Jump to content
GIGN Forum

nothing.

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

nothing.'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. raxtot konsolee bot_add nenoziimee ka pievienojas jauns speeleetaajs! lol
  2. nothing.

    Atkal 21...:d

    Suminaats!!! :partytime:
  3. Taa tiiri neko!! PAr teemu bloodlord and nak3d
  4. Taads prikols, uzka4aat statistiku or smth like that! Gribi buut krutaakais chalis ciemaa/pagastaa??!
  5. Ja Tu nezini, ko noziimee vaards "provaiders", tad vari aizmirst par IP mainju!! ;] Bet nu ok, apskaidroshu Tevi, taapat shovakar nav ko dariit!! ;] Provaiders - Kantoris, kas apgaadaa Tevi ar i-netu Ip mainja dari taa: Control Panel --> Network Connections --> Local Area Connection --> RMB --> Properties --> Configure --> Advanced --> Network Adress --> Iekjeksee "Value", Tad iekopee shos ciparinjus 0050FCE3F9F5 Un tagad, kad veelies nomainiit IP adresi, vienkaarshi uzraksti citu peedeejo ciparu[nodzees un uzraxti jaunu ;] ] Man uz Lattelecom MK2 straadaa!! GL EDIITE : Vari pameegjinaatuz citiem i-neta provaideriem un ieraksti vai straadaa!!
  6. noņem visus nevajadzīgos skinus un visus pārējos sūdus!! Patīri kompi!! Paskaties kas Tev darās .cfg mo6 tur kkas sarakstīts!!
  7. Visdrīzāk paši draugiem.lv administrātori tādus zin/uztaisa!! Un tad pasaka kādam draugam - tas izpļāpājas!! Un ieraksta netā! tā arī aiziet!! un kad sapro, ka pārāk daudz izmanto t' adus bugus - atsleedz to!
  8. un kapec man mic reali 4erkst bet skype man ir perfekts... paliidziet... Gribu lai man CS labi skan mic un man mucas skana.. izpalidziet Paskaties vai Tev csa konfigā nav kkādas huiņas uzliktas!! nepalīdz?1! - pārinstalē skaņas driverus!! Par To mikrofonu paskaties csa optionos vai Tev nav ieķeksēts boost microphone vai kkā tā!! EDIT : Netaisi dubultpostus !! Iemācies izmantot "EDIT" pogu!
  9. Tas, ka Tu neredzi nenoziimee, ka nav!! Paskaties pie downloadiem, apakshaa buus webspell. 3 linki!!! :]
  10. nekaa navaru uzlikt adminu visadi meginaaju un neka domaju ka te kads var palidzeet ? Atrod mani skaipaa paliidzeshu crap_6
  11. Options un lejupielades, novilkto failu atrashanaas vieta!
  12. Nu ok !! Personigi par sevi runajot es pats varu par sevi atbildet un alkohola lietosana 3 dienas vistiesakaja nozime nebus skerslis, protams ja bus ari ko est. Ari par to, ja es sadzeros - neesmu agresivs - turpretim mierigs, ka pitons
  13. kaads mp3?! 1. Winjam nebija kkads disks ar mp3 driveriem? 2. Gan jau ir kkada podzinja, kaa restart/restore !!
  14. Ideaali, varbuut vareetu savaakt taadu lielaaku grupinju no Jelgavas, kas brauktu kopaa?
×
×
  • Create New...