Jump to content
GIGN Forum

SpeeD

Mirstīgais
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

About SpeeD

  • Birthday 09/15/1993

Profile Information

  • Location
    meitenes
  • Gender
    Female

Contact Methods

  • Website URL
    http://sit3ks2.oo.lv
  • ICQ
    0

SpeeD's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. nu ka ludzu pastastiet es pec pamacibas nesaprotu! ja kads var mans skaips ir daniels670
  2. Sveiki! man te tads jautajums kur var dabut normalu HTML Web dizainu nu taka gign.lv ar 3jam joslam viena jaunumiem otra monitoriem treša login utt!! luudzu palidzies!! es mekleju google bet neatradu neko kas man butu vajadzigs ja kads var palidz!
  3. Derētu ustaisīt nu labs ir es pastīšos tur kautko XD bet ja vell ir idejas sakat
  4. Sveiki visi gign.lv lietotāji!! Es Gribētu uzināt kā taisīt ucoz dizainus Esmu meklējis visur bet tā īsti nevienu pamācību nēsmu uzgājis Ja varat lūūdzu palīdzat man to atrast!! un ja nau tādas pamācības tad moška kāds varētu man ispalīdzēt un pastāstīt pa skype kā ir jātaisa mans skaype niks daniels670 Lūdzu palīdzat!
  5. Sveiki visiem man tads jautajums es ustaisiju veb uz e107 problema ir tada kad es varu ieeiet bet neviens cits nevar kadel??
  6. a ka var zinat kada ir skanas karte un viss?? video karte man ir 64
  7. njaa kadus draiverus? es parinsteleju windowsu man nau vairs neviens skanas draiveris un nav ari video draiveris ta varetu but problema?? es mekleju google atrodu kadu bet kad gribu ieinstalet tad man izmet eroru ludzu palidziet ja varat iedodat kadu linku. kur var novilkt video draiveri vai skanas draiveri !!! ja tas ir vajadzigs tad man ir ASrock matesplate !! ludzu palidzat
  8. Ludzu palidzat es nezinu ko lai dara mans jautajums ir tads man monetoram pazuda Ghz ka lai vinus dabun atpakal es vairs nevaru paspelet normali cs jaspele ar sudigu grafiku ludzu palidzat
  9. neko pilnigi nesapratu tu saki kad es nevaru uzlikt uz sava web HTML Editor ???? Bet ka tad var ustaisit cw tabulu pasakat???
  10. ka var uzlikt e107 Powered Websita kad ir Visual HTML editor ludzu palidzat man
  11. ka var uzlikt war3 serverim save xp ?? es zinu ka tas ir jadara War3.cfg tikai kura vieta tiesi pasakat
  12. es jau tur skatijos parmainiju pat to failu un nokacaju jaunu tapat nenak klat nevienam xp
  13. Ta es ustaisiju war3 serveri bet xp nau radas kad kadu nosuj xp 0 xp 0 vai kad uzlikek c4 xp 0 kpc
  14. ew palidzat ka var webam uzlikt ta lai kad kads nepieregistrejies cilveks nak mana weba vinam ir uzreiz jaregistrejas tas iskatas sadi
  15. es uzliku amxbans bet kad es iesledzu man rada sita kas tas ir ja varat palidzat [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_4.3.1.amxx") (native "dbi_query") - debug not enabled! L 01/19/2008 - 10:31:32: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
×
×
  • Create New...