Jump to content
GIGN Forum

Nenormāls ģēnijs

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Nenormāls ģēnijs's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Nenormāls ģēnijs

    Njaaa

    Dazhi te sho to jauc, viirus nav tas pats, ko izdzeesh Ad-aware. Ad-aware meklee spyware u.c. siikas huinjas, bet nortoni utt. - viirusus. Spyware parasti tikai zog/kopee informaaciju un suuta to taalaak.
  2. There's no such thing...
  3. Nē, bet tas gejs, ar kuru tu parasti sūcies, gan varētu biški smirdēt, kā nekā jau pāris nedēļas pagājušas kopš tu viņu mežā atradi un atnesi mājās...
  4. Thx for the great help Mr. Iliketofloodmyassoff !
  5. Sen nebiju bliezis cs 1.6 (no-steam), iedomājos, nu, ko, ša? uzrausim biku. Ieeju iekš spēles, eju serverī. bet tur ? hujakts! Prasa CD-key ! WTF??? Vai tad šitam (no-steam) CS?am, kas tāds vispār pastāv???
  6. Nekad neesmu sapratis prikolu iekš nozīmēšanas...
  7. Ooops, aizgāja, beidzot ir 100 fps ...
  8. Ja es uzlieku, tad tās izmaiņas saglabāsies visu laiku? Bet vispār man jau tur ir rakstīts 120... So, uz 100 laikam nav jēga mainīt, ne?
  9. Kaut kā nevaru iebraukt tajā programmā. Nu man ir uzlikts 1280x1024, bet spēlēm (CS/CZ) ir 1024x768. Refresh rate ir 100 Hz, bet spēlē fps ir 60. Kā tieši jārīkojas ar to programmu, lai dabūtu 100 fps ?
  10. Pēkšņi CS neiet ar C-D! Palaižu C-D (saprotams jaunākais), tad CS, bet parādās tikai melns attēls, kas nomainās uz tiem diviem džekiem fonā, pārādās peles kursors un pēc tam izmet laukā un attiecīgi CS terminated... Vienīgais, ko pamanīju, ka bez C-D CS iet, CZ ar C-D iet... Man ir Steam versija. Varbūt kāds ir sastapies ar tādu pašu problēmu?
×
×
  • Create New...