Jump to content
GIGN Forum

kong1

Mirstīgais
  • Posts

    312
  • Joined

  • Last visited

kong1's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. Mape nav pilnībā novilkta! ja tev ir downloadurl, tur nav ielikta map!
  2. sv_downloadurl "http://manslinks/uz/cstrike
  3. tāds sv_allchat neeksistē Tikai sv_alltalk!
  4. Beidzot atpakaļ, un pilnā sparā atkal strādā! Mūsu web: www.identy.lv Serveru klāsts: Deathrun - dr.identy.lv:27015 Jailbreak - jb.identy.lv:27016 Pievienojies tūlīt, un varbūt vēlāk esot aktīvam, nopelnīsi kādas balvas, uz serveriem!
  5. Vienkārši, novelc Active Pearl pēdejo versiju, nevis to, kas teikta pamācība! Un neliec tos DBI/ DBD-Mysql sudus iekša
  6. nē, tā nav kad ieraksta to tekst, uzreiz nokaras serveris.. Tas ir kautkāds hlds exploits or smtg jauns.. :| K, skatīšos pēc updeitiem utt.. :|
  7. to es saprotu, bet kā aizlāpīt tādus bagus??
  8. Kautkas jauns? Nezinu, kas tas ir, bet serverus vienkārši slēdz āra kautkāds neģēlis. Itka čata redzēju viņa nick ar tekstu JUUS MAN NEPATIKAT : Server Crashed / by apchuii kautkā tā, nav kautkādi bugfix or smtg? tiko ieliku pašu jaunāko dproto 0.98 tāka.. visam vajadzet but ok. Gādi risinājumi?
  9. Nē, tam nav jēga. Tu tad nomainīsi un tad nākošaja mape, viņš pats automatiski uzliks jaunu serveri bus tev divi serveri, viens tavs edits un otrs tas ko serveris grib Ok, skatīšos! Ja ies, iedošu cepumu *EDIT* Viss strāda, paldies doctor!
  10. Sveiki visiem ļautiņiem, virzos pie jums pēc palīdzības , kā var kautko šādu dabūt gatavu! >.> Problēma ir tāda, kad pie Amxbans lapas, pie serveriem man rādas localhost:27015, utt serveri. Bet es gribu, lai būtu manaip:27015 nevis localhost:27015 Tagad man ir šadi: Bet vajag šādi: Kādi risinājumi varētu būt, lai iegūtu šadu rezultātu??
  11. register_global Off (iekš php.ini) Varat vērt ciet.
  12. Nav vajadzības. Atkodu kas par problēmu.. :/
  13. Nu, errors ir tāds. Kad es visu ievadu vnk pie Step 5, Tur ir prasīts Admins Admin Username Admin Password Admin Password2 Admin email Visu sarakstu, spiezu check, bet izsit laukā, kad ir pa mazu parole. un minimālais ir 4 burti. Ierakstu visu kā nakas bet vislaik tas pats.. :/
  14. Sveiki visiem, esu nostajies pie рadas probleemas , kad nevaru kautkвda nezinвmв veidв ienstalзt amxbans6!! Adrese no kuras es viтu тemu ir amxbans.de Tвlвk, Problзma sвkas, pie Admina account instalacijas. Viss parejais man aiziet, no Step 1 lоdz Step 5. Un Tвlвk pa Step 5, es netieku, jo vislaik viтр saka, kad parole ir pamazu, kaut arо es esu pвrsniedzis jau 4simbolus. un maksimвlais ir 20. Man ir ap 8 simbфliem.! Kвds nezinвtu risinвjumu рai kпыmei??
×
×
  • Create New...