Jump to content
GIGN Forum

gudrais

Mirstīgais
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

gudrais's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. gudrais

    Peldet Uz Vietas

    protams tirini kājas, bet no to tirināšanas rezultāts būs neliela sasvēršanās uz priekšu - neliela peldēšana. tāpēc tev ar rokām jākuļas no aizmugures uz priekšu. bet tas viss ir jādara pēc situācijas - kur atrodies - jūra, ezers, upe, dīķis.. mēģinot apmēram varēsi izjust, cik daudz jākuļas, lai noturētos virs ūdens.
  2. noyd - tnx!!!! viss sanāca. var vērt ciet šito topiku.
  3. ieslēdzu kompi, un parādījās šitāds šits ko man tgd darīt? windows kkādā veidā nebloķēsies? es varēšu turpmāk normāli dzīvot? ir kkada bezmaksas iespēja atjaunot windows? hlp!
  4. gudrais

    Skype

    1. profils - pašreizējais.. 2. profils - jaunais (guest) tev jāsataisa vēlviesn xp profils, tad 1. profilā jāliek ar labo uz skype ikonas, un "run as". tad spiedīsi, ka atvērt useru... un tev būs 2 skypi. tikai ar to 2. profilu nevarēs sūtīt tos failus, kas ir 1. profilam uz desktopa... nu kr4 kkā tā... vienalga vai tu taisi guest profilu, vai kkādu ar pw. vienalga....
  5. nu loģiski... macho pareizi raksta.. tos 3 ls taks panēma kurjers, nafig citi viņus skaita tajā kurpju naudā ??
  6. :D tieši krīzes laikā drīzāk melos, lai iegūtu naudu
  7. eww.. nu kāds taču noteikti zina sito filmu.. labojums tam MURGAM.. džeks ar veceni un sīko pārvācas uz kkādu vietu, kur apkārt nav civilizācijas. kalnains apvidus. sīkajam tur nepatīk un viņš aizmūk tieši tad, kad nāk vētra virsū. vecis ar veceni iet sīko meklēt. vecene iet pār kkādu mazu nedrošu virvju tiltiņu, pār kuru viņa vienmēr ir baidījusies iet pāri. tieši tad, kad viņa ir pusceļā, tiltiņš sabrūk, un viņa paliek karājoties. viņa knapi sevi uzvelk augšā. viņai ir savainota roka. viņa atrod kkādu mājiņu, kura ir pamesta. viņa ar baigajām sāpēm ievelk roku atpakaļ vietā. pēc kāda laika rāda, ka viņai piedzimst bērns. viņa to bērnu pavasarī iet iesvētīt pie ezera. viņa visu laiku gaida to džeku un sīko atgriežamies, un arī pāc ilga laika viņus sagaida. un tā arī beidzas filma. lūdzu, kāds pasakat anglisko vai latvisko nosaukumu. labāk jau būtu, ka pateiktu anglisko..
  8. gudrais

    Filma

    džeks ar veceni un sīko pārvācas uz kkādu vietu, kur apkārt nav civilizācijas. kalnains apvidus. sīkajam tur nepatīk un viņš aizmūk tieši tad, kad nāk vētra virsū. vecis ar veceni iet sīko meklēt. vecene iet pār kkādu mazu nedrošu virvju tiltiņu, pār kuru viņa vienmēr ir baidījusies iet pāri. tieši tad, kad viņa ir pusceļā, tiltiņš sabrūk, un viņa paliek karājoties. viņa knapi sevi uzvelk augšā. viņai ir savainota roka. viņa atrod kkādu mājiņu, kura ir pamesta. viņa ar baigajām sāpēm ievelk roku atpakaļ vietā. pēc kāda laika rāda, ka viņai piedzimst bērns. viņa to bērnu pavasarī iet iesvētīt pie ezera. viņa visu laiku gaida to džeku un sīko atgriežamies, un arī pāc ilga laika viņus sagaida. un tā arī beidzas filma. lūdzu, kāds pasakat anglisko vai latvisko nosaukumu. labāk jau būtu, ka pateiktu anglisko..
  9. nu nezinu.. bet noteikti kkāds vismaz 2002 .. aktierus neatceros. nu es īsti nezinu vai tā bija aļaska.. kr4 kad tā vecene bija viena, viņa nerunāja, bet takā domāja.. visu laiku kko bazarēja blakus (domas)..
  10. tur bija viirietis un sieviete. taa sieviete ir bagataa un vinjai ir deels. un tad tas viirietis saka, lai brauc vinjam liidzii uz alasku. un vinji aizbrauc bet tam deelam tur nepatiik. vinsjh vnk ir pieradis pie bagaatiibas. un tad vienaa veetrainaa dienaa vinsjh aizbeeg. tas viirietis vinju aziiet mekleet. un taa maate arii. un tad saak lielaaka beetra kljuut. un taa sieviete kaut kaa nokrita gandriiz vai no tilta. vinaj tur tureejaas un roka bija izlauzta vai kaut kaa taa. un tad vinja tur raapoja uz maajaam. beigaas tika. un tad vinja tur viena dziivoja. jo deels un viirs neatgriezaas.un visi uudenji alaskaa jau ariimbija aizsalushi. un vinaj tur taa dziivoja kaadu pus gadu. vele piedzemdeeja beernu viena pati. un beigaas kad gaaja kritstiit pavsarii to beernu uudenii. tad vinja atkal skuma peec sava deela un viira. un tad vinji izradaas. unun. laimiigaas beigas. cik vien ātri var lūdzu..
  11. es arī esmu tur palicis pa nakti. nu nezinu. miedziņš bija salds laikam pēc tās fiziskās piepūles. tur es baigi viens nestaigāju, staigājām baros, un tad nekas īpāšs nenotika. arī kā jau tika minēts, ik pa reizej skudriņas pārskrēja.. nu un pāris reizes tāda baigi neomulīgā sajūta uzmetās.. nja. man jau pašam liekas ka spoki ir aizgājēja palikušais gars. man vēl kkur kompī mētājas kkādas spoku mednieku filmiņas, kurās nu tur točna var pateikt, ka nav nekas likts kopā.. īsti neatzīstu, ka spoks var paraut aiz kājas , bet nu ticu tam, ka viņi var radīt dažādas mistiskas skaņas, no kurām neomulīgi sametas. enyway.. noteikti katram ir savs viedoklis par šito visu spoku padarīšanu, un es NOTEIKTI novilkšu filmu.. blaaa nu nafig es tos spoku video skatījos.. vakars.. tumšs..
  12. jā ja kko sūkā kad guļ, tad tikai aizrīties un nosmakt var.. to toč nemēģini. tev prosta kkas ar elpošanu nav riktīgi. pamēģini vainu bez spilvena gulēt vai arī ar šausmīgi lielu.
  13. diez vai.. katana ir savādāka. tā spēle ko tu domā točna ir kompī? es zinu ka ir tāda "pilsēta valsts", kur nosauc burtu un jāraksta visas zināmās pilsētas, valstis, pasaules daļas utt. vismaz daži šajā topikā domā šo spēli.
  14. ja es esmu stulbs, tad kāds esi tu??? ...
×
×
  • Create New...