Jump to content
GIGN Forum

RMXjunior

Mirstīgais
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

About RMXjunior

  • Birthday 06/05/1990

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://127.0.0.99/
  • ICQ
    0

RMXjunior's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. Iespējams ka Flash playeris tev kkāds līks.. Pamēģini nolādēt jaunāko no off saita un pārinstalēt.. Adobe Flash Player Citur datorā skaņa ir?
  2. Vēlviens kā pats teici Ļevis, bez nākotnes topiks... Ja ir pamācība tad lieto to ! Piekrītu dupletam - delete this one!
  3. Es lietoju šo te http://www.flv2mp3.com/?url=%C5%A0eitLinksUzYouTubesVideo:P ātrs un kvalitatīvs
  4. Neupdato viņš nekādu source ! protams ja tu viņam neliki to darīt
  5. 1. Pirms vēlreiz vērsties pēc palīdzības forumā apmeklē www.amxmodx.org 2. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...ki+zagt,+nopērc
  6. Mēģināšu uzminēt .. Pievienojot bildes zemāk ir jānorāda kuram skin`am tās piederēs
  7. Cerēju uz izsmeļošāku atbildi Var kāds ieteikt kādu citu monitoringa skriptu kura ir šī iespēja?
  8. Sveiki, Es gribētu uzzināt kāds ir spēlētāja komandas id iekš LGSL, pēc kura varētu nosortot spēlētājus CT un T .. Izskatīju visus lgsl failus - neko neatradu.. Ir viens bet tas NEattiecās uz Cstrike 1.6.. Parasti LGSL piedāvā šādus variabļus lietošanai.. pid,name,score,time un man vajag lai viņš dabūn arī team.. Varbūt vajag pluginu kurš sūtītu to id uz bāzi un tad caur LGSL ņemt viņu no bāzes un sortot.. Bet tas kkā nav riktīg`.. =\ Un es nemāku arī tos pluginus rakstīt Ja ir kāds cits priekšlikums kā veikt to šķirošanu - būšu ļoti priecīgs ja padalīsies! Paldies..
  9. Ja kāds no jums pamēģinātu pastrādāt ar Adobe Dreamwever CS3 - Jūs aizmirstu par pārējām programmām
  10. Nu ja.. Atradu jau.. Man te vel viens jautājums, palaižot hlds_run viņš palaižās tajā pašā terminālā, Kā un kur var ievadīt tādas komandas ka amx_plugins utt.. Kā uz hlds win32?
  11. Sveiki... Es gribētu uzzināt vai ir iespējams no linuxa piesēgties windows'am caur kādu programmu, līdzīgu TeamVieweram vai ultraVNC.. ?
  12. Tā ir direktorija kurā ir skini priekš PS.. Pārbaudi vai tev tā /tmp/ps_themes_compiled eksistē un/vai ps tajā mapē var rakstīt iekšā
  13. Ja labi padodas angļu valoda tad apmeklē www.php.net, ļoti daudz informācijas par php, tā funkcijām, bugiem etc.. Labajā augšējā stūrī kur ir "search for" ieraksti iebkuru funkciju, parādīsies sīka informācija par šo funkciju, un daudzi piemēri kā viņu lietot
×
×
  • Create New...