Jump to content
GIGN Forum

eM`

Mirstīgais
  • Posts

    1023
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eM`

  1. eM`

    Nabaga Gregs :)

    Vot šitas ir kautkas
  2. eM`

    Worm Dala Acc :d

    un ko tu iesāktu? Iesūdzētu tiesā? x]
  3. Roy, bet tomēr nepatīkami, ja kāds nokopē tavu lapu un izliekās, ka nekas nav bijis. Ir bijis pat tāds gadījums, ka tas kopētājs sāka pa visiem forumiem rakstī, ka es viņu nepatiesi apvainojot, bet pie CSS augšā bija Copyrights neizņemts ar manu niku ry.
  4. eM`

    Eu Nu Kapeec?

    Te tu izskaties tik nelaimīgs
  5. eM`

    Eu Nu Kapeec?

    Un cik no tā visa palika pāri?
  6. eM`

    Eu Nu Kapeec?

    Tad pavisam labi P.s pinned
  7. eM`

    Eu Nu Kapeec?

    Opā, ar tekilu dalīsies? KONGRATS!
  8. Ja vien tava mājas lapa ir tavs darbs (tas ir - jebkura tās daļa - kods, teksts, attēli, mūzika etc), tā tiek aizsargāta ar LR Autortiesību likumu. Reģistrācijas nav nepieciešama - likums tev jau paredz tiesības uz saviem darbiem. Likums: Autortiesību objekts neatkarīgi no izpausmes formas un veida ir šādi autoru darbi: 1) literārie darbi (grāmatas, brošūras, runas, datorprogrammas, lekcijas, aicinājumi, ziņojumi, sprediķi un citi līdzīga veida darbi); 2) dramatiskie un muzikāli dramatiskie darbi, scenāriji, audiovizuālu darbu literārie projekti; 3) horeogrāfiskie darbi un pantomīmas; 4) muzikālie darbi ar tekstu vai bez tā; 5) audiovizuālie darbi; 6) zīmējumi, glezniecības, tēlniecības un grafikas darbi un citi mākslas darbi; 7) lietišķās mākslas darbi, dekorācijas un scenogrāfijas darbi; 8) dizaina darbi; 9) fotogrāfiskie darbi un darbi, kas izpildīti fotogrāfijai līdzīgā veidā; 10) celtņu, būvju, arhitektūras darbu skices, meti, projekti un celtņu un būvju risinājumi, citi arhitektūras darinājumi, pilsētbūvniecības darbi un dārzu un parku projekti un risinājumi, kā arī pilnīgi vai daļēji uzceltas būves un realizētie pilsētbūvniecības vai ainavu objekti; 11) ģeogrāfiskās kartes, plāni, skices, plastiskie darbi, kas attiecas uz ģeogrāfiju, topogrāfiju un citām zinātnēm; 12) citi autoru darbi. Ja kāds pārkapj tavas tiesība un izmanto tavu darbu bez atļaujas un atlīdzības, tas uzskatāms par autortiesību pārkāpumu, risināms caur tiesu.
  9. eM`

    Bezmaksas Narkotikas

    Ja godīgi tad pirmo reizi mani paķēra, laikam rēcu par to, ka tādus mēslus klausos un mēģinu noķert efektu, bet uz 5 minūtēm bija jautri.
  10. eM`

    Bezmaksas Narkotikas

    Pašam ir I-Doser - Marihuana, klausos mēnesi, bet kārtīgi neko nēesmu dabūjis.
  11. eM`

    Worm Dala Acc :d

    Tad te kāds domā zvanīt?
  12. Tas jau vairs nebūtu tas. EDIT: Tikpat labi, aizsūta sms un paziņo lai ieslēdz sms CW serveri? x]
  13. eM`

    Pērles

    Nu tad būtu ļoti jauki, ja kāds te ar kautko rakstītu. Būtu ko palasīt.
  14. eM`

    Pērles

    Skatos, ka tāds topiks vēl nav bijis. Tad liekam iekšā te labākos tekstus no mIRC, forumiem vai CS. Sākšu: SNR - FORUMS es wrote: es: what is urla ? alan:Someone once told me it means 'stupid, fucking russian, who eats shits ar steals mobile phones.
  15. eM`

    Worm Dala Acc :d

    Varēji labāk iemest pantu, kur ir minēts sods nepilngadīgajam.
  16. Azibrauc iedod pa muti. Tev swds.dll ir tas, kas gign forumā pret crashiem?
×
×
  • Create New...