Jump to content
GIGN Forum

FraGment

Mirstīgais
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

About FraGment

  • Birthday 07/18/1990

Profile Information

  • Location
    Jaunpils, Tukums
  • Interests
    Mm, breakdance, bmx.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://masta-movies.com
  • ICQ
    0

FraGment's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

1

Reputation

  1. Mx518.. labākā, nu jau oldschool, gameru pele kuru esmu lietojis.. Un mans galds.. Ņemot vērā, ka dalu to ar draudzenei.. Mans ir tikai MacBooks, pārējie ekrāni viņas pārziņā.. Btw kaķis nav speciāli, viņš visu laiku tur sēž un kož man pirkstos..
  2. Būtu labāk vispār nepiedzimis
  3. Ja nu kādam vēl dejas ir tuvas.. it īpaši breakdance, tad varētu aiziet paskatīties, beigās vēl kādu alēnu izsūkt.. Sīkāks info par pasākumu: http://www.bt1.lv/mde/ Man personīgi vairāk interesē 21. Maijs, no 12 dienā: 21. maijs - 12:00 OPEN EUROPEAN STREET DANCE CUP STREET DANCE TEAMS 5 vs 5 BREAK DANCE 3 vs 3 HIP-HOPMale 1 vs 1 HIP-HOP Female 1 vs 1 HOUSE 1 vs 1 POPPING 1 VS 1 LOCKING 1VS 1
  4. Atļaušos citēt: ,,Man patīk nosaukums, sevī slēpj tekstu - i still have no life and no girlfriend" Frags ap 30. sekundi.. ņemts no iesildīšanās raundiem? tas čalis kurš vicinās ar nazi ir oga, lai neteiktu vairāk..
  5. FraGment

    Resf

    Nu kamфn.. viтi kвvвs kв meitenes.. pat asinis tik beigвs parвdоjвs.. Sвkumв viens otru aiz matiem plзsa. Beigвs tik pвris smuki sitieni sanвca. Njв.. pasвkums vispвr iefeiloja- Elikв, tie, kas bija pie pirmajiem galdiem, jutвs diezgan nelaimоgi.. tie, kas staigвja garвm diezgan jauki grыstоjвs.. pagrыtвk koncentrзties arо bija, ka bars stвv aiz muguras un katru tavu kustоbu komentз.. Paрв resfв.. nu pirmais projektors bija ok.. otrais иakarзja acis- sarkano krвsu redzзt nevarзja kвrtоgi.. un spзlзtвju vвrdus arо lоdz ar to.. Edоte: atcerзjos vзl vienu interesantu faktu- vienas komandas spзlзtвjs uzmeta savзjam flashu un pзc tam par to uz vietas dabыja pa seju.. Tв lыk ir atkarоba.
  6. Man ar kādreiz bija mūviks ar šadu nosaukumu
  7. Man tie RU serveri nepārāk pievelk, jo negribas sākt visu no sākuma, bet nu pamēģināt jau var.
  8. Varbūt ir vel kāds kas šo spēli spēlē? Jebkurā gadījumā mums ir pilsētas 1. un 5. pasaulē. Ja kāds grib šo spēli izmēģināt, tad reģistrējoties izvēlaties pirmo pasauli jeb world1. Tajā notiek viss action's. Katrā gadījumā mums ir pašiem savs forums- the-west.lv
  9. Jāgaida 13 janvāris, kad izdos jauno pach... Psc jāspēlē uz low 1680x1050.
  10. Nē nu jauki. Jāliek trešā serviss paka
  11. Mēs skolā TO saucām par "ut3"
  12. FraGment

    Datoriņš

    Nice, džekiņ tev ar galvu ir dirsā. Man ir E8400 procesors, kas uzdzīts līdz 3.4 Ghz. Crosfire režīmā saslēgtas 2 HD4870 1gb videokartes un 3GB ocZ 1066 mhz rams. Un es nevaru Crysis uz max bez lagiem uzspēlēt un tu vari? yeah right. Ierauj pierē. Un visticamāk par tavu 15" collu monitoru nerunāsim. Dx10 rij mazāk resursus? Nē nu tu tak esi dabas brīnums.
×
×
  • Create New...