Jump to content
GIGN Forum

HaosX

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    HaosX
  • Gender
    Male

HaosX's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Oho akec nezinaju ka esi vispar gign registrejies! un Tas ka gribeju tevi sava team nenozimeja to ko tu domaji!
  2. Sveiki visi it ipasi admini! Sodien 14.Janvari no pulkst 21:00 - 21:22 ap to laiku es speleju un tur bija vismaz kadi 4 čīteri ar wh, aim Un neviens admis nebija serveri visi teica vienreiz kads tak bano tos 4iterus. Es iedomajos ienakt 1188.lv chata pie jums gign adminiem un rakstiju lai jus atri nakat gign.csdm serveri bet nekadas reakcijas! Tapec izdomaju rakstit pieteikumu! Mani sauc Māris cs speleju 1gadu un paris menesus. Man ir 14 gadi driz paliks 15! Cs speleju ar niku HaosX. Nekad netikas iet ara no gign servera jo tur ir interesanti spelet pret stiprakiem pretiniekiem neka pats esi un tad peksti ierodas 4iteri un visu izjauc. Ludzu uzklausiet mani! Apsolu acc turesu godam, man vajag paris komandas un viss ban,kick u viss ja protams dosiet acc. Paldies ka uzklausijat!
  3. Man ar isteniba nepatik outlaw.lv Es kacaju no torentiem no files.lv bet no outlaw.lv gan neka nekacaju! Iteiktu pariet uz citu.
  4. Manar vel nau bet nakamnedel man teica ka bus!
  5. To visu atradu bet tur tekstu var rakstit tikai ieksa! Es gribu sadu bildi ielikt ka es varu?
  6. Man nebija cita iespeja es visiem prasiju bet neviens neatbildeja. Nutad ta sakam. Sveiks Visiem. Man ir tads jautajums - Es tur foruma skatos un citiem ir ta - piemeram Tas viss texts par ko vins sudzas un tad talak nak sita. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Un te apaksa ir bilde ka es varu tadu ielikt? Paldies jau ieprieks!
  7. Pieejamais ielūgumu skaits: 0. Ielūgumi tiek papildināti katru nedēļu pirmdienā. A kape man vel nau papildinats un kad varetu but?
×
×
  • Create New...