Jump to content
GIGN Forum

pensis

Mirstīgais
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

pensis's Achievements

Geks

Geks (4/23)

-4

Reputation

  1. http://www.kasjauns.lv/lv/news/paregojums-...p;news_id=20171
  2. Šodien, 23.novembrī, plkst. 7:34 pēc Latvijas laika Ziemeļkoreja sākusi apšaudīt vienu no Dienvidkorejas pierobežas salām. Ievainoti 15 un bojā gājis 1 cilvēks. Iemesls incidentam ir Dienvidkorejas robežas tuvumā veiktās militārās mācības. Pārstāvja teiktais: "Mēs veicām jūras, gaisa spēku un armijas mācības, un viņi (Ziemeļi), šķiet, iebilstot pret to, atklāja uguni,". (Kopets no spoki.lv) Ko jus par so visu domajat?
  3. Problema tada ,ka man ir iebuveta skanas karte, bet dators laikam vinu iisti nenem pretii. Un lieta tada ,ka tagad nezinu kaa lai vinai nokaca driveri, nezinu kaadu man vinu vajag. Ir kaadi ieteikumi ko dariit ?
  4. Ir iespejams kkur nokachat USB disku telefonam Samsung sgh-d880 edge Tri Band ? Pashu disku pazaudeju un tagad nevaru tik ieksha caur USB telefona , neko nevaru ielikt telefona
  5. pensis

    Kā Cīnīties?

    Manām dzīvokļa durvīm ir 2 slēdzenes , katru jāslēdz ar savu atslēgu , bet ja viena nav aizslēgta durvis viegli atlaust. Un problēma tāda , ka kāds katru nakti vai pa dienu ,kad neviens nav mājās,viņi kko sabāž vienā no slēdzenēm (plastmasa gabalus , papīrus , sakaltušu maizi u.c.). Dažreiz bail pamest māju , ja nu kāds ielaužas. Kā lai ar tādiem cilvēkiem cīnās , ja nekad viņus nevar pieķert ?
  6. pensis

    Kas Notiek ?

    Kas notiek cilvēka ķermenī , kad viņam "noiet skudriņas" ?
  7. pensis

    Pokers

    Jociigi , ka vini neprasa vecumu , vaardu un uzvaardu regjistreejoties. KKas nav pareizi
  8. pensis

    Teema Auditorijai

    Ir kaadi ieteikumi teemai kuru varetu stastit kursa prieksha , shija teema ir japarliecina par kaadu noteiktu lietu (celjojumu, filmu, kinoteaatri u.t.t.) buutu ljoti pateicigs par atsaucibu
  9. pensis

    Pele R.i.p.

    varbut vari salabot to pashu. Man bija ta pati problema , izradijas ka vads viena vieta ir caurs un ik pa briidim atsledzas un iesledzas. Taa nu es atradu iisto vietu un apruleeju ar skochu un tagad iet.
  10. pensis

    R. Blaumanis

    kas trauce lasit talak ?
  11. vot atradu , mazliet iegrebts tas materiaals tieshi taja vieta kur pats vads naak no peles araa. Kaa lai vinju tur pielabo nestakitot liimlenti/skochu ? Paldies par padomu paluret vadu , gribeju jau vainot datoru
  12. Vaina laikam patiesham ir vadaa , vairakas reizes tinu vadu ap pirkstu un saaka skaneet usb pieslegshanas un atslegshanas , bet nevaru atrast iisto vietu :/
  13. Tiko iztiriju arii putekljus , nepalidzeja
  14. Aizvakar paradijas taada probleema , ka datorpele saaka gljukot. Seezhu interneta vai speleju kaadu speeli un peekshnji dzirdu skanju kaa izraujas usb vads un pats pec 5-20 sekundem iesprauzhas atpkalj. Reali spelejot kaadu speeli ta ir mezhoniiga probleema. Liku peli visos 4 usb portos un nekaa , peli neesmu mainiijis , bet liekas ka vinjai nekaadas vainas nav ,itkaa stipri turaas usb portaa un ar stingru roku tik var izraut. Man ieteica novilkt driverus manai pelei (logitech rx1000) , bet tie ari nepalidzeeja. Kur vareetu buut vaina ?
  15. Paardeva ,jo cilveeki kas uztaisiija draugiem.lv vairs nevareeja atljauties labaaku sisteemu , lai notureetu lielo cilveeku pluusmu. Peec dazhiem meneshiem kad draugiem.lv paardeva , tad draugiem.lv kljuva par 10. pelnoshako adresi pasaulee.
×
×
  • Create New...