Jump to content
GIGN Forum

NEMsss

Mirstīgais
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

About NEMsss

  • Birthday 08/12/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

NEMsss's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. mosh man nonemt to windows 7 skinu un ta mazaak riss resursu. jaa, atvainojos 5 mbit.
  2. Jau kādas 3 nedēļas man ir paaugstināts pings CS'ā. Man neviena cita programma kas rij resursus nav ieslēgta. Vienīgais tas, ka man RAM's ir 384 mb un Uz XP ir uzlikta windows 7 skins. Parametri : rate 25000 cl_cmdrate 85 cl_updaterate 55 Internets - 5mb RAM - 384 PS. Izmeiginajos no citiem topigiem vairakus variantus,nekā.
  3. NEMsss

    Skaņa

    Vienu vakaru skatijos CSI Lasvegasa . Tur ar skaņas palīdzību saplēsa letes stiklus un aplaupīja veikalu. Manu ieintresēja tas ka VIņas somā bija panemushas līdzi mp3 atskaņotāju un kas nospieda atkaņot visi stikli pec laika saplīsa. Tas ir iespējams?? Vai kārējā nofilmētā fantāzija???
  4. Man ir Vista Home premium 32-bit Videokarte mobile intel 965 express chipset family (256 mb) Draiveri ir salkti. Tiko pec rewmonta novilku speli RollerCoastertyton 3. Visu ienisteleju iet, iesledzas ari viss kartiba, kad saku spelet visu jau veidot paiet 10 sec un uzmet zilo logu ( e7 vai 7e neatceros). Internetā visur izmeklejos neatradu atbildi. Varbut jus varetu palidzet?
  5. Es jau neko nevaru uzinstalet Ev nu tiesham nevien nezin?
  6. Man sāka rādīties zilie logi, aizvedām pie meistara un teicām lai pārinstalē windu, bet viņš tikai sataisija un uzstasīja tā, itkā viss būtu pārinstalēts, bet viss palika pa vecam, tikai viss gaja normāli. 1. Man nestrādā openGL ( iejot Cs izmet eroru, ka nestrādā, bet piedāvā izmantot Sofwrae, bet sof ir vnk "lieliska vadība un gafika).Un parejas speles ar to pashu met arā, vai vispar nestradā. 2. Vel es meiģināju ieinstālēt Adobe flash player, bet man izmet NSIS eroru karo4 nevar palaist instalāciju. 3. Man rāda ka viss HD ir pilns , bet vispār neka nav (CS,MvA un MOH).Es apskatījos. ka lieki 80 gb ir Dokuments% Sett/All users, bet ieejot iekšā katrā mapītē ir pa 2 -3 mb.
  7. Es ieinstaleju "TF2_full_client" un "patch_tf2". Es ieeju tf2 un spiezu find server bet man parada ka lai mekletu serveri vaig beta steamu. Vai man vajag ari uzmest "TF2_HOTFIX" un "FINAL_FIXX_ADVANCED".
  8. MAn ir Nokia 5310 x-m. Man ir 1 diena un es uzliku drošības kodu ko prasa pec taustiņu atblokēšanas, nevis pēc |PIN koda ievadīšanas. Viņš pats no sevis nomainījās, tikai,kā? Kā es varetu atgūt kodu? Te nav nekāda saistiba, ar http://nfader.z-host.ru/ utt. PS. nevaig, atmainījas pats no sevis atpakal
  9. NEMsss

    Kāds Varētu...?

    http://www.geocities.com/refcoplin/joks Kāds varētu pateikt kā uztaisīt šadu "JOKU" vai pateik linku, kur ir pamācība.
  10. Manuprāt nē, un manuprāt to ir neiespējami izveidot, un navnekadas jēgas.
  11. Ja tu doma par to plugini kad atver cd-rom u , tad ... 1. esi ielicis .sma failu pie plugieniem 2. nesi plugins.ini ieraksticijs cd....amxx 3. Vadi nepareizu komandu (javada amx_cd niks) Iesledz serveri, ierkasti konsole amx_plugins un paskaties pedejo, vai beigas rakstits runing.
  12. } "13" { "label" "connect cs.redragon.oo.lv" "command" "connect cs.redragon.oo.lv" } Es gribu lai iesledzot speli man menu butu cs.redragon.lv man tagad ta ir, bet uz vina uzspiezo nekas nenotiek. Ko es esmu neparaizi uzrakstijis? kada komanda tur isti jaraksta?
  13. Man ir jautājums sakarā ar server.cfg - rate (sv_maxrate, utt), jo man baigi lago serveris. Man rams - 384mb cpu - 1400mhZ + 1600 tātad 16 sloti, bet man netam upload ir 450. Man sv_maxrate pec reiķināšanas ir 3750, bet Lecter teica, ja ir vairāk par 15 slotiem, par 6144 nevar likt. Ko tad īsti likt? 6144 , 3750 vai noapaļot piemēram vidējais 4950? Pliz atbildat arī uz šo jautājumu : http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...rt=#entry355397
×
×
  • Create New...