Jump to content
GIGN Forum

cookie`

Mirstīgais
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

cookie`'s Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. tātad vienkārši nezinu kādā veidā sākumā man atslēdzās mikrafons, respektīvi mani neviens nedzird kad es meiģinu kautko patiekt, labi rakājos rakājos Control panelī, kko izdaru, beigās liek restartēt pc, labi restartēju, tagad meiģinu paklausīties mūziku, pat mūzikas skaņu vairs nedzirdu, viss pie pc ir pievienots, bet tikuntā pat siku skaņu no pc nedzirdru! Itka izskanēju, bet gūgle labus rezūltātus šajā jautājumā nedeva, cik noprotu viss ir par maksu, bezmaksas varbūt kādu var arī dabūt?
  2. IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here Varat kads iekopet conf_global.php ?? Man kkas sapisas netisham..
  3. krč pēc ilgiem laikiem atkal augšup cēlu savu forumu , paludzu lai draugs regojas , bet ka vinsh kur uzspiez uzmet page not found , respektiivi parmet uzreiz uz sava pc localhosta , tātad es atceros ka bija jāmaina vienā vietā localhost uz adresi , tikai es esmu piemirsis kur kāds spēs palīdzēt? http://housepartylv.tk
  4. Nav man rūteris , kas tev tur nav saprotams ? velreiz : Lejuplādēju appserveri : 2.5.7 , uzinstalēju restartēju pc , ieliku forumu www mapē uzinstalēju iegāju viss iet , lūdzu draugam lai viņš reģistrējas manā forumā , bet viņš saka ka nevar pieslēgties manam forumam , tagad es prasu jums palidzību , kas par vainu - SAPROTAMI ? Edit : problema atrisinata TC.
  5. Tātad , mocijos kādu 1h lai aizietu viss , uztaisu jess iet , iedodu draugam foruma linku , viņš man saka ka nevar pieslēgties , vai jums ir tā pat ? ja ir tad varat pateikt kas man ir jāizdara lai aizietu.. jo pats es varu ieiet.. appserver : 2.5.7 Forums : Ipb 2.3.6
  6. Man tas daudz neizsaka , paskaidrosi? Varat TC , pargaju uz OPERU.
  7. Vot es nesaprotu , jebko es ladetu man met sho erroru :/
  8. Tieši tas ir tads kuru vinsh lajupladeja.
  9. Viss tika veidots pec netī pamacības , tikai viena problēma. [AMXBANS] SQL error: 'no such table: amx_serverinfo' L 01/18/2002 - 22:36:17: [amxbans_4.3.1.amxx] [AMXBANS] SQL error: 'no such table: amx_serverinfo' [AMXBANS] SQL error: can't load reason(s): 'no such table: amx_banreasons' L 01/18/2002 - 22:36:17: [amxbans_4.3.1.amxx] [AMXBANS] SQL error: can't load reason(s): 'no such table: amx_banreasons' L 01/18/2002 - 22:36:17: [sqlITE] Invalid DBI handle 0 L 01/18/2002 - 22:36:17: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_4.3.1.amxx") (native "dbi_query") - debug not enabled! L 01/18/2002 - 22:36:17: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes). Visos tajos sma failos rakstot lochalhost vai ip kautko maina?
×
×
  • Create New...