Jump to content
GIGN Forum

ngEAr

Game Admin
  • Posts

    1940
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ngEAr

  1. ngEAr

    portativais

    Planshetnieks ir jau , bet nepatik uz plansheta vispar kaut ko darit iznemot kaut kadu twitch/youtube skatities. Man pashlaik ir i3 , 8gb ram , gt 630m un ja es skatos vai lasu kaut ko interneta spelejot HS tad diezgan viss bremze un kuleris strada ka nenormalais.
  2. ngEAr

    portativais

    Hi , vajag kaut kadu parastu komplektaciju prieksh hearthstone / filmas utt. Pec butibas gribas lai viss stradatu diezgan atri un varetu to pashu HS atstat background'a un kaut ko vel darit ta lai ne ipashi bremze. Un uz ko vispar jaskatas lai tas portativais strada diezgan klusi spelejot kaut kadu speli. High-end varianti ne ipashi interese , budzhetam nav limits bet pirkt to pashu alienware prieksh HS un filmam neredzu jegu. Paldies.
  3. noperc aireshanas trenazhieri
  4. ngEAr

    auto

    nopirku corsu 2008. gada Visiem paldies par padomiem , cerams ka ar auto viss buss kartiba
  5. ngEAr

    auto

    Tad dod numuru )) Mums te bija viens chalis no darba , vinjam ari uztaisija pa leto. Vinjam uz 1.8 sanaca kipa 90. P.S. man confused/moneysupermarket dod 200 menesi uz civic'u
  6. ngEAr

    auto

    Es atrodos UK , un te apdroshinashana ir suds. Par civic'u vinji grib 150 £ menesi. Par corsu vai yaris 60 £ , vinja paliek letak kad tev ir 25+ gadi vai nu liels NCB. Man nav 25 gadi un NCB ir tikai 2 gadi , tapec jaizvelas kaut kas no 1.4-1.6 dzinejiem un beigas nonacu ka gribu mazu auto pec izmera jo pabraukaju ar focus'u un kaut ka nepatika.
  7. ngEAr

    auto

    Apskatijos to Ford Focus , likas parak liels un kaut ka ne ipashi izskatas. Beigas pabraukaju ar Toyota Yaris / Vauxhall Corsa ( aka opelis ) , bija ok un neko sliktu nevaru pateikt. Vairak patik dizains Corsa , bet Toyota ir tipa labaka neka pec ''review'' interneta un vel bija rakstits ka pedejos gados Toyota vairak reizes atsauca savu produkciju. Gribas dzirdet kaut ko par tiem auto , abi ir 2008. gada ar 27k nobraukumu. Uz servisa papiriem ari neka nav ka tika kaut kas mainits del defektiem utt. Ta linka ko Gestapo iedeva , pec testiem Opelim ir labaks reitings neka Toyota kas ir kaut ka divaini jo cik prasiju citiem visi neiesaka nemt Opeli ( tipa ir slikts auto ).
  8. ngEAr

    sports direct

    Tur ir reali atkarigs no ta ko tu perc , jo 3 gado veco preci kas tur iet pa apli ar atlaidem tam izmeri parasti neatbilst. Ar apaviem it ka tur viss bija kartiba un ar t-krekliem ari. Iesaku nepirkt preces kas jau tur vairak stav pa 2 gadiem uz atlaidem jo tur izmeri reali bus nepareizi , pats ieprieksh pirku prieksh darba bajkas uz L kas bija reali XXL ja nu vienigi tu pats par sevi esi liels.
  9. ngEAr

    Laptops

    Man ir tas toshiba ar i-3 proci , tikai ar gt video karti kura ir bishku jaudigaka. Kalpo jau gandriz gadu un nekadu problemu vispar nav. Ieprieksh bija tas dell inspirons kursh ir lenaks par toshibu un temperatura spelejot bija lielaka. Pashlaik jau laikam nav jegas nemt pentium dual core proci , jo vinsh ir parak lens samera kaut vai ar to i-3.
  10. ngEAr

    Nakts Riita Spams

    Kip tu nevari aiziet uz slimnicu ka tev kaut kas ar sirdi , vai tur strada dauni kuri pateiks tev ka jagaida tavs gimenes arsts.
  11. ngEAr

    auto

    Es domaju par modeli un gadu utt. , par to ka jaskatas es tev piekritu. Internet'a lasiju ka piemeram tie renault nav ipashi labi , bet ta ka man pieredze ar auto ir nulle gribejas lai kads kaut ko sakarigu iesaka sakara ar sho auto.
  12. ngEAr

    auto

    http://www.ebay.co.uk/itm/Renault-Megane-1-6-Dynamique-Auto-Low-Mileage-/231031701642?pt=Automobiles_UK&hash=item35ca90008a Ir verts shito nemt pa cenu kuru vinsh prasa , bet domaju ka cenu vares nolaist lidz 2k jo caur ebay'u vinjam vajadzes procentu maksat.
  13. ngEAr

    auto

    Ir variants Vauxhall Astra , kas ir tas pats Opel ( Vauxhall ir Opel sub kompanija ). Bet palasiju ka Opelim serviss ir baigi dargs.
  14. ngEAr

    auto

    nissan micra 1.2 stabili iet 130km ar 40mpg jeb 5l/100km Es varu atlauties maksat 300latus/menesi uz apdroshinashanu un panemt kaut kadu 2.4 kas man reali vairak patik , bet es neredzu jegu maksat tik daudz par apdroshinashanu lai man butu krutaks auto...
  15. ngEAr

    auto

    Yo , izdomaju tomer pariet uz auto. Vajag padomu ko var pirkt ko ne , vajag auto ar dzineju ne vairak ka 1.6 jo apdrosinashana uz manim lidz 1.6 sanaks kaut kur ¬60 lati/menesi uz 1.8 jau uzreiz 100lati/menesi sanak. Pagaidam skatos uz tadiem variantiem - Ford Focus , Peugeot 307 , Renault Megane Dynamique.
  16. ngEAr

    samsungs

    pasties msconfig vai vinsh nav atkeksets.
  17. ngEAr

    UK->Latvija

    draugos ir grupa , Latvija-Anglija-Latvija vai kaut kas tamlidzigs. Ieprieksh vinjus izmantoju paris reizes lai aizved kaut ko uz Latviju.
  18. Bija man Dell , pirku pirms 2 gadiem. Pec gada HDD + matene nodega ( w/e ). Negribeju chakareties ar garantiju , jo varu pateikt ka tas Dell prieksh manis nav bija ipashi sakarigs. Panemu i3 Toshiba un varu pateikt ka par to pashu naudu korpus/klavieres ir uztaisits izturigaks un pats dators pec parametriem ir labaks. Piekritu par HP pavilion , vini reali nezheligi karst lidz pat 100 gradiem gan ar to pashu atsevishku cooling padu. Cik te chiniju vietejiem HP portativus , reali visiem vini karst un parasti tepat vinjus perk jo vini ir bishku letaki un uz viniem ir vairak akcijas veikalos. Principa es nemtu ACER , Asus , Toshiba prieksh tavam vajadzibam. Ka beefs teica inspironu labak nenemt , uzskatu ka Dell'am tas reali ir tads budzheta variants prieksh noobiem.
  19. ngEAr

    tetovējumi

    Kaut kur var palasit par tetovejumu simvoliku ?
  20. Da ne , mums dazhi ari nopirka krosenes jo reali tajos zabakos ko kompanija dod nav reali normali stradat it ipashi tiem kuri strada uz gridas. Es tas zilas nopirku pirms paris meneshiem bet viniem ta iekshzola visulaik kustas kas besi.
  21. Jaa , tas ir likums.
  22. Da ne , vnk es stradaju noliktava un pashlaik es dabuju vieglaku darbu kur ir standarta istabas temperatura. Papir darbs + braukshana ar Reach/CB truck'u tapec gribas kaut ko reali vieglaku prieksh kajam. Nezinu par ideju , bet kad speleju futbolu tadi bija pieiejami , bet pashlaik skatos kaut ka nekur nav. Pedejais variants butu nopirkt kaut ko no sporta apaviem un aiznest pie meistara lai ieliek ieksha to metalo fichu.
  23. Agrak kaut kur pirms ¬5 gadiem bija pieiejami apavi ar metalo pirkstu. Varbut kadam ir idejas kur var pashlaik kaut ko tadu atrast ?
×
×
  • Create New...