Jump to content
GIGN Forum

SCORPIONS

Mirstīgais
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

SCORPIONS's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Round start event'a gadījumā palielini savu mainīgo par 1. Tiklīdz ir sasniegts vajadzīgais raunds tā aktivizē iespēju. (pats nepārbaudīju, bet citos pluginos šāda lieta strādā) Šeit, protams, round draw neko neietekmēs, bet round restart gan varētu visu sabojāt.
  2. Vajadzētu būt šādi. Un tas ir - CD
  3. Būtu jāņem vērā tas, ka linux'ā ir nevis .dll faili, bet gan .so . Tam vai ir crackots serveris vai nē neietekmē amxmodx darbību.
  4. Maini hostingu! Kvalitatīvs != Lēts 1) CRON 2) Pieeja statu failiem ir? Nokačā no psychostats.com un uzmet web failus pa virsu, neaizstājot config.php failu.
  5. Ar pluginu vispār vienkārši, jo nekas garš tur tāpat nav jāraksta. Ar to tevis minēto variantu viss strādā. Vēl ir variants, ka php vai vēl kas cits vienkārši pārtrauc konkrēti norādīto procesu.
  6. Skaidri zini, ka amxbans ir pieslēgti un default admins plugins inr atslēgts?
  7. Šis atbild par zaļo tekstu // Print green hudmessages top left when banning amxbans_show_hud_messages 1 @ amxbans.cfg Oriģināli tas jau ir iespējots. Ja nemaldos, tad par kick atbild amxbans servers sadaļā zem konkrētā servera vērtība AMXban MotD URL delay .
  8. set_user_health(id, random_num(VENGEANCE_HEALTH_MIN, VENGEANCE_HEALTH_MAX)) Šādi varētu sanākt, bet negarantēju. Un ieteiktu tev kādreiz arī amxmodx funkcijas apskatīties, lai būtu viss korekti uzrakstīts!
  9. Meklēju cilvēku, kas ir pietiekoši spēcīgs CS spēlētājs un varētu atvēlēt mazliet sava laika, lai palīdzētu noskaidrot vai spēlētājs spēlē ar palīgprogrammām vai tomēr nē. P.S. Piesakieties caur PM!
  10. Šāds un šāds . Ja ir par maz, vari mēģināt atrast vēl kādu. keywords - phpbb joomla bridge .
  11. Jāiespējo MySQL modulis, jo savādāk plugins nevar piekonektēties un nolasīt datus no datubāzes.
  12. Var, un bliez tik augšā veidojot katram monitoram savu skriptu un norādot attēlu atrašanās vietu.
  13. Ja nerunāju muļķības, tad visur, kur parādās teksts get_user_authid jānomaina to uz get_user_name . Sīki tajā visā neiedziļinājos, bet vajadzētu pietikt...
×
×
  • Create New...