Jump to content
GIGN Forum

HaiZivS

Game Admin
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by HaiZivS

  1. http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11189 -stati http://steamcommunity.com/profiles/76561198044334812 - steam Jauki no tavas puses
  2. Izdomaju norm čerņu ar facit lan turniru. Ja ir 2 vai 3 acc ir 85%+ garentēts income. Tātad: 1. Uzliec uz fnatic betu, lai uzvarot tev atmaksājas tavs bets uz LDLC un VP. 2. Uzliec uz LDLC beu, lai uzvarot tev atmaksājas tavs bets uz VP un fnatic. 3. Uzliec uz VP betu, lai uzvarot atmaksājas tavs bets uz fnatic un LDLC. Domājams, ka kāda no pirmajām komandām uzvarēs, tāpēc pats lkm likšu tikai uz LDLC un fnatic. BET ja ir vēlme iet all in, tad go for them 3. (more safe) Ja pieklibo matene, kā tas ir man ,tad vnk aprēķini http://www.wolframalpha.com/ Kas tev sanāk pēc metodes : (ja beto uz 3.komandām) KOEFS1*BETS - BETS2 -BETS3. KOEFS2*BETS - *BETS3 - BETS1. KOEFS3*BETS - *BETS2 - BETS1. Protams jābeto tā lai visos 3 gadījumos tu paliec plusos. IZBAUDI INCOME no cilvekiem, kas liek uz amerikas komandām @ lan tournaments.
  3. Gribi teikt, ka nav iespejams neko mainiit? Sanāk, ja man sapistos videne, es kompi varetu mest ārā..? Nu tā taču nav.
  4. http://postimg.org/image/smof1azwt/ Problēma : no draudznes laptopa neiet NBA 2k15. Biju pārliecināts, ka visam jābūt ok, jo nebija bijis problēmas ar neko citu, tāpēc domāju, ka videne ir decent, bet izrādās, ka ir tā kā linkā. Jautājums : Kādas ir iespējas kaut ko pievienot laptopam -> kādu +/- ok videni, cik tas izmaksās? Kāds saits vai forums, kur kaut ko piemeklēt? Paldies par palīdzību jau iepriekš, mikado-
  5. Čalis spēlē labi, rubī fišku, pēc tik laba NA b03 series nevar būt negatīva attieksme IBP ftw(max offtopic). REC
  6. uzliku 3.5$ uz LC vs Epsilon, par LC. (Dažiem protams, tas liekas smieklīgs value ) Lc jāņem.
  7. Kreisajā pusē, pie tava avatara jāparādās ACCEPT ar lieliem burtiem, kas demonstrē sistēmai, ka tu esi gatavs spēlēt - ja visi 10 spēlētāji, kas pieteikušies uz maču ACCEPTO, tad viņus iemet geimā, ja kāds neakceptē, tad notiek tas, kas parādīts tavā skrīnā Pameklē TE kaut ko... (can't accept mm), tā meklēju es un izskatās, ka ļoti daudziem ir tāda pat problēma kā tev.
  8. Piedalīšanās turnīrā kā mērķis nav daudzsološi (protams ar kaut ko ir jāsāk) Ieteiktu sākumam paskaidrot kāds ranks vai kāda pieredze tev pašam ir, lai citi gribētāji var noprast ar ko rēķināties Veiksmi!
  9. Ar summitu ir tā - viņš daudz runā, bet nedomā, ko saka. (bieži nav arī nepieciešams) Neesmu pēdējā laikā skatījies viņa strīmus, bet neticu, ka viņš visas mapes kārtīgi izdrotēja - arī man de_mist liekās mēsls, tāpat kā visas mapes pēc pirmā game( it īpaši, ja zaudē ). Tici man, paies 2-3 nedēļas un zipās arī viņš jaunās mapes uz urāā. Esmu drošs, ka komjūnai iepatiksies de_castle un de_owergrown, otrā man pašam īpaši simpatizē.
  10. esmu DMG, spēlēju ar tādiem pašiem - pretī ērgļi, dmg, dažreiz mg kāds. Tas, ko summits saka ir viņa personīgais viedoklis un tas nav akmenī iekalts. Ja obama pasaka, ka viņi neiebruka afganistānā un tā ir miera uzturēšanas operācija, nevis naftas zādzība, tas nenozīmē, ka tas tā ir no visām pusēm skatoties. * ieteikums - parasti more skilled palyeri ir tie, kuriem ir mazāk vieweri (starp globaliem) vnk viņi tik daudz nečato ar saviem doneitoriem. Vnk parādā, kā reāli ir jāspēlē. Nerunāju par tiem, kas ir pro un dažreiz strīmo. Par CoD - varu piekrist par insertion mapi, bet tās ir jaunas vēsmas, kas ir nepieciešamas cs'am. Pats cs spēlēju jau no 1.5 un dd2, inda, nuke bik sēž aknās.
  11. Ar tādu gear, ja tu neesi globals, tad im jealous - to Jey. (sory, ja spele esea, tad no comments) Protams, ja tu to pērc priekš sevis, lai izbaudītu spēli, tad ir citādāk un var teikt, ka gear neizsaka visu, bet iekš fps, tas izsaka vairāk, nekā citos game.
  12. Vienmēr būs kāds, kuram kaut kas nepatiks. Vislabāk man patīk tie čaļi, kas heito jaunās mapes, pat tās nespēlējuši. Vakar/aizvakar padrotējot jaunās mapes, sapratu, ka man tās pat ļoti patīk. Protams, var jau dirst par mapi to pirmo reizi spēlējot - bet tu tač nezini neko - ne defaultus, ne kur crosshairu pleisot, kur range mainīsies, kur kāda galvas vieta paslēpta... Izspēlējot castle, owergrown, insertion, black gold un mist, secinājums ir tāds - visas mapes ir labas, bet mist mapei nepieciešama papildus drotošana, tā šķiet ir viss piņķerīgākā. Par ieročiem visi pīkst, bet reāli, 2 dienu laikā izspēlēju kādus 15mm un REĀLI neviens 1st, eco raunds netika tašīts ne ar tec, ne dīgli. (ne mūsu, ne pretinieku puses.)
  13. mežpils alēns uz atlaidi rimčikā sanāk par to, cik jāpārmaksā. rr steam nepalīdzēja.
  14. Lieta tāda : vēlos iegādāties breakout pass. Līdzekļu pietiek, ieeju cs-go, spiežu uz paredzētā itema un parādās CS:GO store : checking out Un nekas nenotiek. Iepriekš esmu pircis passus, kā arī keyus ingame un viss bijis kārtībā. Vai iespējams, ka tā ir viņu vaina? Vai man būtu jāpērk pass iekš steammarket? It kā neesmu pilnīgs kapeiku pisis, bet negribas pārmaksāt kādam.
  15. 100% atceros, ka vakar uzliku kkur 0,5-1 value betu uz col, kas atnestu 3-6 value? Protams, šodien ieejot no cita pc uzrādās, ka neko neesmu betojis (ceru, ka tas ir lags vai arī priecājos, ka neliku viarāk, jo tad būtu lielāks sarūgtinājums par neiegūtajiem itemiem) Kādam tā ir bijis? Tam pa virsu - atkal gribu betot un steams izmet 7 day trade banu, jo esmu tač no jauna dīvaisa (ja nekļūdos šis ir otrais vai trešais trade bans no šī kompja, bieži iečekoju kas notiek steama no viņa, bet kā ieeju lounge - 7day ban, here we go) vnk tā sistēma ir tik tarded - kurš gan vēl var zināt manu userid,pw, un uz emailu atnakušu kodu... protams thats not enough for steam security....
  16. 97club vs dAT ? Uzliku uz dAT, kādas prognozes?
  17. Ja godīgi - šī visa sistēma liekas diezgan debīla, jo viss lielā mērā ir atkarīgs no veiksmes. Būtu interesantāk, ja būtu turnīri dažāda līmeņa spēlētājiem, kur varētu dabūt dažādus skinus - ari DAUDZUS cilvēku taisītos. Tālāk tos drīkstētu tikai mainīt, vismaz steammarketa nevarētu trade. UN būtu arī atsevišķi skini, kas nestu peļņu steamam - pērkamie, par naudu. Tā tam visam vajadzētu būt, domājams arī lielākā daļa spēlētāju būtu priecīgāki, biežāk kaut ko dabujot. PA defaultu esmu smags zadrots, spēlēju daudz, bet itemi krīt reti, un tā uzspūstā vērtība dažiem skiniem ir amazing. Tādā ziņā uzskatu, ka pat LoL skinu sistēma ir skārtotāka. Tādā bik offtopikā laikam aizgāju, kas ir pretrunā ar šo topiku P.S. Jā, protams, es apzinos - tas viss ir lai steam un csgo maximāli nopelnītu un viņiem ir pohuj un nekas tāds nekas nenotiks, bet dažreiz drīkst arī pasapņot.
  18. M4A4 Howl cena... not bad at all. Kā vispār neieguldot savus līdzekļus ir iespējams pie tā tikt (tik daudz vērtīgiem skiniem)? Jāpaveicās ar labu nazi no kastes? Pēctam hastlojot veiksmīgi csgolounge?
  19. 1) Domāju jāņem ff nost. Bieži tiek izkikoti spēlētāji, kas nespeciāli šašauj savējos - neiet runa pat par radara neizmantošanu. Serverī ar 9 komandas biedriem, kuri NAV profesionāļi nevienā šī vārda nozīmē, pastāv ļoti liela iespēja, ka kāds tev pielīdīs priekšā, kad šausi pa pretinieku. Tas notiek katru dienu, katru dienu redzu, ka kādu izkiko, kaut gan nevajadzētu. Nedēļā 3-4 reizes izkiko arī mani, zinu ka arī citiem ir tādas problēmas. (Iespējams vienkārši atstāt sodu- par X dmg pārsniegšanu uz nextraundu slay) piemēram kā tu sasniedz 100 team dmg normu tu tiec noslayots. (Vai ka tikai šāvējam ņem nost hp, kad šauj komandasbiedram) Bet noņemt kiku. *Argumenti pret - # Vieglāk spēlēt, nav jādomā par radaru, kopējais gign skills pazeminātos? (Gandrīz visos poļu serveros ir ff- off, tur skills nav nepavisam zemāks) Uzskatu, ka jāmācās no citu piemēriem un ja ir kur smelties idejas, kāpēc tās neizmēģināt? 2) Awp limits uz komandu 1/2 awp. Vnk kā pērk otro/trešo awp, to nav iespējams izdarīt.
  20. Kas tas tev par prikolu? Neko tadu neesmu ne redzējis ne dzirdējis. Ķip tu neko nevari ierakstit kansolē? Kā to saprast uzreiz aizveras? p.s. Man arī ir jautājums- vienmēr esmu spēlējis ar sūdīgām ausīm, peli (~5-15ls) - cik daudz tas reāli maina? (un varbūt kāds zina, kāpēc tieši spēlējot CS ik pa 3-4 mēnešiem austiņas vienkārši nomirst) Domāju, vai labākas austiņas dzīvotu ilgāk, vai tā ir visiem. un kādas komponentes būtu jāņem vērā izvēloties fps peli/austiņas.
  21. seksīgi vienu dienu sanāca žēl, ka nemāku apstrādāt labākā kvalitātē: -4(2smoke)
  22. Tā bija domāts, jā. Cik saprotu uz nika nemaz nevar.
  23. Sveicināti, godājamie Gignieši! Te mikado- Nāku ar lūgumu. Centīšos neformāli: Tā kā daudzi, arī es esmu pārgājis no 1.6 uz GO un gign serverī pavadu daudz laika(rīti, vakari). Problēmas Go serverī ir krasi atšķirīgas no 1.6, kur publika ir mazliet nobriedušāka (manuprāt). Ja tur acc vairāk ir tendēts uz aimeru izķeršanu, tad te tas nav tik aktuāli. Kāpēc prasu acc? Problēmas parasti sagādā 1) micā kliedzēji, un mutes palaidēji protams varu viņu nomjūtot, vai uzrakstīt voice_enable 0, bet kāpēc man tas būtu jādara? Un ne visi to prot ; 2) team flasheri, bloķētāji. Tāpēc man pilnīgi pietiktu ar gagu un kiku, lai kādu atvēsinātu. Spēlē esmu pieredzējis, tāpat arī atbildības sajūta ir pietiekami augsta. http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=11189 Ceru uz adminu atbalstu. mikado-
  24. Tikko serverī chalis pielīda priekšā un viņam ielaidu 1 vai 2 lodes čestā - šaujot pa pretinieku. (approx 40-60 dmg varetu but) Tas bija kāds 4. raunds ko spēlēju un esmu drošs, ka nevienam citam iešāvis nebiju - izkikoja, un laikam 30min bans? Tas ir kkads lags? Jo bieži vien man kāds savējais "radara nezinātājs" galvā ieliek un kiku nedabū. Kaut kādas izmaiņas? + Vakar spēlējot Train 2x serverim bija lags - vienreiz izkikoja visus Ts, pēctam pēc kādiem 5 raundiem Visus CTs.
×
×
  • Create New...