Jump to content
GIGN Forum

preteklis

Mirstīgais
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

preteklis's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. preteklis

    Domāju Ka Nav

    un viņš nečīto tu, loh, atvainojies, jo mani sauc Otamārs
  2. dirseejs. taa pat visiem uz tevi pohuj
  3. appisiishu cik vareeshu un tad nahuj prom
  4. preteklis

    Dzērieni

    ir viena jokaina recepte, bet nenormali labs sanaak sajauc mikserii: banaanu jaanjogas sauju pus citronu izspiestu sulaa ledu gaazeeto uudeni un slepenaa sastavdalja ir sardele pavisam nopietni, ja ir ljoti liela, tad kaadu pusi, tas dos tadu maigu patiikamu, nedaudz galjas garshu!
  5. a tas chalis ar liiko rokaa pie webkameras biji tu?
  6. preteklis

    Skolas

    a ko kriize mainiija?
  7. preteklis

    Televīzija

    par citu televīziju vari nemaz neplānot, jo no viasat netiksi vaļā. viņiem reģistrētā adrese Latvijā ir viena pastakstīte, kura ir pilna ar tādām sūdzībām/lūgumiem atslēgt pakalpojumus. uz telefona zvaniem konstanti atbild muļķības un ignorē. galvenais ofiss laikam atradās Lietuvā, bet tiem vēl lielāks pohujs. šim atslēgšanas procesam ir iets cauri, bet nesekmīgi(nē, man pašam nav viasat). nāksies vien samierināties un maksāt
  8. preteklis

    Geju Čats

    un nesaaksim raadiit ar pirksiem uz musu foruma pedinjiem..
  9. th3crims, lasot ko raksti, noprotu, ka neesi iipashi gudrs, ja domaa, ka pats godmanis ielika to eksamenu. drossvien gruuti cilveekam ar tik zemu iq..
  10. preteklis

    Air France

    vinjiem tachu lidmashinas ir taas modiigas durvis, kas pashas atveras, vajag tikai nospiest pogu. ok, pienjemsism, ka teoretiski,kaa filmas, tieku lidz tam durvim un tas durvis ir lidmashinas astes galaa aiz spaarna un propellera. tad, ielecot uudenii un galvinjas vai bombenee, manas iespejas izdziivot gan ir lielakas.
  11. preteklis

    Air France

    a kapec ja vinji zinaja/redzeja ka kriit okeanaa, tad neatraava durvis un nedzhumija visi uudenii no augstuma uz galvinjas vai bombenee? taa buutu izdziivojushi. 1:0 manaa logjikas labaa.
  12. pizgjets piepisaas. nahuj jaacenshas atrunaat pirkt, kjipa ja tu nevari atlajauties, piemeram, cash, 1000ls kompi, tad domaa, ka neviens nevar, ne? un jasak nodirst? ja nevari neko ietekt, tad staavi ratos, nevis nodirs, atrunaa un vel prasi padarokus kaa chigans par palidzeshanu. njem acer ferrari nav jaudigi, korpuss ir sarkanigs, bet jaudigs baigi nav, bet internetam jau nevaig labaku sai salidzini.lv
  13. preteklis

    Par Piratismu

    tu pats nesaproti, ko runaa. idiots
  14. preteklis

    Punšs

    ja meklee googlee tad meegjini veel 'bole' vel labi der rums kaa stipraa baaze, jo nedod to alko garshu un ka jau beefs teica random lietas jauc kopaa + kko gazetu un iisti nekas negarshigs nevar sanaakt. noteikti piemet sagrieztus augljus, kurus beigas apedot iedos galvaa vairaak kaa pati bole.
×
×
  • Create New...