu taisnība, cik nē, viens purns vidzemes sarakstā redzams formā ir. Ja 100% zinātu, ka zem tā visa zemīši ir, tad obligāti balsotu par PPR, bet tā kā nekas skaidri nav zināms, šoreiz palikšu pie VL-TB/LNNK - ar masveida svītrošanos pa TB/LNNK purniem un plusiem pie retajiem VL biedriem.
  13. Brīnums, ka neprasīja, kur nokačāt jaunāko bankas konta versiju... Bērni ar katru gadu dzimst stulbāki, vai arī sistēmā ir problēma...
  14. Man vienīgajam šķiet, ka mūsdienās, lielākā daļa jauniešu, kas, šķietami, pieskaitāmi vīriešu kārtais, ir kļuvuši par bābiskiem pediem, kam svarīgi nopirkt smukas kurpītes, spīguļus un paklejot pa lielveikala plašumiem apcerot to, kādas ir pavasara/vasaras/rudens/ziemas modes tendences un kādas krāsas šogad izskatīsies labi. Ieteikums: Noppērc apavus, kas der un kas nesaplīsīs pēc 30 minūtēm, nevis skaties, kuri skaitās krutāki.
  15. Nopērc vēl vienu cietni, pievieno datoram, formatē un priecājies.
×
×
  • Create New...