Jump to content
GIGN Forum

rudzis

Mirstīgais
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

rudzis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Lab ja! nevar paldies tikunta par to pasu! varat slegt so topiku...!
  2. Paldies! Vajg tikai vienu pluginu uzzinat ka sauc! Tikai vai kads to zin! :? Tas ir tas otrais piemers ko rakstiju!!
  3. Sveiki! Velejos uzzinat ! kur tieshi bios sistema var uzstadit lai dators restartejas noteikta laika! Ja kads zin ludzu pastasties! ..
  4. Sveicinati! es velejos paprasit vai kads zin tadua plugina nosaukumu ! Piemers lai atpazitu : Piemeram Es esmu kada komanda CT vai T komanda! mani nosauj! kad esu miris es nevaru apstities pretinieka komandu! Tikai savu! Vel viens plugins! Piemeram! es iegajis jebkura komanda ! kad mani nosauj ! parada liniju no kurienes mani nosava ! Ja varat palidzet! Busu loti pateicigs! ^^
  5. noteikti kādam patīk ar exsploit tev visu brucināt.. paņem un apdeito webu.. ar jaunāko fusion. Jan tas lohs sledz ara caur Apachle !! Tur nav vainigs PHP !! Un vins tads idiots doma ka pakarinas manu pc ! ! Un vel sarakstijis mulkibas ko es nerakstiju ! Dots pret Dotu!
  6. nav jegas so topiku turet Moderi sledziet ciet. piekritu ka tu esi malacis !!
  7. [4:18:25 PM] STIFLER says: Nu tas nekas ka esmu idiots !!! KAs citiem boja garigo !! [4:19:39 PM] STIFLER says: Es Nezinu kas i PHP Bet zinu ka noopist saitu !!! Mana mamma pa to priecajas ka esmu LOHS ! [4:21:04 PM] Rudzis | KillMe.oo.Lv says: Pa to gan es nesaubos!!!
  8. Tikai nejautā "kas tie tādi"!!!!!!! Viss kartiba tagad!
  9. ja kas es neesu lo8s un tapec nestisos topiku atpakal ka tu to dari !
  10. Ka var izdarit ta lai tas cilveks kas karina man Serveri , lai vairak ta nevaretu izdarit!Vienk sita vins man nervus boja! Velos sadot ta kartigi pa muti! ja gads zin ludzu pasakat kadu programu kas neatlauj darit kaut ko tadu lai pakartu manus serverus!
  11. Es takj veci domaju ka var ielikt to bildi Bannera! var redzet tikai ja kaut mko lade !
×
×
  • Create New...