Jump to content
GIGN Forum

specifikys

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

specifikys's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. UP! Problēma nav pluginos, bet gan /maps/ karšu .res failos. Nez kādēl, de_dust2.res failā bija iemaldījušās šīs skaņas. Un ņemot vērā to, ka .res ir fails, kurš atbild par to, kādus failus vajag kačāt kartei, serveris visiem lika kačāt neesošus soundus. Paldies, varat vērt ciet!
  2. Lieta tāda, ka man no šiem visiem pluginiem retajam tik ir sma. Varbūt ir aizdomas, kurš varētu ko tādu izraisīt? Baigi grūti būs pārbaudīt, slēdzot pa vienam ārā..
  3. Laba diena! Griežos pie jums ar lūgumu palīdzēt mistiskā lietā. Lieta tāda, ka serveris ik pēc kāda laika (nenosakāma) konektējoties liek kačāt soundus, kas aizņem nedaudz laika. Lieta tāda, ka soundi vienmēr ir vienādi, bet pašā serverī, šajā direktorijā, kas uzrādīta zemāk - sound/radio/ nav pat mapītes bot. Kā arī konsolē visu laiku parādās teksts: Un, protams, arī šo failu serverī nav. Kas varētu izsaukt šo skaņu kačāšanu? Botu serverī nav! Paldies, jau iepriekš!
  4. Bani tiek veikti bez acc pieejas. Arī rcon nav iesaistīts. Acīm redzot, ir kāds caurums, kuru rada plugins amx_freeze.amxx, jo noņemot to vairs tādu problēmu nav. Paldies!
  5. Labdien! Sākšu ar to, ka problēmu jau esmu meklējis jūsu forumā, bet, acīm redzot, nav, vai arī nemāku pareizi izvēlēties atslēgas vārdus, lai šo problēmu man parādītu. Protams, ja līdzīgas problēmas jau ir bijušas n-tās reizes, es atvainojos jau iepriekš. Problēma ar baniem - nesen pārliku serveri no 0, uzliekot visus amxbanus un pārējās fīčas. Ievēroju to, ka nestrādā amx_csay čats, bet tas nebūtu tas trakākais. Vakar sāka uzbrukt boti, kuri random banoja cilvēkus. Izdruka no logiem. Pārsvarā visi bani ir vienādi, tikai adminu niki mainās. Saprotama lieta, ka admini ar tādiem nikiem mums nav. Vai problēma varētu būt amx_freeze.amxx pluginā? Esmu dzirdējis, ka viņš esot bagots plugins.. Paldies, par atsaucību!
  6. Man bija tieši tā pati problēma. Iekš core.ini faila pieraksti sekojošas rindiņas:
  7. Liels, liels, paldies! Palieku tev parādā par palīdzību! Šī problēma atrisināja manu problēmu, tagad ranks saglabājas pēc servera restarta un csstats.dat failu jūt serveris! Vēlreiz - milzīgs, paldies! Tēmu var slēgt ciet.
  8. Labas dieniņas! Serverim parādijās problēma, ka ranks restartējas katru raundu. Nodomāju - populāra problēma, noteikti, tādēļ nolemu pārmeklēt gign forumu. Atradu daudz jaunas lietas, par kurām pat nezināju, bet, diemžēl, manu problēmu tas neatrisināju. Vienalga mēģināju atrisināt taisot serverus no nulles utt, bet bez rezultātiem. Tā čakarējoties noskaidroju, ka serveris neizveido csstats.dat failu. Mēģinaju piešķirt privilēģijas /data/ mapei, kā arī pats izveidot šo failu. Rezultātā, izveidotajā failā nekas nerakstijās iekšā. Protams, arī csstats.dat failam piešķīru visas privilēģijas. Serveris stāv uz linux, ir bez moda - parasts pub serveris. Varbūt kādam ir idejas? Ieslēgti ir tādi plugini, kā: statscfg.amxx stats_logging.amxx statsx.amxx miscstats.amxx Varbūt ir kāds plugins, kurš man nav ieslēgts, un kurš atbild tieši par šī csstats.dat faila izveidi? Paldies, jau iepriekš!
  9. Lai arī iespēja ir maza, es tomēr vēlētos izveidot šo tēmu. Ceru, ka tomēr atradīsies kāds brīnums. Tātad, krustu šķērsu esmu izmeklējies karti, ar nosaukumu awp_tod, kura tika veidota, mūsdienās neesošam projektam. Par cik pašam HDD ir formatēts vairākas reizes pēc kārtas, un pēdējo reizi karti spēlēju kādu gadu atpakaļ, ja ne vairāk, man uz kompja viņa neatrodas. Ceru, ka kāds no vecajiem spēlētājiem šo karti atpazīs un iedos, ja būs, vai vismaz zinās, kur meklēt. Paldies, jau ieprieš!
×
×
  • Create New...