Jump to content
GIGN Forum

QuikStar

Mirstīgais
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

QuikStar's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Skatos, mums te fermeri arī, nezkapēc, ir iedomājušies, ka ir asprātīgi...
  2. Tu, debīlais čangali, sēdi vien aiz monitora un "noliec" citus :D Baigi tas kādu uztrauc Un es gribētu, lai tu man parādi to vietu, kur es te kādu aizstāvu, es vienkārši atbildēju uz jautājumu, bet tu laikam esi pārāk liels idiots, lai vispār saprastu par ko ir runa.
  3. Nezinu, kas tev par kompleksiem ar to kaku stumdīšanu ja, visu laiku par to vien runā, bet, ja tev ar pirmo reizi grūti saprast, tad varu atkārtot to ko tikko teicu - paturi savas asprātības pie sevis!
  4. Tu, jefiņ, vispār savus tizlos uzbraucienus varēji, mierīgi, paturēt pie sevis!
  5. Nezinu kur tu tāds radies. Pajautā saviem vecākiem
  6. Kas tev to teica? vecmāmiņa? Vai pats izdomāji?
  7. Atbrīvojumu īstenība var dabūt jebkurš, kas to ļoti vēlas. Piem cilvēkiem, kuri viegli satraucas un kuriem ir grūti panest stresu arī dod atbrīvojumu. Un tas ko jūs te muldat, ka bez eksāmeniem nevar tikt vidusskolā ir pilnīgākais sviests.
  8. Jā! Tevi iesūdzēs tiesā un ieliks cietumā uz daudziem gadiem!
  9. QuikStar

    Jaunais Gads.

    Forрs apsveikums!
  10. QuikStar

    Steelseries

    Es tev varu ieteikt tikai vienu - pērc citas austiņas. Saku pēc pieredzes - pats nopirktu tādas prims kāda laika. Ja gribi viņas dēļ tā ka ar viņām, ķipa, var labi soļus dzirdēt tad būsi vīlies - tieši otrādi, nav iespējams pateikt, vai tie soļi skan tev aiz muguras, vai otrā mapes galā. (nedaudz pārspīlēju, bet tālu no patiesības nav) Mūziku arī spēlē nu taaaaa...... +/- it kā normāli, bet pa 40 LS varēja skanēt DAUDZ labāk. Un + vēl tas ka viņas plīst kā sūdi, varēsi regulāri nest uz garantiju labot. Starpcitu, pagājušo reizi garantijā pateica, ka tādas vairs neražo, tapēc nav pat ko samainīt (tapēc arī nevari nekur atrast, kur nopirkt)
  11. QuikStar

    Shiftawdspace

    Eu bet, točna! Es arī
  12. QuikStar

    2010

    ezit tev kāds ir teicis, ka tev ir nenormālas uztveres problēmas? Goda vārds, vecīt, tu tač nerubī ko tev saka!!!
  13. QuikStar

    2010

    Aj es pat nelasiju visu ko tu teici, tā pat kkādu bezjēdzību tu tur raksti. No kura mana izteikuma varēja secināt, ka es kādu uzskatu par zemāk stāvošu par sevi??? Un man pilnīgi pie dirsas vai man kāds tic, vai netic. Neko es te netaisos pierādīt vai taisnoties. Vienkārši gribēju šitiem raudātājiem pateikt, ka dažreiz vaina jāmeklē pašam sevī un savā attieksmē nevis, kā kas - tā valdība!
  14. QuikStar

    2010

    Man jau zajebal šitie ņaudētāji! Kas grib tas vienmēr atradīs kur dabūt naudu, kam labāk patīk sūdzēties un žēlot pašam sevi, tas arī pārtiek no kartupeļiem. Piemeram tā vietā, lai sēdētu forumā un visiem stāstītu cik te ir slikti, būtu pa to laiku labāk pameklējis kādas iespējas papildus nopelnīt. Es piemēram arī vēl nekur nestrādāju, bet man pietiek nepilnu stundu internetā paņemties, lai mēneša laikā savāktu tādu naudu, par kādu kādu dažs labs stroikā, raujoties melnās miesās, pat sapņot nevar. Un man nav pilnīgi nekādu priekšzināšanu, vienkārši vajag meklēt un darīt!
×
×
  • Create New...