Jump to content
GIGN Forum

fragMachine

Mirstīgais
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2089 profile views
  • hUr

fragMachine's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. ))))))))))))))))))))))))))))))) p.s. peec shitaa turniira nekas liidzigs vairs sheit netiks taisiits (mana prognoze)
  2. es zinu to ka kaadreiz adminu paraugs bija spiidijs iisteniibaa taads norm kekss reaalaa bet vinjsh jau cs 1.6 vispaar nespeelee , kaadreiz veel dazhreiz meenesi iegaaja bet taa vinjsh tagad tikai ns speelee . cursoram arii tiesiibu nevajag jo es domaaju ka vinjam cs.hacker.lv ir full tiesiibas un vinjsh te vairs neiegriezhas. hmm , ja es labi atceros arii da beeram bija tiesiibas un vinjsh te vairs tochna nespeelee.
  3. lol nu c'mon es vinjam prasu kas vinjsh ir , vinjsh saka a es esmu nu salaspils un braukshu shodien uz nakti uz tornado , tajaa naktii vinja nebija , bet kad vinjsh 1 reizi atnaaca uz tornado , speeleeja 10/10
  4. saap galva , too much teh weed
  5. 1,5 grami uz 4 cilveekiem +2 jackdaniels 0,7
  6. fragMachine

    Skola

    daudziem shodien prieku diena , man seeru
  7. mu ir 1veidiiga speele , bet uo ir forsha , tagad speeleeju oldp
  8. varbuut taapeec ka TU prasiiji
  9. es atceros kaa vinjsh vienaa mapee izkikoja 2 adminus test2 un veel tur vienu
  10. 60/100 ir liela atshkiriiba , jo ar 60 speele lago , bet 100 vinja iet maximaalajaa aatrumaa , crosshairu taapeec tas taa arii ietekmee ! protams , arii nevienmeer paliidz cfg , jo esmu redzeejis kompjus , kam nekas cits neuzlabo fps kaa herci , diivaini . Aa un vsync dod fake fps . Protams ja esat pieradushi pie 60 fps , jums atshkiriibas nav , tikliidz minuuti paspeeleesiet pie real 100 fps , tad juusu fps jums liksies totaals suuds aa un vienreiz man bija taads suuds , tjipa iznaak jaunais cd , es uzlieku un uzreiz fps nokriitas uz 60 , iznaak jaunais atkal 100 (1.5 versijaa )
  11. voice_enable 0 nelgjuchii , varbuut tev kaut kas csaa gljuchii ! visliktaakais ir tas ka tad kad iesleedz mikrofonu (nospiezh pogu) speeles skanjas pazeminaas un vairs laagaa neko nevar dzirdeet , sanaak taads skanju kokteilis , ka ei tu sapratiisi kas notiek . Labi var uzlikt voice_enable 0 , bet ko dariit tiem kas to nezin ? Kaadreiz 1.5 bija mute , kad ne dzirdi , neklausies cilveeku , tagad taada nav un no vinja vaardiem arii nevari izvairiities .
  12. 1.7 athlon gf 4 mx440 128mb 80gb hard 512 mb tumbas/austinjas 15'/19' monji
  13. kaadreiz shito mapi kapaaja un kapaaja 1.5 laikos + ordinary nav noteikti ka ct vinnee
  14. fragMachine

    Lēmums

    tas ir gljuks jo tu noteikti izmeti he un nospraagi nevienam neieshaavis
×
×
  • Create New...