Jump to content
GIGN Forum

DeimoN

Mirstīgais
  • Posts

    674
  • Joined

  • Last visited

About DeimoN

  • Birthday 01/01/1990

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

DeimoN's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. To varētu diezgan viegli mēģināt paveikt ar vienu no šiem pluginiem: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=11751 http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=603001
  2. Izslēdz statsx.amxx pluginu vai atslēdz /rank komandu (un citas komandas, kuras tādā pašā veidā tiek parādītas 2 reizes čatā) iekš amxmodmenu (Stats configuration vai tml.).
  3. Ja tiešām neizdodas atrast pluginu, kas veic vēlamo funkciju, tad 2. posta kodam var mēģināt nomainīt public client_connect(id) uz: public client_putinserver(id) Lai noskaidrotu, kas tieši neiet, vajadzētu papētīt servera konsoli (vai logus). Bet manis piedāvātais plugins nav īpaši optimāls savā darbībā, jo veic pārbaudi tikai tad, kad spēlētājs pievienojas serverim. Labāk būtu jāizmanto client_infochanged() vai Fakemeta risinājumi.
  4. #include <amxmodx> #define MIN_LENGTH 2 // kiko, ja niks ir 2 vai mazak simboli. public plugin_init() { register_plugin("1", "2", "3"); } public client_connect(id) { new szName[MIN_LENGTH+2]; get_user_name(id, szName, charsmax(szName)) if(strlen(szName) <= MIN_LENGTH) { server_cmd("amx_kick #%d ^"Nikam ir jabut garakam par %d simboliem !^"", get_user_userid(id), MIN_LENGTH); } }
  5. Ja tabulā parādās ieraksti, visticamāk, palīdzēs tas, ka uzliksi, lai ieraksti tiktu ielādēti no datubāzes nevis cache. Paskaties Shoutbox settingus iekš APC.
  6. Ja call admin ziņas parādās tikai pēc tam, kad kāds cits kaut ko ieraksta čatā (tiesa gan call admin ziņa parādās _pirms_ tās ziņas, ko kāds cits tur ieraksta), tad risinājums ir ielādēt ziņas no DB nevis cache. IPB settinga nosaukums, ja nemaldos, bija "Load shouts from DB" vai kaut kas tamlīdzīgs. Ja call admin ziņas vispār netiek ierakstītas ziņu tabulā, tad vaina ir plugina konfigurācijā. Plugina sourcē gan nekas nav jāmaina, jo plugins izveido atsevišķu konfigurācijas failu, kurā ir jānorāda DB informācija.
  7. Kodu būtu nepieciešams optimizēt, un daudz labāk būtu, ja tu izvēlētos kādu round sounds pluginu no AlliedModders foruma. Problēmas ar šo pluginu: 1. Dziesmu nosaukumus un atrašanās vietu būtu _ļoti vēlams_ glabāt masīvā. 2. Ciklu vajadzētu veidot, izmantojot get_players() funkciju vai vismaz ar nokešotu get_maxplayers(). 3. Pirmais iemesls, kāpēc nekas netiek atskaņots un dziesmu nosaukumi ir redzami visiem spēlētājiem serverī, ir tas, ka client_cmd() un ColorChat() netiek padots spēlētāja ID, bet 0 (respektīvi komanda tiek izpildīta serverim Nosvītrotais apgalvojums ir nepareizs, bet vienalga 0 tur nevajag izmantot. 4. Otrais iemesls, kāpēc dažkārt neko neparāda ir random_num(1,11). Jāņem vērā, ka switchā ir tikai 8 iespējas. 5. Un tā tālāk.. Izmanto citu pluginu.
  8. Ir dažādi veidi, kā uzlabot servera darbību, bet tavā gadījumā ir jājautā hostinga nodrošinātājam par lagiem, crashiem vai citām problēmām, jo tas, galu galā, ir viņu uzdevums nodrošināt stabilu servera darbību. Cik es zinu, nav atļauts pašam mainīt servera uzstādījumus (piemēram, sys_ticrate), kas tiešā veidā atbild par servera darbību vai resursu patēriņu, tā vismaz ir vairākos ārzemju hostingos.
  9. Kods no 1. posta nesatur koda fragmentu no 3. posta. Spriežot pēc teksta, tas kods varētu būt no VIP plugina.
  10. Ļoti iespējams, ka kaut kur kodā ir set_task funkcija ar norādītu īsu laika intervālu. Tā kā source kodu neesi norādījis, pats vari apskatīties set_task funkciju un tās parametrus, un norādīt visu, kā vēlies - http://www.amxmodx.org/funcwiki.php?go=func&id=253
  11. Amxbani atbild par banu sistēmu ? Ja jā, tad kāda versija ?
  12. Ja gribi dual protokolu, tad dproto, ja vienkārši krekotu p48, tad var revemu vai kaut ko citu (jau esmu aizmirsis, kas no senāk populārajiem emulātoriem ir vēl joprojām ierindā). Principā dproto ir populārākais variants.
  13. Tev nav izveidota handler'a funkcija, kas ir norādīta iekš SQL_ThreadQuery( SqlConnection, "QueryCreateTable", Query ). Tev vajag izveidot "QueryCreateTable" funkciju ar visiem nepieciešamajiem parametriem. Tutoriālis.
×
×
  • Create New...