Jump to content
GIGN Forum

!G! >>Orc

Mirstīgais
  • Posts

    248
  • Joined

  • Last visited

About !G! >>Orc

  • Birthday 08/13/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

!G! >>Orc's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Hello

    my name is joy and my contact adderss is:([email protected]) :iam a beautiful young girl with full of love and carely, well i saw your profile and i love it, i think we can click together. please i will like you to contact me through this my email adderss thus ([email protected]) please contact me with my email adderss i will like to show you my photo and at desame time you wi...

  2. Woow gignam probleemas, buus jaapaliidz. Mees ar duh droshvien paarskaitiisim kaadaa 24. feb ( nezinu pa duh 100%iigi ) pa 10 ls. Bet nejau tapee es te rakstu. Es 4. apriilii braucu uz iiriju pelniit naudu un tapee man buus biki liekaa nauda un taapeec man rodas jautaajums pa kaadu summu var tikt ieksh gign klana? P.S. jaunaakaas zinjas no DuH: Vinjsh varees noziedot kad atsaaks straadaat kautkaadu suminju. ( ap aprilja beigaam)
  3. Uztaisi ekskursiju uz tukuma paintballl un riigaa uz kautkaadiem kartingiem. DAbuuusi 2 par veesturisko dalju bet 10 par fun.
  4. Lil Jhon & East side boys Yeah-get low aerosmit - miss a thing arii rulzzz
  5. hmmm vajadzeetu datoraa dabuut tos ziimeejumus taa bez beckgraund un mosh kad taps www.versus.lv tad var iemochiiit tur kaa textuuras.
  6. nju ar lego man iipashi nesaista jo es biju FANAATS uz konstriktoriem. ES vienkaarshi dievinjaaju vinjus lauzu citaam mashiinaam ratus nost lai varu sataisiiit daudz mashiinas un taisiiju taadus sachus. Man liekas ka pat tagad es vareetu kautko uzmugjiit no konstrikotiem.
  7. macho un pain jums nav naakusi ideja piedaliities Talantu fabrikaa. buutu taads rulis.
  8. speelee normaali un peedeejaa laikaa arii palicis praatiigaaks. no manis rec ja tas ko dod GL!
  9. blood mani laikam ignoree un neviens negrib uznjemties risku dot vai arii pateikt nee man tiesiibu zinjaaa. laikam buus jaameegjina ziemaa kad alus vairs nebuus tik traki jaadzer.
  10. btw man liekas es esmu sliktaakais ar awp kaads vispaar redzeets speeleejam cs 1.6
  11. taaks uzskaitiishu kaapeec peec manaam domaam esmu pelniiijis shiis tiesiibas un slotu: 1. ES speeleeju jau ILLLLLLGI uz cs.gign.lv 2. ES nekad neesmu paarkaapis admin noteikumus 3. Man ir normaals skils 4. Un laikam arii galva uz pleciem ir Kapeec nedot man slotu: 1. Slinkums 2. Gribas alinju 3. Kaadam ne paaraak es patiiku Tas vis ko vareeju izdomaat
  12. laikam man buus jaagaida ziema un tad jaaraksta pieteikums kad alum nav tik liela aprite. Padomaajiet labi vai tieshaam es neeesmu pelnijis freeslot taapta
  13. nu es speeleeju tikpat ilgi cik duh un toonami esmu redzeejis kaadas 3 reizes un antirec vinjam tiesiibu sakaraa jo admin is too mach.
  14. nu pirmo reizi kaados septinjos gados laikam shampi nogarshoju un pirmo reizi aizleeju acis kaadaa 8. klasee bet tas bija ko veerts es jau protams nezinaaju ka nedriikst jaukt . kaa nekaa loliks no limbazhiem atbraucis uz riigu dziivot. Es saleeju sevii - monastirskaja izba, likjieri " punsh" , alu neatceros un peec tam draugi teica ka shnjabi ar biki, puutis esmu reaali bet atminja atgriezaas kad draugi jau bija salietojushies weed un es seedeeju uz kautkaada kreesla kautkur aaraa.
  15. kush. mosh vinjsh aizmirsiis par to kasti un paprasiis mazaak. ok paskatiishos kaa ar finanseem. P.S. worm padomaa labi ja es tev par to iedoshu kasti tu piedersies un sazin kas notikt var dzeerumaa. iedomaajies ka tu vareetu pieseesties pie stuures un viskas var gadiities dievs nedod vari ieskriet kaadaa stabaa un traumeet sevi . taka padomaa pirms prasi kasti varbuut tomeer labaak kaadi pieci aleeni ?
×
×
  • Create New...