Jump to content
GIGN Forum

Ogio

Mirstīgais
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Ogio's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ogio

    Dzinča!

    Gan jau, ka kāds čalis uztaisījis viltus profilu ar ko piedurties edit : http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=69748319 hahah, pwned sexy bitch
  2. Ogio

    Nakts Riita Spams

    Tā jāipostē man arī te kkas! Tā nu šī ir brīvlaika nedēļa, tad me chillinjaa.. pirms kādām 2 nedēļām salauzu potīti, yo. 3dien uztaisija operaciju, iemočija vienu skrūvi iekšā, nav tās patīkamākās izjūtas . Nejieskau braukt ratā ar moci ar rokām otrādāk.(fail) Tad nu man ir sācies gaming time, takā pajiet nevaru un līdz treniniem vēl 4 nedēļas. Tāks, tikko nokačāju TF2 un īsti neko nerubiju izmēģināju visas klases pagaidam scouts likās forshs, bet vēl isti jāsaprot kas tur jādara, lol.
  3. Tad ir kkads chance vel nopirkt par tiem 2 euro? Vai viss jau beidzās?
  4. Ogio

    Jupis

    Tu pakārsies, jo nevarēsi spēlēt tf2? veciit, tev skumja dzīve.
  5. Ogio

    Jupis

    Jupi, ko tu te dirs, es jau te esmu no 04 gada, tikai ar citu kontu, so ej nomirsti. fail, tavi teksti ir tik murgaini. MR.fiziskais.. kka neredzu ka tu butu sevi uztrenejis:)
  6. Ogio

    Jupis

    Jupi, tu tieshām izskaties pēc tāda, kas kādam varētu iedot pa seju!
  7. lфмik tвda, ka tev japadoma par fizikas likumiem! kvalitate attelam nav ta labaka, jo bildeju ar iphone.
  8. 120:2=60 nevis, taka seen teica.
  9. Pašreiz atkal csdm spele 3 čīteri brutāli ar aim un wh Pedobear, John the Bull (kuri vel nav nobanoti) un alt-nume Galīgi nav iespejams paspēlēt
  10. protams, ka macēšu. Skills ir tāds jo čīteri ir tiik daudz, pat h1v skore bija galigi crapains tikko šobrid serveri spele 2 chiteri, ar aimu, yo! kā tu var kko pret tādiem uzzspelet ? aa, un ngear tev idiots starp kaajaam. Kamoon, tgd atkal 2 chiteri spele, viens ar wh otrs ar aim.. :S
  11. ahoy, aim back Tikai šoreiz es prasu xb uz csdm servera, jo puba vairs neapgrozos, bet šobrīd tā aktīvāk esmu sācis spelet tieshi csdm serveri, itka tikai 25 h ( uz puba 150 ) nospeletes, bet reali jau nevar nospelet vairak, ja ienāk čiteris un vienkarshi bombi caur sienam un nav kas vinju nobano, uzreiz pazud spelet prieks, tauta ari uzreiz pazud, tuksh serveris. :/ un šodienas teksta peerle, kaa čīteri jau sāk serverī izrīkoties. aa, jā man ingame niks - Netiirais un, admins kas mana iesaka - gludeklis VertiJs.^ : Pedbots un John The Bull, gaidat banu... John the Bull : Davaj ,) Pedobots : gaidam John the Bull : Jaa John the Bull : Kad buus bans? čīteriem vienkarshi viss pofig, jo adminu vienkarshi nav. Un, ja dabushu xb, apsolos spelet daudz stundas un tvarstīt čīterus.
  12. Ogio

    F1

    šlēgelmilhs ir pilnigs čaiņiks, viņam līdz F1 vēl ko augt un augt, viņš brauc kkados galigi neprestižos sačos un doma, ka kkada krumu gonka ieguta 1 vieta ir kruta un ar to pietiks, lai tiktu F1, tad par to var vienkarshi aizmirst.
  13. Ogio

    Wow

    Sāc spelet uz orginala, nebus sadas problemas. Bet ja par tēmu, tad es domaju, ka tas varētu būt servera bugs. Pārējiem viss okey?
×
×
  • Create New...