Jump to content
GIGN Forum

tipa elvis

Mirstīgais
  • Posts

    598
  • Joined

  • Last visited

About tipa elvis

  • Birthday 12/19/1989

Profile Information

  • Interests
    (finger)
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://hill.lv
  • ICQ
    0

tipa elvis's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. Var teikt tas pats kas php , manā skatījumā ļoti viegli , tik patrenēties var , no php ir tik pāris atsķirības. <?php //atveram scriptu //ari ievadas un komentari ari liekas aiz svitram $a='5'; // ari mainigais un ari var pieskrit vina vertiba $b='2'; // tas pats kas vienu rindu augstak if ($a == ${ echo "$a ir vienads ar $b"; // izvada ar echo un if ir ka parbaude } elseif ($a > ${ echo "$a ir lielaks par $b"; // ja saprot anglu valodo , tad elseif ir tik pat saprotams ka if (ja) } elseif ($a < ${ echo "$a ir mazaks par $b"; // tas pats kas ieprieksejaja komentara } else { die "ERROR"; //ja notikusi kluda , piemeram mainigi ir bijusi kadi kjeburi vai burti izvada erroru ar die , kas visu pareji scriptu nenems galva un izvadas erroru } // aizveram scriptu ?>
  2. Tak viss gatavs var klapēt ciet, Vienkārši pēc solarf scripta parauga uztaisīju scriptu ar pārbaudēm , kas uzreiz uzliek attiecīgos flagus. + Šis plugins ir labāks takā viss ok ,. paldies par palīdzību..
  3. Vēlējos izveidot mazu V.I.P funckiju savam serverim. No scripta puses (php) man jau ir funckija , kas pēc apmaksas uz nika uzliek flagu un pass.. Tātad man būtu veidzīgs plugins , kas katru raundu iedod spēlētājam ar noteiktu flagu $1000,150hp,un vienu granātu (he) Viss būtu labi ja strādātu uz kādu nevaidzīgu flagu , kurš parasti nedod iespēju ne ban , ne kick , kādu no custom flagiem. Būtu milzīgi pateicīgs ja varētu ko tādu dabūt gatavu EDIT: apdomāju par to he , labāk pat nevajag , kas tad notiks 35hp mapē
  4. Paldies , ka hosta pc pārinstelēšu OS iztestēšu. Mhm par pirmo variantu , tas .bat fails apstiprina crashu ? ja piemēram uz ekrāna uzmet "Nevar atrast modulu ***.dll" OK // Kencal Vienalga ieslēgsies?
  5. Man radās viens nopietns jautājums. Vai ir kāds scripts , vai programma , kas automātiski ieslēdz serveri pēc crash'a ? Atceros , ka kādreiz bija consolē iebūveta tāda lieta , kas pēc doss attack ieslēdz atpakaļ serveri , bet ja uzmet erroru , vajag kādu , kas apstiprina erroru un tikai tad ieslēdzas , takā tas neder. Zinu ka daudzām hostingu firmām piemēram lhc , ir tā , ja piemēram serveris nocrashojas , tas ieslēdzas uzreiz iekšā , var teikt pāris sekunžu laikā. So Gribu dzirdēt Jūsu domas , varbūt kādam ir šāda lieta un var padalīties ?
  6. pameiģini ieslēgt gludekli bez elektrības Nē tomēr ir iespēja , bet padārga (hostings)
  7. Vienkāršī izvelc no amxbans attiecīgos scriptus nedaudz pārveido , piemēram es uztaisīju webam konfigu. tur admin load lists if $name == '$loadlists' scriptins else die "tev nav admina pieejas"
  8. Nav domāta kā reklāma , bet , vai tu domā ko šādu ? ja jā varu iedot tev un aiztaupīt pūleste
  9. Jūs takā tiko pamodušies , vnk uztaisīt masater steam update un tev būs p48 serveris , ja gribi dual protocolu uzliec vnk pa virsu dproto vai dporto īsti neatceros kā viņš saucās un aiziet. āā aizmirsu pateikt , lai uzliktu dproto vajag būt jaunākajam metamodam , respektīvi no amxmodx.org jānovel pēdējais metamods un gatavs emmm , slikti izlasīju pirmo postu , kr4 laikam valvei atkal kāds jauns updates un tagad vnk jālaiž caur konsoli
  10. viss iet , ja nemāki configā norādīt ,lai ranks skaitās pēc IP , vai nika neturu labāk serveri!!!
  11. nu es tev ārī atbildēju ciko skatos vienā ir pielikti <center> tagi un otrā nav tad vēl vienā ir darbība kas dabūn no tabulas ārā pēdējos kas ziedoja . Kā vēl tev paskaidrot ? ja nesaproti neko ko tev atbild ej pamācies pie tantes googles!
×
×
  • Create New...