Jump to content
GIGN Forum

suka4

Mirstīgais
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

suka4's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Kr4 mekleju Windows dabuju serial dabuju wakar vel draugam uzinsteleju tagat insteleju sev un man rada serial invalid kadas 8 reizes atkartoju vienalalga ta pat noka4aju akdus 4 no dc++ ari invalid kas pa vainu kads nevar kadu jedzigu serial iedod ?
  2. Kr4 es no dc noladeju Vistu un skatos lielumu 2.39 Gb tas ir Windows vista vnk man tas liekas aizdomigi ka tik maz vietas aiznem vins ir ISO faila!
  3. nu tur daudz mapes un tur ieksha linux faili ?
  4. Tur jau ta lieta negribas pirk gribas vienkarshiVistu vai legalu vai nelagalu vienalga linku kads var iedot?
  5. A uz Vistas iet Cs un kur var dabuut instalaciju pilno lai es varetu uzlikt Vistu ?
  6. A kur ir linux instalacija tur rikai kaut kads seminars u.t.t. ? man vajag linux instalaciju tiru!
  7. Kr4 kads nevar iedod linux instalaciju gribu linuxu! A uz linux var war3Ft serveri uztaisit?
  8. es te grribeju draugam uztaisit serveri bet vins dzivo talu no manis bet braukt pie vina negribas kads nevar pateikt ar kadu progu var ielist vina kompi? ? ? ?
  9. Kr4 man ir problema vai akds gudrs cilveks neavr ielist mana kompi un palidzet sataisit serveri cau Hldsupdatetool plzz? es nevaru man nekas nieiet vajag cilveku kuram ir pieredze ar serveru taishishanu! meklejiet mani skype vknok_kiler_evel
  10. Vienalga man to rada! es visu uzrakstiju pareizi!
  11. Es visu uzrakstu pareizi bet vienalga blja ZB! Gatavu serveri negribu gribu labu serveri ar Hldsupdatetool moska parinstelet Windu uz atro moska tad aizies ??? ?
  12. Es visu uzrakstu pareizi bet vienalga blja ZB! Gatavu serveri negribu gribu labu serveri ar Hldsupdatetool moska parinstelet Windu uz atro moska tad aizies ??? ?
×
×
  • Create New...