Jump to content
GIGN Forum

littleAngel

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About littleAngel

  • Birthday 05/24/2004

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

3030 profile views

littleAngel's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. littleAngel

    Gign 08

    Buus jau jaaatziistas... Es esmu uusains baikeris. Izskatiigs Man ir labas aadas bikses, if u nov vat ai miin.. Un policistu brilles.
  2. littleAngel

    Gign 08

    Nee, nu, ja jau man te saka, ka esot taada lieta kaa guljammaiss, tad dinozaura kostiiminju atstaaj pats sev un have some fun
  3. littleAngel

    Gign 08

    Es veel apdomaashos..
  4. littleAngel

    Gign 08

    Nu jaa, taa businja "gulta" skan labaak par telti, tur vismaz var iesleegties , tachu tur ir LOGI, kas noziimee saidbuuba luurikjus ... Tad man nekas cits neatliktu kaa guleet dinozaura kostiiminjaa. Beeeet (kaa man shitas patiik) - tas veel ljoooti taalu un nevar paredzeet iespeejamos force majeure. Bet skan jau labi.
  5. littleAngel

    Gign 08

    Nu man skaidra tava nostaaja, beeet vel jaapadomaa Katraa zinjaa, macho, ar tevi tochna vienaa teltii neguleeshu, jo spriezhot peec tava vecuma un orientaacijas - gan jau arii meegjinaasi uz saidbuubu luureet! Taa kaa buutu vien jaadzer visu nakti.. No Oddisha bildes man nelabi palika - tas ir tieshi tas, ko es iedomaajos, kas notiek ar teltiim.
  6. littleAngel

    Gign 08

    Macho - piepuushams matracis un karaliene ir nepaaraak savienojami jeedzieninji, jo vinsh taa vai taa jaanovieto teltii! Es jau neesmu izveeliiga, bet nu teltis - tas ir par traku. Iedomaajies - iekshpuse sasmirdusi, pleevju sienas no iekshpuses aprasojushas, glumas, gaisa nav, toties pilns ar odiem, mushaam un citiem siiklopiem, blakus kaads kraac, griezh zobus, purkshkjina un vel pa miegam kaut ko vaid - tipa: "nee, nee, nee!... aiiiij...vaijjj.." Telts sienas veejaa purinaas, kaads pie telts suliigi novemjas, apkaart teltij staigaa vanaga stipro sadzeerushies mazgadiigie nuubi, kas grib redzeet vismaz saidbuubu... Nu, izklausaas kuul? Ak, jaa un 29.tajaa ir Snuups un Flakons. If u nov vat ai miin. (jums shitaads pats ar saulesbrilleem, bet melns smailijs nav?)
  7. littleAngel

    Gign 08

    Ehh, nebuutu jums tas pasaakums ar TELTIIM (!!!) - es varbuut arii atbrauktu ar jums nenormaali mazliet iedzert .
  8. Nju nee, man piektdien ir cits pasaakuminsh, bet riit vai ceturtdien gan vareetu kaadu kokteeliiti... piedzerties, un man tachu galu galaa ir viltotaa aplieciiba, ka man ir 18! Bet arii forshos cilveecinjus gribu satikt :khehehe:
  9. A jums buus kaads pasaakuminsh, kur var taapat, bez peintbolinja piedzerties?
  10. Ak, shausmas, cik pretiigi!!!
  11. OOOOJAAAAr, collaas???? Pakraasosim riit pie manis olinjas?
  12. Lashu beebiishburgeriitis Aaawww... Mans pats miiljaakais!
  13. Kavacky... tu esi tik slikts, bet man jau patiik...
  14. Sho miilas dzeju es sanjeemu pagaajushajaa valentiindienaa no slepenaa pieluudzeeja un tas veel joprojaam ir izcilaakais dzejolis kaads man ir veltiits...aaawwww... Taapeec neliegshu arii jums prieceet savas sirdis poeezijaa. Lasiet un sajuutiet Valentiinu sevii: Valentiina iistais vaards ir Tenis, Vinjam ir iespaidiigs ritenis!
  15. Mmmh, un kaapeec gan tu dzeeri marokaanju teeju no kruuzes? Varbuut taapeec, ka Ojaaram kruuzes ir sarkanas un orandzas un uz vinjaam gruutaak pamaniit luupukraasas nospiedumus? Varbuut nabaga Ojaars tieshaam nepamaniija un peec tam arii no taas kruuzes padzeeraas un tagad staigaa rinjkii ar sarkanaam luupaam!!! Taa tu ne tikai nepaglaabsi Ojiiti no ljaunaa olgalvja, bet veel vairaak liksi piesaistiit vinja uzmaniibu... Ko nu, varbuut ir veel kas labojams?
×
×
  • Create New...